سیاسی 10:10 - 17 آذر 1401
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه نوک پیکان توطئه دشمنان به سوی دانشگاهیان کشور است گفت: نیاز کشور به دانشگاه برای پیشرفت، هیچگاه به اندازه امروز نبوده است.

مخبر: نوک پیکان توطئه دشمنان به سوی دانشگاهیان کشور است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس،‌ محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور عصر چهارشنبه همزمان با ۱۶ آذر روز دانشجو، حضوری چهار ساعته در دانشگاه علم و صنعت ایران داشت و پس از شرکت در نشست شورای این دانشگاه و گفتگو با اساتید، دو بلوک خوابگاهی با ظرفیت ۴۲۰ نفر را نیز افتتاح کرد.

مخبر در ابتدای این بازدید در مقبره شهدای این دانشگاه حاضر شد و به قرائت فاتحه پرداخت و سپس در شورای دانشگاه علم و صنعت با جمعی از اساتید، نمایندگان دانشجویی و اعضای این شورا به گفتگو نشست.

معاون اول رئیس‌جمهور در این دیدار با بیان اینکه امروز دولت برنامه‌هایی جدی برای توسعه و پیشرفت کشور را آغاز کرده است، گفت: نیاز کشور به دانشگاه و دانشگاهیان برای دستیابی به توسعه و پیشرفت هیچگاه به اندازه امروز نبوده و به همین دلیل نوک پیکان توطئه دشمنان به سوی دانشگاهیان کشور است.

وی با تأکید بر اینکه دشمنان کاملاً حساب شده تدارک سنگینی را برای ضربه زدن به کشور انجام داده‌اند، تصریح کرد: برای پاسخ به چرایی اقدام دشمنان بهترین گزینه تعبیر مقام معظم رهبری است که فرمودند دشمنان آگاه شده‌اند که ایران در ریل پیشرفت قرار گرفته به همین دلیل به دنبال ضربه زدن به ما هستند.

مخبر با اشاره به سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد دلاری داخلی و خارجی در مسائل زیربنایی، عملیات ۵ خط اصلی انتقال آب از دریا، فعال سازی دیپلماسی اقتصادی و توسعه حمل‌ونقل و ترانزیت در کشور، ادامه داد: دولت در این مدت با وجود تحریم‌ها و مشکلات پیش رو، اقدامات و کارهای بزرگی انجام داده که نتایج آن به مرور ظاهر خواهد شد.

مخبر با بیان اینکه تا امروز کشور را بر اساس درآمدها نظیر فروش نفت، مالیات و درآمدهای گمرکی اداره کرده‌ایم، تصریح کرد: باید بتوانیم کشور را با اتکا به دارایی‌ها اداره کنیم که در این صورت با واگذاری بخش اندکی از سهام دارایی ها، نقدیندگی سرگردان کشور به سوی تولید و سرمایه‌گذاری هدایت خواهد شد.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: شنیده شدن صدای واحد از امتیازات ویژه دولت سیزدهم است و خوشبختانه هیچ اختلافی میان ما وجود ندارد و با برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های انجام شده نسبت به افق پیش روی کشور در آینده نزدیک امیدوار و خوشبین هستم.

در این نشست برخی از اساتید و نمایندگان دانشجویی نیز به ارائه نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برخی اقدامات گذشته و مشکلات پیش روی در حوزه آموزش عالی را تشریح کرد.

در ادامه این برنامه،  مخبر با همراهی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه پس از افتتاح دو بلوک خوابگاهی جدید با ظرفیت ۱۰۴ اتاق و ۴۲۰ نفر، از برخی خوابگاه‌ها در این دانشگاه بازدید کرد و ضمن گفتگوی صمیمانه با دانشجویان، در جریان مشکلات و دغدغه‌های آنها قرار گرفت.

دانشجویان مستقر در خوابگاه نیز در این دیدار سوالات و دغدغه‌های خود را در خصوص مسائل مختلف با معاون اول رئیس‌جمهور مطرح کردند.

پایان پیام/


11754847
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه با انتشار بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی و تأسف از درگیر‌های بین افغانستان و پاکستان، خواستاری آغاز فوری گفت‌و‌گو و توقف درگیری و کاهش تنش بین دو کشور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت درگذشت زنده‌یاد «عبدالمجید ارفعی» نوشت: ترجمه ماندگار او از منشور کوروش و تلاش‌های خستگی‌ناپذیرش در مطالعه اسناد کهن، بی‌تردید جایگاه او را در شمار پاسداران راستین میراث تمدنی ایران تثبیت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عراق در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت عالم مجاهد حجت‌الاسلام امام جمارانی از یاران دیرین و صدیق نهضت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوگروه ۱۰۳ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از ۱۰۰ روز دریانوردی و پیمودن حدود ۱۳ هزار مایل دریایی، در منطقه سوم نیروی دریایی ارتش در کنارک پهلو گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه خط نظام این است که مذاکرات فقط باید در عرصه هسته‌ای باشد، گفت: نظام ایران مطلقاً زیربار تعلیق غنی‌سازی نمی‌رود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اطلاعیه‌ای حادثه سوء قصد به عباس بیگدلی نماینده تاکستان در مجلس را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اطلاعیه‌ای حادثه سوء قصد به عباس بیگدلی نماینده تاکستان در مجلس را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه و هیات مذاکره کننده ایران، صبح روز جمعه پس از شرکت در دور سوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا ژنو را به مقصد تهران، ترک کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، حملات هوایی رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است