بین‌الملل 15:35 - 21 بهمن 1403
جمعی از یهودیان حامی فلسطین در ملبورن استرالیا در اعتراض به سیاست‌های رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

تظاهرات یهودیان حامی فلسطین مقابل پارلمان ملبورن

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  ده‌ها تظاهرکننده یهودی فلسطین امروز صبح در مقابل پارلمان ملبورن تجمع کردند تا به اقدامات اسرائیل و حمایت دولت استرالیا از اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین اعتراض کنند.

این راهپیمایی در مقابل پارلمان استرالیا آغاز شد و شرکت‌کنندگان پرچم‌های فلسطین و پلاکارد‌هایی با عباراتی مانند «همبستگی یهودیان با فلسطین» در استرالیا را در دست داشتند و اشغال اسرائیل را به نام دین خود رد کردند.

در ویدیو‌های تأییدشده توسط الجزیره، تظاهرکنندگان شعار‌هایی مانند «نتانیاهو تروریست است» و «آزادی برای فلسطین» سر می‌دهند، در حالی که پسر یک بازمانده هولوکاست سخنرانی می‌کند و حمایت خود را از فلسطین اعلام می‌کند.

منبع: الجزیره


12153598
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست «برمدار مصطفی» به مناسبت هجدهمین سالگرد شهادت شهید سید مصطفی کاظمی برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تروئیکای اروپایی پیش‌نویس قطعنامه‌ای ارائه کرده که از ایران می‌خواهد فعالیت‌های هسته‌ای را متوقف و همکاری کامل با آژانس داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی از زخمی شدن یک زن در پی انفجار ناشناخته در منطقه المزه دمشق خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که انفجاری در یک ایستگاه پلیس در کشمیر رخ داده که منجر به آتش‌سوزی گسترده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و تجاوزات مداوم علیه فلسطینیان را محکوم کرده و نسبت به سکوت بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد نشان می‌دهد که مجرم جنسی مشهور آمریکایی با بسیاری از سران سیاسی آمریکا و حتی نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در ارتباط بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حادثه‌ای جدی در مرکز استکهلم، برخورد یک اتوبوس با ایستگاه اتوبوس موجب کشته و زخمی شدن چندین نفر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه کاخ سفید قصد دارد به زودی با خلیل الحیه، مذاکره‌کننده ارشد حماس دیداری داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با ارائه پیش‌نویس جایگزین درباره غزه، طرح صلح آمریکا را به چالش کشید، درحالیکه آتش‌بس غزه متزلزل‌تر از همیشه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسنادی که این هفته توسط اعضای دموکرات کنگره فاش شد، ابعاد جدیدی درباره رابطه ترامپ و مجرم جنسی مشهور فاش می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است