بین‌الملل 07:18 - 24 دی 1403
منابع خبری از حمله جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی در داخل خاک سوریه همرز با لبنان خبر دادند.

حمله جنگنده‌های رژیم اسرائیل به مناطق مرزی سوریه و لبنان

شبکه رسانه‌ای مقاومت به نقل از منابع لبنانی افزود: هواپیما‌های جنگی ارتش رژیم صهیونیستی مناطقی داخل خاک سوریه در نزدیکی مرز با لبنان مقابل شهر الهرمل را بمباران کردند.

در این زمینه خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از منابع خود در سوریه نوشت: صدای انفجار‌هایی که در شمال غرب دمشق پایتخت سوریه شنیده شد، نتیجه حملات هوایی ارتش اسرائیل به مناطقی همرز با لبنان بوده است.

شبکه تلویزیونی سوریا وابسته به تحریرالشام نیز گزارش داد که ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل کنترل «تل احمر» در شهرک کودنه در حومه قنیطره که یکی از مهمترین اماکن نظامی منطقه محسوب می‌شود را به دست گرفت.

ارتش رژیم صهیونیستی پس از سرنگونی دولت بشار اسد به شدتِ حملات خود علیه زیرساخت‌ها و مراکز نظامی سوریه افزوده و طی این مدت همچنان مشغول بمباران مراکز نظامی است.

از زمان سقوط دولت بشار اسد، ارتش رژیم صهیونیستی با عبور از خط حائل بین منطقه اشغالی جولان با سرزمین اصلی سوریه، به ادامه اشغال مناطق نزدیک به جولان در استان‌های درعا و قنیطره پرداخته است.

معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشار اسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب، آغاز و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از کشور را اعلام کردند.

منبع: ایرنا


12140290
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که آنکارا از احتمال رویارویی نظامی مستقیم و «جنگ جهانی سوم» سخن می‌گوید، نتانیاهو با تهدید به تحریم تسلیحاتی ترکیه بر طبل قدرت‌نمایی می‌کوبد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه تروریستی «سرایا انصار السنه» با پذیرش مسئولیت انفجار خونین در مسجد امام علی (ع) حمص، بار دیگر امنیت شکننده سوریه را با چالش جدی مواجه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با هشدار نسبت به تداوم فروپاشی روابط با ژاپن، اعلام کرد که هرگونه بازگشت به میز مذاکرات دولتی مستلزم برداشتن گام‌های ملموس از سوی توکیو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند نتانیاهو در روند آتش‌بس اختلال ایجاد می‌کند و دیدار دوشنبه او و ترامپ می‌تواند در روند آتش‌بس تاثیر جدی داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل با تداوم حملات توپخانه‌ای به مرکز و جنوب غزه و تیراندازی در محله «الشجاعیه»، منجر به شهادت و زخمی شدن غیرنظامیان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا هفته آینده به مارالاگو می‌رود تا با ترامپ دیدار کرده و پیرامون تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ، گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه با بن‌بست توصیف کردن مذاکرات با قسد، هشدار داد که طرح‌های پیشنهادی، تهدیدی جدی علیه یکپارچگی و وحدت ملی این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تصویب قرارداد فروش تسلیحات ۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به تایوان، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه ۲۰ شرکت بزرگ نظامی آمریکا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین، اعلام کرد که روسیه و ایالات متحده پس از سفر دیپلماتیک اخیر کریل دیمیتریف به میامی، تصمیم گرفته‌اند گفت‌و‌گو‌های خود را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی یک عملیات مقاومت در اطراف شهر عفوله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین، دو شهرک‌نشین صهیونیست کشته و چند نفر مجروح شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است