اجتماعی 13:22 - 20 تیر 1403
گود رهاشده و پرخطر با عمق‌های ۴ تا ١٢ متر طی پیگیری مستمر در نواحی هفتگانه منطقه ١۵، تعیین تکلیف شد.

تعیین تکلیف ۴ گود پرخطر در منطقه ۱۵

محمد شیری شهردار منطقه ۱۵ با اشاره به اینکه تمهیدات ویژه ایی برای ایمن‌سازی و رفع خطر از گود‌های پرخطر در این منطقه اندیشیده شده است، گفت: در راستای سیاست‌های مدیریت شهری مبنی بر اهتمام جدی نسبت به ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی گود‌های پرخطر، شناسایی و رفع خطر این گود‌ها به‌صورت جدی در دستور کار قرار‌گرفته است.

وی با بیان اینکه ۴ گود رها شده و پرخطر از ابتدای سال تاکنون ایمن‌سازی شدگفت: با پیگیری و مکاتبات انجام شده، ٢ گود پرخطر به عمق‌های ١٢ متر در ناحیه سه، یک گود به عمق ۴ متردر ناحیه پنج ویک گود به عمق ۴ متر در ناحیه یک با اخذ پروانه ساختمانی و خاکریزی رفع خطر و ایمن‌سازی شد.

شیری اضافه کرد: همچنین روند تعیین تکلیف و ایمن‌سازی ۱۱گود پرخطر شناسایی شده در نواحی هفتگانه با صدور اخطار‌های لازم و پیگیری حقوقی و قانونی مستمر در حال انجام است.

شهردار منطقه ۱۵ در پایان افزود: جلسات با مالکین و بازدید‌های متعدد از گود‌های موصوف به‌صورت مستمر انجام می‌شود.


12071961
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خانوار‌های دهک‌های یک تا سه درآمدی از امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه با مراجعه به مراکز و فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ می‌توانند بدون محدودیت، کالا‌های اساسی مورد نیاز خود را تهیه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، ضمن عیادت از مجروحان حوادث اخیر، با آنها گفت‌و‌گو و مشکلات آنها را بررسی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۶۱ هزار و ۴۵۷ تن کالای اساسی احتکاری در جریان بررسی ۱۱ هزار و ۲۵۴ انبار کالا در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا گفت: با توجه به انسداد محور چالوس در این ساعت، حجم قابل توجهی از ترافیک به سمت محور هراز هدایت شده و در حال حاضر تردد در این محور پرحجم گزارش می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «پاک» است. به گزارش ایسنا، آسمان تهران پس از بارش‌های ساعات گذشته
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور گفت: محور چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۶:۰۰ صبح امروز ۱۵ بهمن ماه بعد از چند ساعت انسداد، بازگشایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شیرخوارگاه آمنه گفت: با اجرای سیاست‌های جدید سازمانی، اولویت اصلی ما کاهش نگهداری شبانه‌روزی کودکان، بازگشت آنها به خانواده‌های زیستی یا جایگزین و فراهم‌سازی بستر امن برای فرزندخواندگی و میزبانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق فرایند برنامه ریزی شده و مطابق نرخ مصوب بانک توسعه اسلامی هر زائر می‌بایست ۷۲۰ ریال سعودی معادل ۱۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان را بابت هزینه قربانی واریز نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران از بررسی‌های فنی و تخصصی در رابطه با دلایل وقوع آتش سوزی در بازارچه جنت آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه از رایگان شدن خدمات مترو در ساعاتی از چهارشنبه به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج) و ایام پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است