علمی فناوری 10:23 - 28 مرداد 1401
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دانشجویان را نقطه امید مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت: به برکت همت، نوآوری و تلاش شبانه‌روزی این جویندگان جوان علم و دانش، دروازه‌های معرفت به روی جامعه نخبگانی ما گشوده می‌شود.

وزیر علوم: دانشجویان نقطه امید ملت و نظام هستند

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، اولین طرح بصیرت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دختر سراسر کشور به میزبانی مشهد روز پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ با حضور محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مشهد گفت: خداوند به شما فرزندان شهدا و جانبازان لطف کرده و به شما نعمت خانواده ایثارگر را داده و باید از خدا بخواهید به شما ظرفیت لازم را بدهد تا جایگاه و وجاهت خانواده را حفظ کنید، عاقبت به خیری شما در حفظ جایگاه خانواده است.

زلفی‌گل گفت: ایثارگران، آزادگان، فرزندان شاهد چشم و چراغ نظام و ملت هستند اما این عزیزان به خاطر مشکلات پدران و مادران جانباز و آزاده خود، همواره از چالش‌های پیدا و پنهان متعددی رنج می‌برند.

وی افزود: بسیاری از افراد عادی برخلاف تصور برخی از مردم، همه امکانات کشور در اختیار خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران قرار نگرفته بلکه شما از برخی خدمات فرهنگی برخوردار شده‌اید و نظام خود را موظف به ارائه این خدمات به خانواده شهدا و ایثارگران  می داند. 

وی اظهار داشت : بعضی افراد تصور می‌کنند که این عزیزان از همه امکانات مادی برای زندگی خود نیز برخوردار هستند که رویارویی با این باور نادرست، در شرایطی که فرزندان ایثارگران به خاطر مشکلات پدران و مادران جانباز و آزاده خود مشکلات زیستی متعددی هم دارند، فشار روانی ناشی از آن را دوچندان می‌کند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: با این حال، مصائب ناشی از زندگی با پدر و مادر ایثارگر یک سعادت بزرگ است و برخورداری از نعمت پدر و مادر ایثارگر، توفیق بزرگی است که نصیب و روزی فرزندان جانبازان و ایثارگران می‌شود.

وی دانشجویان را نقطه امید مردم و نظام دانست و گفت:  به برکت همت، نوآوری و تلاش شبانه‌روزی این جویندگان جوان علم و دانش، دروازه‌های معرفت به روی جامعه نخبگانی ما گشوده می‌شود و زمینه اثرگذاری دانشمندان ما از عرصه‌های ملی به عرصه‌های بین‌المللی تسری پیدا می‌کند اما حقیقت این است که با یک گل، بهار نمی‌شود و باید یک نهضت علم‌آموزی فراگیر در کشور ایجاد شود تا به برکت این شبکه به هم پیوسته از فرهیختگان و دانشمندان، کشور از نیاز به بیگانگان بی‌نیاز شود و تک‌تک اعضای این جامعه نخبگانی، بر جمعی از خانواده، دوستان و نزدیکان خود اثرگذار باشند.

وی خاطرنشان کرد: شما فرزندان عزیز ایثارگر و شاهد باید انسان‌های بزرگی شوید تا مملکت را نجات بدهید؛ آرزوی انسان هر چه بزرگتر باشد با تلاش می تواند به آن آرزوها دست یابد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به نیاز تعهد دانشجویان کشور به فرهنگ مطالعه گفت: ایثارگر بودن والدین دانشجویان شهدا، جانبازان  و ایثارگر نشان‌دهنده آن است ایثارگری در این دانشجویان نهادینه شده و علم‌آموزی این عزیزان می‌تواند یک دانش با برکت و با کرامت باشد. بر همین اساس، از خداوند باریتعالی  می‌خواهیم که پیش از اعطای یک نعمت، ظرفیت و پتانسیل نعمت‌ها را در ما ایجاد کند تا به‌جای اینکه دانش بدون ظرفیت، زمینه هلاک افراد و جوامع را ایجاد کند، تعالی ما با دانش مسلح به ظرفیت میسر شود.

گفتنی است؛ طرح ملی ضیافت ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر دختر از ۲۰ تا ۲۷ مرداد ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در انتهای این مراسم، از دانشجویان برترین گروه‌های ایثار، مسابقات ورزشی، برترین‌های فرهنگی (دل نوشته) شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور تجلیل شد.

انتهای پیام/


11659322
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت از افزایش سه‌برابری انجام تست‌های تشخیص اچ‌آی‌وی در پویش «من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست بازرسی فنی و نظارت اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، به اظهارات مطرح‌شده درباره بی‌اهمیت بودن تاریخ انقضای دارو، واکنش نشان داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت با اشاره به نقش مددکاران، گفت: مهم‌ترین عنصر در مددکاری، تسهیل‌گری همبستگی اجتماعی در کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: کارگروه‌های حمایت از کودکان در تمامی بیمارستان‌های دولتی کشور تشکیل شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی اعلام کردند که کلاس‌های آموزشی آنها تا پایان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ غیر حضوری خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: به مناسبت سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، از ۸ دی‌ماه سال جاری ۲۸ مدرسه آماده پذیرش زائران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تلاش ما بر این است که دارو‌های مشمول بیمه و ضروری افزایش قیمت نداشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان در مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون، با حذف سلول‌های پیر مغز، روشی امیدوارکننده برای درمان صرع لوب گیجگاهی کشف کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است