ورزشی 19:19 - 31 تیر 1405
رئیس فدراسیون گلف گفت: انگیزه، توانایی و انرژی جوانان می‌تواند گلف ایران را به جایگاه‌های بالاتری در سطح بین‌المللی برساند.

عزیزی: جوانان آینده‌ساز گلف ایران هستند؛ هرجا اعتماد کردیم، پاسخ گرفتیم + فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایلیا محمدی - حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف، در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره آخرین وضعیت این رشته اظهار داشت: با دستور وزیر ورزش و جوانان، خوشبختانه موافقت‌های لازم برای واگذاری زمین مجموعه ورزشی انقلاب در چارچوب قانونی و به شکل کارشناسی‌شده انجام شده است. منتظر نهایی شدن اسناد هستیم تا این موضوع وارد مرحله مزایده شود.

وی درباره حضور گلف در بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: برای نخستین بار است که گلف ایران در چنین سطحی از رقابت‌های بین‌المللی حضور پیدا می‌کند و طبیعی است که کار بسیار سختی پیش رو داشته باشیم. در بخش اعزامی، یک نماینده مرد و یک نماینده زن خواهیم داشت و تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی مناسب، شرایط حضور موفق آنها را فراهم کنیم.

رئیس فدراسیون گلف افزود: تیم‌های آقایان و بانوان برای برگزاری اردوی آماده‌سازی راهی ترکیه خواهند شد تا ملی‌پوشان با آمادگی بیشتری در ناگویا حاضر شوند. هدف ما این است که در مسیر پیشرفت حرکت کنیم و ورزشکاران جوان ایران به سطحی برسند که در رقابت‌های بین‌المللی حرفی برای گفتن داشته باشند.

عزیزی با اشاره به اهمیت استعدادیابی در گلف عنوان کرد: یکی از برنامه‌های جدی فدراسیون، شناسایی و پرورش استعداد‌های جوان است. با مربیان استان‌ها قرارداد‌هایی برای اجرای طرح‌های استعدادیابی منعقد می‌کنیم و حتی حمایت مالی هرچند محدود برای مربیان در نظر گرفته شده تا این مسیر با جدیت دنبال شود.

وی تأکید کرد: نگاه من این است که آینده گلف ایران در اختیار جوانان است. هر جا به جوانان اعتماد کردیم، آنها پاسخ خوبی دادند؛ این موضوع فقط در ورزش نیست و در مدیریت و بخش‌های مختلف جامعه نیز قابل مشاهده است. انگیزه، انرژی و توانایی جوانان می‌تواند زمینه‌ساز موفقیت‌های بزرگ باشد.

رئیس فدراسیون گلف در پایان درباره اهمیت تجربه در کنار جوانگرایی گفت: تجربه ارزشمند است، اما جوانان با انگیزه و توان بدنی بالاتر می‌توانند نتایج بزرگی رقم بزنند. حتی در فوتبال هم دیدیم که تیم ملی عملکرد خوبی داشت، اما شاید اگر ترکیب جوان‌تری داشت، می‌توانست به نتایج بهتری هم دست پیدا کند. 


12294861
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان فصل گذشته مسابقات برترین‌های گلف ایران، سطح رقابت‌های این رشته را مطلوب ارزیابی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون گلف گفت: انگیزه، توانایی و انرژی جوانان می‌تواند گلف ایران را به جایگاه‌های بالاتری در سطح بین‌المللی برساند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک اسبق تیم فوتبال پرسپولیس از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون گلف از اجرای مستمر طرح‌های استعدادیابی در سراسر کشور خبر داد و گفت: احیای زمین گلف مجموعه انقلاب و سرمایه‌گذاری روی نسل جوان، دو اولویت اصلی فدراسیون است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون شطرنج با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان رقابت‌های سازمان بین‌المللی همکاری شانگهای را برگزار می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه منچسترسیتی انگلیسی به‌طور رسمی تمدید قرارداد ستاره خود، فیل فودن را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش موج سواری اعزامی به بازی‌های آسیایی ناگویا امروز با رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزشی دیدار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران باشگاه استقلال تهران برای درآمدزایی در آینده قرارداد با بازیکنان جوان را طولانی مدت می‌بندند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران امیدوارند با عملکرد خوب خود در تمرینات از ابتدا در لیگ برتر برای فصل جدید به میدان بروند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادرفنی تیم فوتبال استقلال مشکلی برای عدم حضور رامین رضاییان در این تیم برای فصل آینده نخواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است