اجتماعی 08:36 - 09 خرداد 1403
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از انفجار در یک ساختمان مسکونی در شرق تهران خبر داد.

انفجار در یک ساختمان مسکونی در شرق تهران + عکس

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلال ملکی؛ سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اعلام کرد: ساعت 19:33 دقیقه شب گذشته یک مورد حادثه آتش سوزی و انفجار در یک ساختمان مسکونی به آدرس خیابان دماوند، خیابان وحیدیه به سازمان آتش‌نشانی اعلام می‌شود و 3 ایستگاه آتش‌نشانی با امکانات کامل به محل حادثه اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه آتش‌نشانان در مدت زمان دو دقیقه به محل حادثه رسیدند،گفت: آتش‌نشانان مشاهده می‌کنند در یک ساختمان 4 طبقه مسکونی که در هر طبقه یک واحد حدوداً 60 متری وجود داشت ، در طبقه اول و دوم بر اثر انفجار شدید که رخ داده بود دیواره‌ها مشرف به حیاط به و خیابان تخریب شده بودند.

ملکی ادامه داد:  شدت تخریب در طبقه اول این واحد مسکونی بیشتر بود و آتش‌نشانان عملیات امدادی را آغاز کردند و 10 نفر را که در طبقات حضور داشتند را نجات دادند و  در این بین یک مرد حدود 35 ساله که در طبقه اول حضور داشت دچار سوختگی شده بود و تحویل نیروهای اورژانس شد و سایر افراد چون راه پله ایمن نبود از طریق ساختمان مجاور از محل حادثه خارج شدند.

سازمان آتش‌نشانی تهران ,

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: گمان‌زنی اولیه علت حادثه ناشی از نشت گاز شهری از وسایل گازسوز و ایجاد شعله و جرقه بوده است.

انتهای پیام/


12058175
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سامانه‌ها و هوش قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: آیین‌نامه اجرایی نحوه استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند‌های قضایی دو هدف تسریع در رسیدگی‌ها و دقت و اتقان را دنبال می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران از تقسیم کار بین مناطق و سازمان‌ها برای پوشش مراسم اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت تأمین اجتماعی نحوه برخورداری از حمایت‌هایی مانند کمک‌هزینه ازدواج و مراسم ترحیم را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام قاضی عسکر اربعین را نماد مقاومت جهانی علیه ظلم و ستم خواند و تأکید کرد این حرکت پیام وحدت و عدالت را به جهان می‌رساند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد سواری ۲۰۶ با اتوبوس بی آر تی در بزرگراه چمران سبب بروز حادثه شد، اما خوشبختانه مصدومی به همراه نداشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در برخی از معابر و بزرگراه‌های حال حاضر پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۸۸ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران گفت: اربعین امسال رسالتی تمدن‌ساز برای ملت ایران است و فرصتی برای رساندن پیام انقلاب اسلامی به جهان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دختر سردار سلامی گفت: تشییع باشکوه شهدا نماد اتحاد، انسجام و قدرت ملت ایران در برابر سختی‌ها بود و نشان داد هیچ دشمنی قادر به تضعیف ایران نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن تاکید بر اینکه کانون عمده گرد و غبار تهران و کرج را تالاب صالحیه است، بر لزوم اولویت قرار گرفتن این موضوع در اولویت دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است