اجتماعی 08:36 - 09 خرداد 1403
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از انفجار در یک ساختمان مسکونی در شرق تهران خبر داد.

انفجار در یک ساختمان مسکونی در شرق تهران + عکس

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلال ملکی؛ سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اعلام کرد: ساعت 19:33 دقیقه شب گذشته یک مورد حادثه آتش سوزی و انفجار در یک ساختمان مسکونی به آدرس خیابان دماوند، خیابان وحیدیه به سازمان آتش‌نشانی اعلام می‌شود و 3 ایستگاه آتش‌نشانی با امکانات کامل به محل حادثه اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه آتش‌نشانان در مدت زمان دو دقیقه به محل حادثه رسیدند،گفت: آتش‌نشانان مشاهده می‌کنند در یک ساختمان 4 طبقه مسکونی که در هر طبقه یک واحد حدوداً 60 متری وجود داشت ، در طبقه اول و دوم بر اثر انفجار شدید که رخ داده بود دیواره‌ها مشرف به حیاط به و خیابان تخریب شده بودند.

ملکی ادامه داد:  شدت تخریب در طبقه اول این واحد مسکونی بیشتر بود و آتش‌نشانان عملیات امدادی را آغاز کردند و 10 نفر را که در طبقات حضور داشتند را نجات دادند و  در این بین یک مرد حدود 35 ساله که در طبقه اول حضور داشت دچار سوختگی شده بود و تحویل نیروهای اورژانس شد و سایر افراد چون راه پله ایمن نبود از طریق ساختمان مجاور از محل حادثه خارج شدند.

سازمان آتش‌نشانی تهران ,

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: گمان‌زنی اولیه علت حادثه ناشی از نشت گاز شهری از وسایل گازسوز و ایجاد شعله و جرقه بوده است.

انتهای پیام/


12058175
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: درباره رد صلاحیت برخی اعضای شورای شهر، واقعاً روحم خبر ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات فرمانداری تهران در واکنش به اظهارات سخنگوی هیأت نظارت بر انتخابات شورا‌های استان تأکید کرد که نتایج اعلام‌شده صرفاً مبتنی بر نظر هیأت نظارت شهرستان بوده و فرمانداری در این فرآیند هیچ‌گونه اظهارنظر ماهوی نداشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده کارگران در شورای‌عالی کار گفت: هزینه زندگی یک خانواده کارگری اکنون ۴۰ میلیون تومان است که تفاوت فاحشی با سال گذشته دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک گاراژ محل استقرار چندین کارگاه چوب‌بری و تولید مصنوعات چوبی در محدوده بزرگراه آزادگان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: در اغتشاشات دی‌ماه بیش از ۱۵۰ چراغ راهنمایی سطح شهر تهران توسط اغتشاشگران آسیب دیدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که ثبت نام دوره جدید از متقاضیان سفر عمره در حد فاصل ۱۹ تا ۲۴ اسفند ماه خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرهنگسرای قرآن همزمان با ماه مبارک رمضان، دو پویش مردمی با محوریت تلاوت خانوادگی قرآن و اهدای مصحف شریف ویژه شهروندان تهرانی برگزار می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران از برپایی پایگاه‌های حمایتی طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «اردوی افطار خانوادگی» از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، از ساعت ۱۸ تا ۲۳ در فرهنگسرا‌های تهران برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای «بانک زمان» در ۱۰ محله تهران از عیدفطر خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است