سیاسی 20:22 - 31 شهریور 1401
رئیس‌جمهور کشورمان برخوردهای دوگانه آمریکا، مذاکره توأم با تحریم و استانداردهای دوگانه در رابطه با حقوق بشر را از شگفتی‌های رفتار غرب دانست.

رئیسی: مذاکره توأم با تحریم از شگفتی‌های رفتار غرب است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران صبح پنجشنبه به وقت محلی ۹۰ دقیقه گفتگوی صریح و رودررو با مدیران ارشد رسانه‌های آمریکا داشت و با آرامش و حوصله به سؤالات آنان پاسخ داد.

مدیران ارشد رسانه‌هایی همچون ان بی سی، نیویورکر، گاردین، نیویورک تایمز، المانیتور و دیپلماتیک در این نشست حضور داشتند.

این نشست در محل اقامت رئیس‌جمهوری ایران برگزار شد و ۹۰ دقیقه طول کشید.

رئیس‌جمهور هنگامی که یکی از مدیران رسانه‌ای آمریکا درخواست داشت سخنان رئیس‌جمهوری در این نشست را برای اطلاع مقامات آمریکا منتشر کند، خطاب به وی گفت که با انتشار سخنانش مخالف نیست اما عین سخنان او منتقل شود، نه برداشت از سخنان وی و این برداشت نباید به رئیس‌جمهور نسبت داده شود.

در این نشست موضوعات مختلفی همچون مذاکرات ایران و 1+4، تضمین‌های آمریکا، مسائل پادمانی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مسائل حقوق بشری، حقوق زنان، ماجرای مرحوم مهسا امینی مطرح شد.

 رئیس‌جمهور در این نشست، برخوردهای دوگانه آمریکا، مذاکره توأم با تحریم و استانداردهای دوگانه در رابطه با حقوق بشر را از شگفتی‌های رفتار غرب خواند. 

یکی از مدیران ارشد رسانه‌های آمریکایی خواستار سفر روزنامه‌نگاران آمریکایی به ایران شد که رئیس جمهوری در پاسخ گفت: مانعی برای این سفرها وجود ندارد و با طی مراحل آن می‌توانند همچون صدها خبرنگار دیگر از اقصی نقاط عالم به ایران سفر کنند اما در انعکاس اخبار باید صداقت داشته باشند.

یکی از رسانه‌ها درباره عدم حضور یکی از خبرنگاران نیویورک تایمز در نشست خبری روز پنجشنبه رئیس‌جمهور با  خبرنگاران رسانه‌ها پرسید که یکی از مقامات ایرانی حاضر در نشست گفت: دلیل این عدم حضور، انتشار گزارشی کذب درباره رهبر معظم انقلاب ایران بود که اعتبار رسانه‌اش و خود را نیز زیر سوال برد و چنانچه اشتباه خود را بپذیرد، مانعی برای حضورش نخواهیم داشت.

پایان پیام/


11695382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات و ظرفیت‌های کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دعوت همتای لبنانی برای مذاکره پاسخ داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اولین شب از مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله علیها، امشب (جمعه) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر وزیر امور خارجه به عمان و هلند در این هفته خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران گفت: سه کشور اروپایی و آمریکا به دنبال تنش‌زایی هستند و آنها به خوبی می‌دانند که خاتمه رسمی توافق قاهره نتیجهٔ مستقیم تحریکات خودشان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در صفحه شخصی خود نوشت: تعلیق جلب‌های ناگهانی کارآفرینان، مثالی از وفاق و همکاری قواست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: بسیج تغییر دهنده دستگاه محاسباتی و الگوی غلبه بر دشمن است، جوهر و هویت گفتمان بسیج؛ ایمان، تعهد، اخلاص، اعتماد به‌نفس، خودباوری است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به فرشته حسن زاده فرمودند که از طلا برتر، همت و تلاش و ایمان و اعتماد به نفس شماست دخترم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ گفت: بسیج به بزرگ‌ترین تهدید برای نظام سلطه و قدرت‌های استکباری مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نمازجمعه تهران می‌گوید زمانی که فضای عمومی جامعه از عفت و پاکی فاصله بگیرد، نخستین پیامد آن کاهش میل جوانان به تشکیل خانواده است. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است