بین‌الملل 14:25 - 24 آبان 1403
وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی خواستار الحاق اراضی بیشتری در غزه با ادعای مقابله با حماس شد.

مقام صهیونیست: باید اراضی بیشتری را در غزه تصاحب کنیم

رژیم صهیونیستی از همان روز‌های نخست جنگ به دنبال پاکسازی قومی غزه بود. براساس طرح ژنرال‌های صهیونیست، قرار است ارتش این رژیم شمال غزه را با هدف ایجاد منطقه حائل از فلسطینیان پاکسازی کند. اکنون زمزمه‌هایی از داخل کابینه افراطی نتانیاهو مبنی بر شهرک سازی در غزه به گوش می‌رسد. 

به گزارش الجزیره، اوریت استروک، وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) اعلام کرد: برای تنبیه حماس نیازمند آن هستیم که اراضی بیشتری در غزه را تصاحب کنیم.

وی در گفتگو با نشریه یدیعوت آحارانوت گفت: من به کابینه پیشنهاد داده ام اسراییل باید اراضی بیشتری در غزه را تصاحب کند، زیرا با این کار حماس خواهد فهمید اقداماتش هزینه‌ای سنگین خواهد داشت. 

استروک تاکید کرد: من به هیچ عنوان موافق عقب نشینی نظامیان اسراییل از غزه نخواهم بود و در صورتی که ما از کریدور فیلادلفیا در مرز میان غزه و مصر عقب نشینی کنیم، من از کابینه ائتلافی خارج خواهم شد. 

وی در ادامه پا را فراتر گذاشته و مدعی شد: اسراییل باید کرانه باختری را به طور کامل الحاق کند، زیرا این سرزمینی است که تنها متعلق به مردم اسراییل است. ما به فلسطینیان در این منطقه حق زندگی می‌دهیم، اما آنها حق رای در انتخابات کنست و تعیین نخست وزیر را نخواهند داشت. 

این وزیر صهیونیست در پایان راهکار دو دولت را به شدت رد کرده و گفت: طرح دو دولت یک راهکار نیست بلکه یک فاجعه است. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12116781
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران هشدار می‌دهند که برخلاف عملیات ونزوئلا، حمله احتمالی آمریکا به ایران به دلیل توان موشکی گسترده می‌تواند به درگیری منطقه‌ای و جنگی طولانی منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بررسی‌ها نشان می‌دهد دو دختر که به دلیل سوءاستفاده، خفه شده بودند، احتمالا مخفیانه در مزرعه اپستین در ایالت نیومکزیکو دفن شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید شرط روسیه برای پایان یافتن جنگ، واگذاری کامل منطقه دونباس است و آمریکا هم بر آن اصرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در مخالفت با حکم دیوان عالی آمریکا، برای دومین بار مالیات بر واردات را افزایش داده و به ۱۵ درصد رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان واژگونی قایق پناهجویان در آب‌های جزیره کرت، امدادگران سه کشته را پیدا کرده و جان ۲۰ نفر دیگر را نجات دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که چین برای دستیابی به نسل جدید سلاح‌های هسته‌ای و مدرن‌سازی زرادخانه خود، فعالیت‌های قابل توجهی انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی توقف انتقال نفت روسیه از خاک اوکراین به مجارستان، این کشور نیز پس از اسلواکی، اوکراین را به قطع کردن جریان برق تهدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسوایی اندرو، شاهزاده سابق به خاطر افشای اسناد اپستین، محبوبیت سلطنت انگلیس را کاهش داده و آینده تاج و تخت این کشور را با چالش مواجه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسلواکی گفت که اگر کی‌یف ترانزیت نفت از طریق خط لوله دروژبا را از سر نگیرد، اسلواکی از ۲۳ فوریه برق رسانی به اوکراین را متوقف خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انجمن کنترل تسلیحات هشدار داده است که ایالات متحده در حال نهایی کردن یک توافق همکاری هسته‌ای چند میلیارد دلاری با عربستان سعودی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است