سیاسی 13:55 - 13 خرداد 1402

مراسم سالگرد امام (ره) فردا با سخنرانی رهبر انقلاب برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم سالگرد ارتحال جانسوز بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) و بزرگداشت قیام جاودانه پانزدهم خرداد و تجلیل از شهدای گرانقدر آن، روز شنبه ۱۳ خرداد بعد از نماز مغرب و عشاء از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) در قم برگزار می‌شود.

در تهران نیز مراسم با شکوه سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور پر شور مردم مؤمن و انقلابی در روز یک شنبه ۱۴ خرداد از ساعت ۸ صبح در مرقد مطهر آن عزیز سفر کرده برگزار خواهد شد و حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این مراسم سخنرانی خواهند کرد.


11907053
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب در پیامی تلویزیونی، اجتماع عظیم و میلیونی مردم در روز ۲۲ بهمن را مایه سربلندی و افزایش قدرت و عزت جمهوری اسلامی و موجب یأس دشمنان از تسلیم ملت ایران خواندند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو تأکید کرد: ایران ضمن دفاع قاطعانه از حاکمیت و امنیت ملی، دیپلماسی را ابزار اصلی صیانت از منافع ملی می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که در دیدار خود با وزیر امور خارجه عمان نامه‌ای رد و بدل نشده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به توان بازدارندگی کشور اظهار کرد: ما شبانه روز تحرکات دشمنان را رصد می‌کنیم؛ آنچه آنها بیش از هر چیز از آن می‌ترسند، مردم ایران هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید ورود بخش خصوصی به پروژه‌های نفتی باید انجام شود چون حضورشان موفق‌تر از این است تا این امور را صرفاً از طریق دولت پیش ببریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: به طور میانگین در سطح کشور شاهد حضور ۵۳ درصدی پرشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به حضور میلیونی مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن اشاره و تاکید کرد که حقوق، عزت و شرافت ما قابل معامله نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس می‌گوید دولت اعلام کرده که وام ازدواج افزایش نمی‌یابد، اما این امر بستگی به نظر نهایی نمایندگان در صحن علنی مجلس خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر حضور گسترده ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی واکنش نشان داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است