اجتماعی 16:03 - 04 اردیبهشت 1404
پس از پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در شبکه یک سیما، چهار نفر از عوامل اصلی پخش این برنامه با دستور قضایی بازداشت شدند.

۴ نفر از عوامل اصلی پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در شبکه یک سیما با دستور قضایی بازداشت شدند

باشگاه خبرنگاران جوان - در پی پخش یک برنامه تفرقه‌افکنانه در برنامه سیمای خانواده شبکه یک سیما ۴ نفر از عوامل اصلی پخش این برنامه با دستور قضایی بازداشت شدند.

روز چهارشنبه، طی یک ویدیو کوتاه در برنامه سیمای خانواده شبکه یک، به مقدسات اهل سنت توهین شده بود.

این گزارش حاکی است؛ در رابطه با پخش این برنامه مساله‌دار به دستور دادستان تهران پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات تا رسیدن به نتیجه نهایی ادامه خواهد داشت.

شب گذشته و پس از پخش این برنامه از شبکه یک سیما سازمان صدا و‌سیما طی بیانیه‌ای گفته: خطای نابخشودنی و مشکوک صورت‌گرفته در برنامه روز چهارشنبه سیمای خانواده شبکه یک سیما از لحظه بروز با حساسیت بالا و اقدام سریع و قاطع معاونت سیما و مرکز صیانت و حفاظت سازمان دنبال شد.

این بیانیه افزوده بود: علاوه بر حذف فوری ویدیو مذکور از سکو‌های تلوبیون و سپهر وابسته به سازمان صدا و سیما، بلافاصله در تماس با مقام قضایی برای ۸ نفر از عوامل و متخلفین اعلام‌جرم و این افراد به دستگاه قضایی معرفی شدند. همچنین مدیر گروه تولید مربوطه و مدیر پخش شبکه یک سیما از سمت خود عزل شدند.

منبع: رسانه قوه قضاییه


12183018
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اصل برخورداری از پوشش بیمه‌ای رانندگان اینترنتی لازم و ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پی انتشار اخباری درباره تداوم ساخت‌وساز در حریم کاخ گلستان در اطلاعیه‌ای، این موضوع را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی خبر تصادف تعدادی موتور سیکلت در اتوبان امام علی (ع)، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: این حادثه به دلیل ریختن گازوئیل روی زمین اتفاق افتاده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: بدهی‌های شهرداری و بدهی‌های بانکی را کلاً تسویه کردیم؛ شهرداری پیش از این ۸۳.۳ هزار میلیارد تومان بدهی داشت که هم‌اکنون عمده آن تسویه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: از ساعت ۲۴ امشب تا ۵ صبح فردا، باند‌های تونل نیایش و دهانه‌های تونل امیرکبیر مسدود خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «اگر امروز بشریت از محتوای قرآن و مفسران حقیقی آن فاصله نمی‌گرفت، وضعیت جوامع چنین نبود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی شرح وظایف ادارات سلامت، ایمنی و محیط‌زیست (HSE) مناطق 22گانه شهرداری تهران برگزار و بر ضرورت توجه به درس‌آموخته‌های ناشی از حوادث HSE تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان هلال‌احمر گفت:در ۷۲ ساعت گذشته نیرو‌های عملیاتی این سازمان به ۲۳۶ حادثه در سراسر کشور رسیدگی و خدمات امدادی ارائه کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به تعطیلات پیش‌رو و احتمال افزایش حجم سفر‌ها در محور‌های کشور، پلیس راه راهور فراجا برنامه ویژه محدودیت‌های ترافیکی را برای مدیریت ترافیک و ارتقای ایمنی سفر تدوین و اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در تصادفات منجر به مرگ، موتورسواران نقش چشمگیری دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است