بین‌الملل 11:25 - 02 مرداد 1403
هلال احمر فلسطین اعلام کرد رژیم صهیونیستی مانع ورود نیرو‌های امدادی به طولکرم برای نجات شهدای حمله پهپادی شد.

ممانعت اسرائیل از ورود امدادگران هلال احمر به طولکرم

جمعیت هلال احمر فلسطین (PRCS) روز سه‌شنبه گزارش داد که نظامیان ارتش اسرائیل راه‌ها را برای رسیدن به اردوگاه آوارگان طولکرم در کرانه باختری مسدود می‌کنند، منطقه‌ای که به دنبال حمله پهپادی به آن چندین کشته و مجروح برجای گذاشت.

این نهاد کمک رسانی در ایکس اعلام کرد: صبح امروز خدمه هلال احمر فلسطین دو مجروح را که هدف اصابت گلوله جنگی قرار گرفته بودند و که حال یکی از آنها وخیم است را از #اردوگاه_طولکرم منتقل کردند، در همین حال، نظامیان اشغالگر اسرائیل از رسیدن خدمه ما به محل بمباران شده در داخل اردوگاه جلوگیری کردند. 

گزارش‌های اولیه حاکی از آن بود که یک مرد فلسطینی در طولکرم در حالی که می‌گفت اسرائیل از بولدوزر برای حمله به آنجا استفاده می‌کند، مورد اصابت گلوله نظامیان اسرائیلی قرار گرفت.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه دیروز به «طولکرم» واقع در شمال کرانه باختری یورش برده‌اند. منابع رسانه‌ای گزارش دادند که درگیری‌هایی میان مبارزان فلسطینی و نظامیان صهیونیست در اطراف اردوگاه طولکرم رخ داده است.

همچنین در حمله پهپادی به این اردوگاه بیش از ۸۰ فلسطینی شهید شدند.

مترجم: اعظم پورکند


12075653
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کایا کالاس پیش از مذاکرات مورد انتظار بین تهران و واشنگتن خواستار «راه حل دیپلماتیک» در مورد ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین با اعلام اینکه پوتین هم‌اکنون جنگ جهانی سوم را آغاز کرده، خواستار تضمین‌های امنیتی ۳۰ ساله از سوی نهاد‌های حاکمیتی آمریکا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشای وجود بزرگترین بانک پوست جهان در رژیم اسرائیل موجی از اتهامات هولناک مبنی بر سلاخی اجساد فلسطینیان و سرقت اعضای بدن آنها به راه انداخته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره جنوبی دعوت آمریکا برای شرکت در رزمایش هوایی سه جانبه با ژاپن را رد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه گفت که توسعه توان هسته‌ای این کشور پس از انقضای آخرین پیمان هسته‌ای باقی‌مانده با آمریکا، اکنون «اولویت مطلق» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حزب اتحاد عقل و عدالت آلمان با تاکید بر اینکه دموکراسی با بمباران مستقر نمی‌شود، از دولت این کشور خواست با لغو تحریم‌های تهران موافقت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عراق امروز در یک پیچ تاریخی حساس قرار دارد. نامه محرمانه واشنگتن نشان می‌دهد که ایالات متحده با تصور بازگشت به شرایط سال ۲۰۰۳، پروژه‌ای جامع برای استحاله از درون را کلید زده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که دونالد ترامپ بر طبل فشار حداکثری می‌کوبد، نزدیک‌ترین شرکای منطقه‌ای واشنگتن از وقوع جنگ با ایران وحشت دارند؛ جنگی که می‌تواند پایگاه‌های آمریکا را هدف قرار دهد و بازار جهانی نفت را ملتهب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیانگذار و مدیر اجرایی شرکت تولیدکننده‌ توربین‌های بادی گفت که برای انقلاب هوش مصنوعی، بسیاری از مردم ممکن است در نهایت با فقر انرژی مواجه شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که فشار‌های آمریکا باعث عقب‌نشینی هند از بازار نفت روسیه شده است، چین با استفاده از تخفیف‌ها واردات نفت از روسیه را به رکورد تاریخی رساند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است