سیاسی 20:22 - 31 شهریور 1401
رئیس‌جمهور کشورمان برخوردهای دوگانه آمریکا، مذاکره توأم با تحریم و استانداردهای دوگانه در رابطه با حقوق بشر را از شگفتی‌های رفتار غرب دانست.

رئیسی: مذاکره توأم با تحریم از شگفتی‌های رفتار غرب است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران صبح پنجشنبه به وقت محلی ۹۰ دقیقه گفتگوی صریح و رودررو با مدیران ارشد رسانه‌های آمریکا داشت و با آرامش و حوصله به سؤالات آنان پاسخ داد.

مدیران ارشد رسانه‌هایی همچون ان بی سی، نیویورکر، گاردین، نیویورک تایمز، المانیتور و دیپلماتیک در این نشست حضور داشتند.

این نشست در محل اقامت رئیس‌جمهوری ایران برگزار شد و ۹۰ دقیقه طول کشید.

رئیس‌جمهور هنگامی که یکی از مدیران رسانه‌ای آمریکا درخواست داشت سخنان رئیس‌جمهوری در این نشست را برای اطلاع مقامات آمریکا منتشر کند، خطاب به وی گفت که با انتشار سخنانش مخالف نیست اما عین سخنان او منتقل شود، نه برداشت از سخنان وی و این برداشت نباید به رئیس‌جمهور نسبت داده شود.

در این نشست موضوعات مختلفی همچون مذاکرات ایران و 1+4، تضمین‌های آمریکا، مسائل پادمانی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مسائل حقوق بشری، حقوق زنان، ماجرای مرحوم مهسا امینی مطرح شد.

 رئیس‌جمهور در این نشست، برخوردهای دوگانه آمریکا، مذاکره توأم با تحریم و استانداردهای دوگانه در رابطه با حقوق بشر را از شگفتی‌های رفتار غرب خواند. 

یکی از مدیران ارشد رسانه‌های آمریکایی خواستار سفر روزنامه‌نگاران آمریکایی به ایران شد که رئیس جمهوری در پاسخ گفت: مانعی برای این سفرها وجود ندارد و با طی مراحل آن می‌توانند همچون صدها خبرنگار دیگر از اقصی نقاط عالم به ایران سفر کنند اما در انعکاس اخبار باید صداقت داشته باشند.

یکی از رسانه‌ها درباره عدم حضور یکی از خبرنگاران نیویورک تایمز در نشست خبری روز پنجشنبه رئیس‌جمهور با  خبرنگاران رسانه‌ها پرسید که یکی از مقامات ایرانی حاضر در نشست گفت: دلیل این عدم حضور، انتشار گزارشی کذب درباره رهبر معظم انقلاب ایران بود که اعتبار رسانه‌اش و خود را نیز زیر سوال برد و چنانچه اشتباه خود را بپذیرد، مانعی برای حضورش نخواهیم داشت.

پایان پیام/


11695382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: ایرانیان با وجود همه اختلاف‌نظر‌ها و گاهی دلخوری‌ها، در برابر هرگونه دخالت آمریکا یا هر کشور دیگری، ملتی یکپارچه و یکصدا هستند و مداخله‌جویی را به‌شدت محکوم می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس جمهور آمریکا در امور داخلی کشورمان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» انتخابات ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برای نخستین‌بار به صورت تمام الکترونیک انجام می‌شود و داوطلبان انتخابات می‌توانند به صورت غیر حضوری ثبت‌نام کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ژست نگرانی برای مردم ایران به آمریکا نمی‌آید؛ تهدید علیه ایران، حماقت است. خطا کنند، پاسخ کوبنده‌تر می‌گیرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پاسخ به گزافه‌گویی ترامپ با بیان اینکه مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند، گفت: هرگز صف معترضین را با مزدوران خارجی یکی نمی‌دانیم و فرزندان خود را در آغوش می‌کشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با حضور در وزارت جهاد کشاورزی، ضمن بررسی آخرین وضعیت کالا‌های اساسی و برنامه‌های بخش کشاورزی، بر ضرورت انسجام مدیریتی و تداوم مسیر‌های تعریف‌شده در اجرای سیاست‌های دولت تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد: ایرانیان در گفت وگو و تعامل با یکدیگر برای حل مشکلات، اجازه هیچ‌گونه مداخله خارجی را نخواهند داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با خانواده شهید سلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر انقلاب گفت: ‏هر دست مداخله‌گری که با بهانه‌جویی به ⁧امنیت ایران⁩ نزدیک شود، پیش از رسیدن با ⁧ پاسخ پشیمان‌کننده⁩، قطع خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: دولت و نظام مشکلات معیشتی را به رسمیت می‌شناسد و حل آنها را در صدر اولویت‌ها قرار داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است