بین‌الملل 04:08 - 24 مرداد 1401

لغو مراسم سالگرد امضای توافقنامه‌ عادی سازی ابراهیم در تل آویو

به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه دومین سالگرد امضای توافق عادی سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی، به نظر می‌رسد که این عادی سازی نتوانسته اهداف مورد نظر خود را بدست آورد و در میان دو طرف درباره نتایج عادی سازی روابط توافق موسوم به ابراهیم اختلاف نظر وجود دارد.

در همین ارتباط نیز، روزنامه عبری زبان «هاآرتص» گزارش داده است که قرار بود ماه سپتامبر آینده (شهریورماه) به مناسبت دومین سالگرد امضای توافقنامه‌های عادی‌سازی روابط موسوم به توافق ابراهیم، همایشی در فلسطین اشغالی برگزار شود، اما این همایش لغو شده است.

این روزنامه اشاره کرد که عیساوی فریج وزیر همکاری منطقه‌ای رژیم صهیونیستی علت لغو این همایش را مخالفت نمایندگان کشورهای عربی با حضور در آن به علت همزمان شدن با انتخابات کنست رژیم صهیونیستی عنوان کرده است.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از روزنامه گزارش داد که نمایندگان کشورهای عربی که به این همایش دعوت شده بودند، اعلام کرده‌اند که این نگرانی وجود دارد که مشارکت آنان در این همایش، نوعی دخالت در کارزار انتخاباتی رژیم صهیونیستی قلمداد شود و بر همین اساس، این رژیم اقدام به لغو این همایش کرده است.

فریج اظهار داشت که وزارت همکاری منطقه‌ای رژیم صهیونیستی در نظر دارد پس از انتخابات کنست همایشی دیگر در این زمینه برگزار کند.

هدف از برگزاری این همایش که نمایندگان کشورهای امارات، بحرین، مراکش و سودان به آن دعوت شده بودند، ترویج عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است، اما اکنون این همایش قبل از برگزاری لغو شده است.

همزمان در آستانه دومین سالگرد امضای توافق عادی سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در گزارشی گفته است که این توافق به اهداف موردنظر امضا کنندگان نرسید و در حالی که صهیونیست‌ها انتظار سرمایه گذاری کلان اعراب اماراتی در تل آویو پس از امضای توافق را داشتند، اما در عمل جریان سرمایه از مناطق اشغالی به سمت دوبی و ابوظبی شکل گرفت و نوعی جریان ناهماهنگ و به ضرر صهیونیست‌ها ایجاد شده است.


11654612
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از برگزاری دور دیگری از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع از برگزاری گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای در پنجشنبه این هفته خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که ایران زمستان امسال توافقی تسلیحاتی برای خرید هزاران موشک با روسیه امضا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افزایش دوباره تعرفه‌های واشنگتن به ۱۵ درصد، کمیسیون اروپا از آمریکا خواست به مفاد توافق تجاری سال گذشته پایبند بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر برخورد یک قایق مسافربری با کشتی حامل سنگ در دریاچه‌ای در شمال ویتنام، شش نفر از جمله دو کودک جان باختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند اگر ایران تا دو روز دیگر طرح مکتوب خود را ارائه دهد، روز جمعه دور دیگری از مذاکرات با حضور فرستادگان ترامپ برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مرد مسلح که به صورت «غیرمجاز» نزدیک اقامتگاه ترامپ شده بود، هدف قرار گرفته و کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان می‌گوید که به دلیل قطع جریان نفت از خاک اوکراین، قصد دارد بیستمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه را مسدود کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات پهپادی اوکراین، فرودگاه‌های پایتخت روسیه فعالیت خود را محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و کره جنوبی اعلام تاریخ رزمایش‌های نظامی بزرگ بهاری خود را به تعویق انداختند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است