علمی فناوری 13:06 - 08 خرداد 1404
رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که به دلیل مسائل مختلف اقبال به تحصیل در رزیدنت کودکان کاهش چشمگیری پیدا کرده است.

کاهش اقبال به تحصیل در رزیدنت کودکان به دلیل مشکلات مختلف/ فعالیت ۷۵۰۰ متخصص اطفال در ایران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - علی ربانی رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران در نشست خبری ۴۶ کنگره کودکان کشور گفت: در همایش امسال نقش پزشکان جوان و نخبگان را بررسی کرده و فرصتی به ابن نخبگان داده خواهد شد.

ربانی تاکید کرد: در سال گذشته اقبال به رشته اطفال در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ۶۰ نفر به ۴ متقاضی رزیدنتی اطفال کاهش پیدا کرده و در آینده دچار کمبود در این رشته خواهیم شد.

او تصریح کرد: درآمد پایین و پوشش بیمه ای از جمله مسائل و چالش های پیش روی رشته اطفال است و همین مسئله سبب شده تا متخصصان اطفال در کشورهای حوزه خلیج فارس اقدام به طبابت کنند.

به گفته وی اکنون حدود ۷۵۰۰ متخصص اطفال در کشور داریم و بررسی ها نشان می دهد که موضوع معیشت متخصصان اطفال مسئله جدی است.

ربانی ادامه داد: بررسی ها نشان می دهد که ۹۵ درصد از مراجعه کنندگان به متخصصان اطفال به صورت سرپایی درمان می شوند. 

در ادامه نشست خبری،محمدرضا بلور ساز رئیس انجمن عفونی کودکان و دبیر علمی ۴۶ کنگره کودکان گفت: املاح روی در پیشگیری از بروز بیماری های عفونی نقشی پررنگی دارد. افرادی که مرتب بیمار شده و دچار سرماخوردگی می شوند، احتمالا دچار کمبود ویتامینی هستند. 

به گفته وی بیماری ها درجه بندی مختلفی دارد؛ در کنگره کودکان موضوعات مختلف از جمله کم‌خونی های شایع کودکان به بحث و بررسی گذاشته می شود. 

بلور ساز تاکید کرد: اکنون مصرف انواع آنتی بیوتیک بیشتر از حد معمول و نیاز است و این موضوع سبب بروز مقاومت دارویی در افراد خواهد شد.در سال گذشته در یکی از شهر ها مقاومت دارویی نسبت به داروی سفکسیم گزارش شده است. 

به گفته وی در این کنگره ۱۵۰ نفر از استادان سخنرانی خواهند داشت. 

وی ادامه داد: بررسی ها نشان می دهد که ویتامین روی در مواد دریایی و به خصوص ماهی به وفور وجود دارد. مصرف ماهی در کشور به میزان کافی نیست و بابد برنامه ریزی بیشتری با هدف افزایش مصرف روی انجام شود.

به گفته وی به طور کلی ویروس ها بیشتر در فصل های پاییز و زمستان شایع هستند. بررسی ها نشان می دهد که ۱۵ درصد از کودکان دچار آلرژی هستند و این موضوع با عفونت متفاوت است.

تزریق واکسن پنوموکوک برای پیشگیری از عفونت در بین کودکان موثر است.واکسن های روتاویروس و پنوموکوک جزو سبد ملی واکسیناسیون قرار گرفته است.سگ، گربه و پرنده ها سبب بروز آلرژی در بین کودکان می شوند.

بلور ساز ادامه داد: اگر در ۱۰ دقیقه اول اکسیژن به کودک نرسد دچار فلج مغزی خواهد شد.

در ادامه نشست خبری محمد زنوزی راد دبیر انجمن علمی پزشکان کودکان ایران گفت: در ایران اختلالات رفتاری مانند رد شدن از خط عابر پیاده وجود دارد که همین موضوع ساده نیز می تواند باعث بروز تصادفات شود. اختلال پردازش حسی در بروز تصادف سهیم است.

به گفته وی برای کاهش بروز تصادف خانواده، معلمان موثر هستند.آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن بالا است و باید در این خصوص فرهنگ سازی شود. انجمن پزشکان کودکان پیشنهاد داده تا برای تمدید گواهینامه افراد اختلال پردازش حسی افراد نیز بررسی شود.


12195061
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پارگی تاندون شانه آسیب شایعی است که دلایل و شدت‌های مختلفی دارد و درمان آن بسته به شرایط هر فرد متفاوت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۳ محصول دارویی جدید در گروه سلامت و دارویی برکت با حضور وزیر بهداشت، رونمایی شد که موجب صرفه‌جویی ارزی معادل ۴۳ میلیون دلار از محل جلوگیری واردات می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در کشور، مچ‌بند هوشمند پایش علائم حیاتی و جلیقه ایربگ‌دار محافظ سالمندان طراحی و تولید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: در برخی استان‌ها مثل زنجان، فاصله کیفیت آموزشی بین مناطق برخوردار و محروم بسیار زیاد است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دریافت هرگونه وجه مازاد بر تعرفه پزشکی مصوب دولت توسط اشخاص حقیقی و حقوقی را مشمول مجازات قانونی دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان جهانی بهداشت خواستار ممنوعیت فوری استفاده از تنباکوی طعم‌دار شد چراکه که این طعم‌ها محصولات سمی را به طعمی مناسب برای جوانان تبدیل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دبیرخانه هیأت موسس دانشگاه آزاد گفت: بیش از یک سوم مدارس کشور توسط مردم ساخته شده است. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول آغاز شده و برای مدت ۱۰ روز ادامه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل مپ قابلیتی را ارائه می‌دهد که از طریق آن می‌توانید محل پارک خودروی خود را ذخیره کنید و هنگام بازگشت دچار سردرگمی نشوید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به روز جهانی سلامت گوارش و شعار امسال آن با عنوان «تغذیه برای شکفتن» گفت: حدود ۴۵ درصد از بیماری‌های شدید گوارشی ناشی از تغذیه نامناسب است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است