اجتماعی 17:57 - 11 خرداد 1402

وزارت کار اطلاعیه داد: اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ از ۱۳ خرداد

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد اجرای مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک اطلاعیه‌ای صادر و اعلام کرد که این مرحله از ۱۳ خرداد ماه سال‌جاری برای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در دهک‌های اول تا سوم اجرایی می‌شود.

در متن این اطلاعیه آمده است: نظر به تعهد دولت مردمی برای حمایت از اقشار کم‌درآمد، اجرای مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک برای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و سازمان بهزیستی از ۱۳ خردادماه آغاز می‌شود و خانوارها می‌توانند یک ماه زودتر از واریز یارانه از اعتبار خود استفاده کنند.

در این مرحله به منظور حمایت از دهک‌های اول تا سوم، یارانه خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و سازمان بهزیستی ۲۰ درصد افزایش می‌یابد و همه مشمولین طرح می‌توانند به صورت اختیاری از کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند.

در این طرح کارت جدیدی صادر نمی‌شود، همه کارت‌های بانکی به نام سرپرست خانوار در طرح کالابرگ الکترونیک قابل استفاده است و شرط استفاده از افزایش اعتبار کالابرگ، خرید بیش از ۷۰ درصد یارانه معادل ۳۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر است.

شیر کم‌چرب بطری، پنیر، تخم مرغ، گوشت مرغ، روغن مایع، ماکارونی، برنج ایرانی، لبنیات، قند و شکر، حبوبات و گوشت منجمد گوساله، ۱۱ قلم کالای اساسی در طرح ملّی کالابرگ الکترونیک است.

۶ فروشگاه زنجیره‌ای بزرگ در این طرح مشارکت دارند و در شهرها و روستاهای کوچک نیز برای فروشندگان بارکدخوان نصب می‌شود تا دسترسی مردم و امکان بهره‌مندی عمومی از کالابرگ الکترونیکی فراهم شود.

همه خانوارهای مشمول دریافت یارانه می‌توانند با نصب برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» و یا شماره‌گیری #۱۴۶۳*۵۰۰* از باقی‌مانده اعتبار خود مطلع شوند.


11905844
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آماده‌باش بیش از ۲۵ هزار نیروی عملیاتی در زمستان امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید گفت: در راستای اجرای «طرح سپاس» تاکنون بیش از ۵۸۰ هزار دیدار توسط مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشن یلدا با حضور کودکان پروانه‌ای برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر گفت: همزمان با آغاز پیش‌ثبت‌نام متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۵ از پایان هفته جاری، معاینات پزشکی زائران توسط گروه پزشکی حج به‌صورت رسمی آغاز خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، روش‌های مشارکت مردم در پویش ملی «یلدای مهربانی» را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیک خیابان‌ها و بزرگراه‌ها اعلام کرد: در حال حاضر ترافیک معابر عادی و روان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری آیین ملی «یلدای شهدایی» با همکاری خادمیاران شهدا در تمامی استان‌های کشور به‌صورت همزمان در گلزار‌های مطهر شهدا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به آغاز اجرای طرح زمستانی گفت: همراه داشتن زنجیر چرخ برای تمامی رانندگان در محور‌های مواصلاتی کشور الزامی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی کالابرگ و شرایط جدید حذف یارانه پردرآمد‌ها را ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۷ آذرماه) در شرایط «قابل قبول» است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است