اجتماعی 17:57 - 11 خرداد 1402

وزارت کار اطلاعیه داد: اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ از ۱۳ خرداد

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد اجرای مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک اطلاعیه‌ای صادر و اعلام کرد که این مرحله از ۱۳ خرداد ماه سال‌جاری برای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در دهک‌های اول تا سوم اجرایی می‌شود.

در متن این اطلاعیه آمده است: نظر به تعهد دولت مردمی برای حمایت از اقشار کم‌درآمد، اجرای مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک برای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و سازمان بهزیستی از ۱۳ خردادماه آغاز می‌شود و خانوارها می‌توانند یک ماه زودتر از واریز یارانه از اعتبار خود استفاده کنند.

در این مرحله به منظور حمایت از دهک‌های اول تا سوم، یارانه خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و سازمان بهزیستی ۲۰ درصد افزایش می‌یابد و همه مشمولین طرح می‌توانند به صورت اختیاری از کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند.

در این طرح کارت جدیدی صادر نمی‌شود، همه کارت‌های بانکی به نام سرپرست خانوار در طرح کالابرگ الکترونیک قابل استفاده است و شرط استفاده از افزایش اعتبار کالابرگ، خرید بیش از ۷۰ درصد یارانه معادل ۳۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر است.

شیر کم‌چرب بطری، پنیر، تخم مرغ، گوشت مرغ، روغن مایع، ماکارونی، برنج ایرانی، لبنیات، قند و شکر، حبوبات و گوشت منجمد گوساله، ۱۱ قلم کالای اساسی در طرح ملّی کالابرگ الکترونیک است.

۶ فروشگاه زنجیره‌ای بزرگ در این طرح مشارکت دارند و در شهرها و روستاهای کوچک نیز برای فروشندگان بارکدخوان نصب می‌شود تا دسترسی مردم و امکان بهره‌مندی عمومی از کالابرگ الکترونیکی فراهم شود.

همه خانوارهای مشمول دریافت یارانه می‌توانند با نصب برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» و یا شماره‌گیری #۱۴۶۳*۵۰۰* از باقی‌مانده اعتبار خود مطلع شوند.


11905844
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ از عملیاتی شدن طرح ساماندهی تیرهای برق مزاحم و پرخطر در معابر منطقه خبر داد و اعلام کرد: تاکنون ۷۵ تیر برق پرخطر شناسایی‌شده، جمع‌آوری یا جابجا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: ما تنها با تکیه بر علم، تجربه و هنر می‌توانیم کالبدی بسازیم که در روح شهر اثرگذار باشد و زندگی مردم را با آرامش و آسایش همراه کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فراجا اعلام کرد: بغداد با صدور پیامی از همکاری امنیتی تهران در آزادی دو تبعه ربوده‌شده عراقی قدردانی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از ادامه ثبت‌نام و اعزام عمره مفرده تا ۲۴ اسفند خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: از مجموع ۱۱۰ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی مددجویان بهزیستی، ۵۸ درصد آن به زنان تحت پوشش سازمان پرداخت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات و رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی موثر در سوانح و حوادث ترافیکی پایتخت در اسفند سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز درباره تعداد وکلای بازداشتی در حوادث دی ماه، گفت: برخی وکلا در این ایام بازداشت شدند اما در مقایسه با سایر مشاغل تعداد کمی بودند و اکنون یک یا دو نفر از وکلا در بازداشت هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عوامل متعددی سبب بروز تصادفات منجر به فوت می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان تهران از احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در ساختمان‌های دادگستری کل استان تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: گسترش قرارداد‌های پیش‌فروش ساختمان، در کنار نیاز واقعی بازار مسکن به تأمین مالی پروژه‌ها، علت بروز دعاوی گسترده و حتی پرونده‌های کثیرالشاکی را فراهم کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است