بین‌الملل 17:59 - 15 مرداد 1399

دیدار ترامپ و «کیم» پیش از انتخابات آمریکا بعید است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یونهاپ، «مون چونگ-این» (Moon Chung-in) مشاور ویژه رئیس‌جمهور کره جنوبی در امور دیپلماتیک و امنیتی امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که بعید به‌نظر می‌رسد دیدار مجددی میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی در سال جاری میلادی به انجام برسد.

مشاور ویژه رئیس‌جمهور کره جنوبی در امور دیپلماتیک و امنیتی در این باره ادامه داد: در این‌که «غافلگیری اکتبر» (دیدار ترامپ با رهبر کره‌شمالی یک ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰) در کار باشد شک دارم، نه فقط به‌خاطر زمان بندی تنگاتنگی که در آستانه انتخابات آمریکا وجود دارد، بلکه از این نظر که ترامپ چیزی برای ارائه کردن به کره شمالی ندارد.

این در حالیست که شبکه تلویزیونی سی‌جی‌تی‌ان (CGTN) چندی پیش اعلام کرد که «استفان بیگون» ( Stephen Biegun) نماینده ارشد آمریکا در مذاکرات با کره شمالی و معاون وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد که مذاکره جدید میان سران واشنگتن و پیونگ یانگ پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در نوامبر سال جاری میلادی بعید به نظر می‌رسد.

گفتنی است، ۳ دُور مذاکره میان سران کره شمالی و آمریکا با کارشکنی‌های مکرر واشنگتن به شکست منتهی شد.


10654531
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، مصرف الکل سالانه باعث حدود ۸۰۰ هزار مرگ در اروپا می‌شود که از هر یازده مرگ، یک مورد را شامل می‌شود. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستور ترامپ برای بمبماران مناطقی از نیجریه به منظور حفاظت از مسیحیان این کشور در حاله‌ای از ابهام قراردارد و به نظر با توجه به واقعیت‌های میدانی باید نیات و مقاصد دیگری از این اقدام آمریکا توقع داشت
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های کره جنوبی، رهبر کره شمالی در سال جاری میلادی با ۱۳۱ رویداد عمومی، بیشترین حضور خود را در ۹ سال گذشته ثبت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی عملیات مرمت زیرساخت‌ها در منطقه «باب طویریج» استان کربلای عراق، یک گور جمعی کشف شد که بر اساس ارزیابی اولیه به شهدای انتفاضه شعبانیه سال ۱۹۹۱ علیه رژیم بعث تعلق دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو، برنامه صلح آمریکا برای غزه در میانه راه‌های متضاد گیر کرده است: حمله نظامی اسرائیل، طرح حکمرانی بلر، یا مدل خصوصی‌سازی امنیت و بازسازی.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سال ۲۰۲۵ میلادی شاهد اتفاقات و وقایع بی‌شماری بود که غرب نمی‌خواهد رسانه‌های جهان زیاد به آن بپردازند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هدف از دریافت این وام‌ها، حمایت از اقتصاد بحران‌زده اوکراین است. کی‌یف در مجموع برای دو سال ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷ بودجه‌ای در حدود ۱۶۰ میلیارد دلار نیاز دارد. پارلمان اوکراین نیز برای سال ۲۰۲۶ بودجه‌ای با کسری حدود ۴۵ میلیارد دلار (معادل ۱۸.۵ درصد تو...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه با تکرار موضع «تغییرناپذیر» مسکو، هرگونه تلاش برای استقلال تایوان را رد کرد و آن را مسئله‌ای داخلی برای چین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک زمین‌لرزه به بزرگی ۶.۲ ریشتر روز شنبه سواحل پرو را لرزاند که تاکنون خبری از تلفات، خسارت‌های عمده یا هشدار سونامی نبوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک زمین‌لرزه به بزرگی ۶.۲ ریشتر روز شنبه سواحل پرو را لرزاند که تاکنون خبری از تلفات، خسارت‌های عمده یا هشدار سونامی نبوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است