بین‌الملل 17:15 - 04 اسفند 1404
ترامپ بار دیگر به دیوان عالی آمریکا تاخت و از تعرفه‌ها و مجوز‌های جدید خبر داد.

ترامپ پس از رأی دیوان عالی: می‌توانم کارهای «وحشتناکی» علیه کشورها انجام دهم

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ اعظم پورکند - رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، روز دوشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» بار دیگر به حکم دیوان عالی این کشور در خصوص لغو تعرفه‌های جهانی خود واکنش نشان داد و هشدار داد که اختیارات لازم برای اعمال اقدامات سخت‌گیرانه علیه سایر کشور‌ها را در اختیار دارد.

رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد که دیوان عالی به او «اختیارات و قدرتی بسیار فراتر» از آنچه پیش از این تصمیم‌گیری داشت، اعطا کرده است. ترامپ در این پیام نوشت: «از یک جهت، من می‌توانم از مجوز‌ها برای انجام کار‌های کاملاً "وحشتناک" علیه کشور‌های خارجی استفاده کنم، به‌ویژه آن کشور‌هایی که دهه‌هاست دارند از ما کلاهبرداری می‌کنند.» او از دیوان عالی به دلیل عدم موافقت با دریافت «هزینه مجوز» از این کشور‌ها انتقاد کرد و گفت: «در حالی که همه مجوز‌ها هزینه دریافت می‌کنند.»

او همچنین هشدار داد که احکام آتی دیوان ممکن است به نفع منافع خارجی باشد: «قدم بعدی این است که به نفع چین و دیگران رأی صادر کنند... رأیی که بار دیگر چین و سایر ملت‌ها را خوشحال و ثروتمند خواهد کرد.»

ترامپ روز شنبه اعلام کرد که تعرفه موقت واردات کالا‌ها به آمریکا از تمام کشور‌ها را از ۱۰ به ۱۵ درصد افزایش خواهد داد که حداکثر سطح مجاز طبق قانون است. این تصمیم یک روز پس از آن اتخاذ شد که دیوان عالی رأی داد ترامپ با اعمال مجموعه‌ای از نرخ‌های تعرفه‌ای بالاتر بر اساس قانون وضعیت اضطراری اقتصادی، از اختیارات ریاست‌جمهوری خود فراتر رفته است.

منبع: رویترز


12261339
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ونزوئلا، در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل، خواستار آزادی فوری نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور قانونی این کشور و همسرش شد که در جریان عملیات نظامی آمریکا در ژانویه ربوده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر پیشین عراق تأکید کرد با وجود هشدار واشنگتن درباره قطع حمایت‌ها در صورت بازگشت او به قدرت، از نامزدی خود انصراف نخواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ بار دیگر به دیوان عالی آمریکا تاخت و از تعرفه‌ها و مجوز‌های جدید خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی پیشنهاد تمدید توافقی را داد که به آمریکا اجازه می‌دهد برای اهداف نظامی به بنادر و فرودگاه‌های آن دسترسی داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اسپانیا با انتقاد از سکوت غیرقابل درک بروکسل در قبال جنایات اشغالگران، از اتحادیه اروپا خواست با رژیم اسرائیل برخورد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تکمیل انتقال هزاران زندانی داعشی از سوریه به عراق، وزیر خارجه این کشور از توافق با ترکیه برای بازگرداندن اتباع تروریست خود خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس گمرک و حفاظت مرزی آمریکا اعلام کرد که جمع‌آوری تعرفه‌های اعمال شده تحت قانون اختیارات اقتصادی اضطراری بین‌المللی را در روز سه‌شنبه متوقف خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم تفاهمات امنیتی اخیر میان دمشق و تل‌آویو یگان‌های زرهی ارتش رژیم اسرائیل بامداد امروز وارد عمق خاک سوریه در منطقه قنیطره شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاستمدار ایرلندی در صفحه ایکس تصویری از خود به نمایش گذاشت که در آن پرچم ایران را در بازی دو تیم ناپولی و آتلانتا در دست دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن توافق آتش‌بس، از طرح خود برای اشغال کامل نوار غزه و احداث شهرک‌های یهودی‌نشین خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است