بین‌الملل 17:59 - 15 مرداد 1399

دیدار ترامپ و «کیم» پیش از انتخابات آمریکا بعید است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یونهاپ، «مون چونگ-این» (Moon Chung-in) مشاور ویژه رئیس‌جمهور کره جنوبی در امور دیپلماتیک و امنیتی امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که بعید به‌نظر می‌رسد دیدار مجددی میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی در سال جاری میلادی به انجام برسد.

مشاور ویژه رئیس‌جمهور کره جنوبی در امور دیپلماتیک و امنیتی در این باره ادامه داد: در این‌که «غافلگیری اکتبر» (دیدار ترامپ با رهبر کره‌شمالی یک ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰) در کار باشد شک دارم، نه فقط به‌خاطر زمان بندی تنگاتنگی که در آستانه انتخابات آمریکا وجود دارد، بلکه از این نظر که ترامپ چیزی برای ارائه کردن به کره شمالی ندارد.

این در حالیست که شبکه تلویزیونی سی‌جی‌تی‌ان (CGTN) چندی پیش اعلام کرد که «استفان بیگون» ( Stephen Biegun) نماینده ارشد آمریکا در مذاکرات با کره شمالی و معاون وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد که مذاکره جدید میان سران واشنگتن و پیونگ یانگ پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در نوامبر سال جاری میلادی بعید به نظر می‌رسد.

گفتنی است، ۳ دُور مذاکره میان سران کره شمالی و آمریکا با کارشکنی‌های مکرر واشنگتن به شکست منتهی شد.


10654531
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو می‌گوید سفرای آمریکایی باید از هرگونه اظهار نظری که در شرایط کنونی تنش‌ها را به ویژه در غرب آسیا افزایش می‌دهد، بپرهیزند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف پرواز‌های ترکیش ایرلاینز به ایران، مدیر روابط عمومی این شرکت این شایعات را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های فاش شده از دفتر دادستان کل لیبی نشان می‌دهد که دو جاسوس فرانسوی با استفاده از پوشش خبرنگار عملیات ترور فرزند معمر قذافی را هدایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نخست وزیر پاکستان افغانستان را به رعایت نکردن تعهدات خود ذیل توافق دوحه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اتمی از رصد فعالیت‌های منظم در سایت‌های هسته‌ای و بمباران‌شده ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از دیدار با معاون رئیس جمهور آمریکا خبر داد و نسبت به پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای تهران-واشنگتن ابراز امیدواری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است