بین‌الملل 14:25 - 24 آبان 1403
وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی خواستار الحاق اراضی بیشتری در غزه با ادعای مقابله با حماس شد.

مقام صهیونیست: باید اراضی بیشتری را در غزه تصاحب کنیم

رژیم صهیونیستی از همان روز‌های نخست جنگ به دنبال پاکسازی قومی غزه بود. براساس طرح ژنرال‌های صهیونیست، قرار است ارتش این رژیم شمال غزه را با هدف ایجاد منطقه حائل از فلسطینیان پاکسازی کند. اکنون زمزمه‌هایی از داخل کابینه افراطی نتانیاهو مبنی بر شهرک سازی در غزه به گوش می‌رسد. 

به گزارش الجزیره، اوریت استروک، وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) اعلام کرد: برای تنبیه حماس نیازمند آن هستیم که اراضی بیشتری در غزه را تصاحب کنیم.

وی در گفتگو با نشریه یدیعوت آحارانوت گفت: من به کابینه پیشنهاد داده ام اسراییل باید اراضی بیشتری در غزه را تصاحب کند، زیرا با این کار حماس خواهد فهمید اقداماتش هزینه‌ای سنگین خواهد داشت. 

استروک تاکید کرد: من به هیچ عنوان موافق عقب نشینی نظامیان اسراییل از غزه نخواهم بود و در صورتی که ما از کریدور فیلادلفیا در مرز میان غزه و مصر عقب نشینی کنیم، من از کابینه ائتلافی خارج خواهم شد. 

وی در ادامه پا را فراتر گذاشته و مدعی شد: اسراییل باید کرانه باختری را به طور کامل الحاق کند، زیرا این سرزمینی است که تنها متعلق به مردم اسراییل است. ما به فلسطینیان در این منطقه حق زندگی می‌دهیم، اما آنها حق رای در انتخابات کنست و تعیین نخست وزیر را نخواهند داشت. 

این وزیر صهیونیست در پایان راهکار دو دولت را به شدت رد کرده و گفت: طرح دو دولت یک راهکار نیست بلکه یک فاجعه است. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12116781
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشورهای اتحادیه اروپا نوزدهمین بسته تحریم‌ها علیه روسیه را تصویب کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند آمریکا به صورت چراغ‌خاموش محدودیت اوکراین در استفاده از موشک‌های دوربرد غربی را لغو کرده است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی امارات با ویتکاف و کوشنر در ابوظبی با محوریت آتش‌بس غزه دیدار کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان‌های فرانسه تحقیقات در مورد تهدید به مرگ رئیس جمهور سابق در زندان را آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ در حال بررسی طرحی برای محدود کردن صادرات نرم‌افزار و فناوری به چین در واکنش به محدودیت‌های اخیر پکن بر عناصر خاکی کمیاب است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته‌های مقاومت فلسطین در واکنش به تصویب پیش‌نویس طرح‌هایی در کنست رژیم صهیونیستی، این اقدام را فصلی از نسل‌کشی، پاکسازی نژادی و کوچ اجباری علیه مردم فلسطین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قانون‌گذاران آمریکایی لایحه‌ای را تصویب کردند که هدف آن استفاده از دارایی‌های دولتی مسدود شده روسیه در ایالات متحده برای کمک مالی به کی‌یف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین پیشنهاد «توقف موقتی حملات» در خطوط مقدم را یک «سازش خوب» تلقی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا یک کشتی را با ادعای آنکه مظنون به قاچاق مواد مخدر است در سمت اقیانوس آرام آمریکای جنوبی هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بمب‌افکن‌های دوربرد روسیه بر فراز دریای بالتیک پرواز کرده و در طول ماموریت، با جت‌های کشور‌های دیگر همراهی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است