سیاسی 20:22 - 31 شهریور 1401
رئیس‌جمهور کشورمان برخوردهای دوگانه آمریکا، مذاکره توأم با تحریم و استانداردهای دوگانه در رابطه با حقوق بشر را از شگفتی‌های رفتار غرب دانست.

رئیسی: مذاکره توأم با تحریم از شگفتی‌های رفتار غرب است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران صبح پنجشنبه به وقت محلی ۹۰ دقیقه گفتگوی صریح و رودررو با مدیران ارشد رسانه‌های آمریکا داشت و با آرامش و حوصله به سؤالات آنان پاسخ داد.

مدیران ارشد رسانه‌هایی همچون ان بی سی، نیویورکر، گاردین، نیویورک تایمز، المانیتور و دیپلماتیک در این نشست حضور داشتند.

این نشست در محل اقامت رئیس‌جمهوری ایران برگزار شد و ۹۰ دقیقه طول کشید.

رئیس‌جمهور هنگامی که یکی از مدیران رسانه‌ای آمریکا درخواست داشت سخنان رئیس‌جمهوری در این نشست را برای اطلاع مقامات آمریکا منتشر کند، خطاب به وی گفت که با انتشار سخنانش مخالف نیست اما عین سخنان او منتقل شود، نه برداشت از سخنان وی و این برداشت نباید به رئیس‌جمهور نسبت داده شود.

در این نشست موضوعات مختلفی همچون مذاکرات ایران و 1+4، تضمین‌های آمریکا، مسائل پادمانی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مسائل حقوق بشری، حقوق زنان، ماجرای مرحوم مهسا امینی مطرح شد.

 رئیس‌جمهور در این نشست، برخوردهای دوگانه آمریکا، مذاکره توأم با تحریم و استانداردهای دوگانه در رابطه با حقوق بشر را از شگفتی‌های رفتار غرب خواند. 

یکی از مدیران ارشد رسانه‌های آمریکایی خواستار سفر روزنامه‌نگاران آمریکایی به ایران شد که رئیس جمهوری در پاسخ گفت: مانعی برای این سفرها وجود ندارد و با طی مراحل آن می‌توانند همچون صدها خبرنگار دیگر از اقصی نقاط عالم به ایران سفر کنند اما در انعکاس اخبار باید صداقت داشته باشند.

یکی از رسانه‌ها درباره عدم حضور یکی از خبرنگاران نیویورک تایمز در نشست خبری روز پنجشنبه رئیس‌جمهور با  خبرنگاران رسانه‌ها پرسید که یکی از مقامات ایرانی حاضر در نشست گفت: دلیل این عدم حضور، انتشار گزارشی کذب درباره رهبر معظم انقلاب ایران بود که اعتبار رسانه‌اش و خود را نیز زیر سوال برد و چنانچه اشتباه خود را بپذیرد، مانعی برای حضورش نخواهیم داشت.

پایان پیام/


11695382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب جمعه تهران بر حرمت‌شکنی بی‌حجابی به عنوان گناهی فرهنگی تأکید کرد و گفت: این عمل، اهانت آشکار به دین، قانون و خانواده‌های متدین جامعه محسوب می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه توسعه زیرساخت حمل‌ونقل عمومی وظیفه اصلی دولت است، از رسانه‌ها خواستار پیگیری مستمر این موضوع از دستگاه‌ها شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله دوم رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با شلیک انبوهی از موشک‌های بالستیک و کروز نقطه زن بردِ بلند آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، صبح امروز جمعه، ۱۴ آذر همزمان در تهران و ۲۶ حوزه در سراسر کشور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: جهاد علمی ضرورت امروز کشور است و امید آینده ایران، شما جوانان دانشجو و پژوهشگران هستید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیام‌های جداگانه‌ای به پادشاه تایلند و نخست‌وزیر این کشور گفت: پیوند‌های تاریخی و فرهنگی میان ایران و تایلند بیش از ۴۰۰ سال قدمت دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد می‌گوید نیروگاه‌های بخاری که می‌توانند از سوخت مازوت استفاده کنند تا حدودی در یک مدت زمان تعریف شده‌ای از این سوخت استفاده می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه «تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است»، نوشت: ایالات متحده باید به‌خاطر اعمال تحریم‌های غیرقانونی مورد مواخذه قرار گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید در قانون فعلی گفتند تا سقف ۱۱۰ سکه در حمایت قوانین قرار می‌گیرد، اما در زمانی که حبس‌زدایی اتفاق افتاده کاهش آن به ۱۴ سکه چه مفهومی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید براینکه هیچ تصمیمی در حوزه آب و محیط زیست بدون نظر تیم کارشناسی تشکیل شده از اساتید دانشگاه اتخاذ و اجرا نمی‌شود، گفت: اگر تصمیمی اشتباه باشد نیز تردیدی در اصلاح آن نخواهیم داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است