اجتماعی 14:51 - 15 مهر 1401

شوراها ارتباط مستقیمی با روستا و عشایر دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، متن پیام پرویز سروری رئیس شورای عالی استان‌ها به شرح زیر است.

روستاها و مناطق عشایری به عنوان کانون‌های تولید، در تأمین امنیت غذایی و کمک به توسعه اقتصادی کشور، نقش بسزایی دارند و در این بین، افزایش مشارکت‌های روستاییان و عشایر در امور مرتبط با زندگی آنان و بهره‌گیری از توانمندی‌های بالقوه شوراهای اسلامی و دهیاران از اصول اساسی و ضروریات دست‌یابی به موفقیت‌های چشمگیر در عمران و آبادانی روستاها و بالا بردن بهره‌وری در تولید عشایر به شمار می‌روند.

قطعاً شوراها ارتباط مستقیمی با روستا و عشایر و مسائلی چون کشاورزی و دامداری و مسئله مهم امنیت غذایی دارند که این امر بیانگر اهمیت نقش شوراها به ویژه شوراهای روستا در حل مسائل و چالش‌های پیش‌روی مناطق روستایی و عشایری دارد.

ما در شورای عالی استان‌ها نیز نمایندگانی از روستاها داریم که بدون شک بیانگر جامعیت این بالاترین نهاد شورایی کشور است و می‌تواند در حل مشکلات روستاییان و عشایر مثمر ثمر باشد.

اینجانب ۱۵ مهرماه روز ملی "روستا و عشایر" را به روستاییان و عشایر عزیز، شوراهای اسلامی روستا و دهیاران سراسر کشور تبریک عرض نموده و امیدوارم با توجه به ظرفیت‌های ارزشمندی که روستاها و عشایر در بخش‌های مختلف کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی و بویژه بخش گردشگری دارند، بتوانیم با مشارکت شوراهای اسلامی روستا و همیاری روستانشینان و عشایر عزیز، شاهد ارتقای شاخص‌های توسعه پایدار و پیشرفت و آبادانی هر چه بیشتر روستاهای کشور باشیم.


11704461
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زمان پرینت کارت و برگزاری آزمون متقاضیان اخذ پروانه وکالت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، خلاصه‌ای از مهم‌ترین اقدامات در حوزه حقوق بشر و شهروندی در سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: اعتبارات و تسهیلات شغلی بهزیستی می‌تواند از طریق موسسات حمایتی در اختیار افراد دارای معلولیت شنوایی قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عابدی گفت: برای ۸۰۰ نفر از مدیران در طول یکسال استنکاف از آرای قطعی دیوان عدالت اداری گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری اعلام کرد که یک ایرانی محبوس در زندان‌های ژاپن برای گذراندن ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است