بین‌الملل 04:12 - 08 خرداد 1403
وزیر خارجه روسیه اظهار داشت بررسی حذف طالبان از فهرست گروه های ممنوعه بر اساس درک واقعیت های میدانی است، چرا که طالبان قدرت واقعی افغانستان است.

لاوروف: طالبان قدرت واقعی افغانستان است

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه درباره چرایی بررسی مسکو برای حذف طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه این کشور تصریح کرد: این تصمیم بر اساس درک واقعیت‌های میدانی است، چرا که آنها قدرت واقعی در افغانستان هستند.

وی افزود: نه ما و نه چین هرگز سفارت خود را در افغانستان مسدود نکردیم، سفیر افغانستان در کنار دیگر سفیران اعتبارنامه خود را به رئیس‌جمهور چین سپرد و اخیراً قزاقستان نیز تصمیم گرفت که نام افغانستان را از فهرست ممنوعه حذف کند، ما نیز همین تصمیم را داریم.

به گزارش «مینت پرس»، لاوروف ادامه داد: مسئله اصلی این است که طالبان قدرت واقعی است، ما نسبت به افغانستان بی‌تفاوت نیستیم، مهم‌تر از همه، متحدان ما در آسیای مرکزی نیز در برابر افغانستان بی‌تفاوت نیستند.

روز گذشته «ضمیر کابلوف» نماینده ویژه پوتین در امور افغانستان در یک نشست خبری گفت وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه روسیه به کرملین پیشنهاد داده‌اند تا طالبان را از فهرست سازمان‌های ممنوعه در این کشور حذف کند.

وی افزود بررسی این دو وزارتخانه در مورد حذف وضعیت طالبان به عنوان یک گروه ممنوعه تکمیل شده و نتایج کار به کاخ کرملین منتقل شده است.

کابلوف همچنین تصریح کرد: این یک روند ضروری قبل از به رسمیت شناختن حکومت طالبان است.

انتهای پیام/.


12058133
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونی آلبانیزی به دلیل تهدید امنیتی مجبور به تخلیه محل اقامت رسمی خود شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو مقام ارشد لبنانی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی پیام غیرمستقیمی به لبنان در مورد حزب الله فرستاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استقرار دو ناو هواپیمابر آمریکا در نزدیکی عمان این پرسش جدی را مطرح کرده است: ایالات متحده دقیقاً با حمله احتمالی به ایران به دنبال چه هدف سیاسی دست‌یافتنی است؟ تجربه سه دهه گذشته نشان می‌دهد پاسخ این پرسش می‌تواند برای واشنگتن پرهزینه‌تر ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری رویترز در گزارشی ادعایی گفت که در بحوحه تنش‌زایی آمریکا در منطقه، ایران در آستانه خرید موشک‌های ضدکشتی و فراصوت از چین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن پست مدعی شد تصاویر ماهواره‌ای از افزایش هواپیما‌های نظامی آمریکا در پایگاه‌های اروپا و خاورمیانه خبر می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی تلاش لندن و پاریس برای اتمی کردن اوکراین، مدودف اعلام کرد که روسیه حق خود می‌داند در پاسخ به این «جنون هسته‌ای»، از تسلیحات اتمی استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پیشین ناتو در اروپا، گمانه‌زنی‌هایی را درباره گزینه‌های نظامی آمریکا علیه ایران مطرح کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالی که غرب درحال عادی نشان دادن وضعیت سوریه در حکومت الجولانی است، فرماندهان و تروریست‌های معروف داعشی در شهر الرقه حضور علنی دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با اشاره به نقش کشور‌های غربی در مناقشه اوکراین، این درگیری را یک رویارویی گسترده با کشور‌هایی خواند که به گفته مسکو به دنبال نابودی روسیه هستند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران، اگرچه به‌زعم کاخ سفید نمایش قدرتی قاطع بود، اما نه‌تنها ایران را مرعوب نکرد بلکه موازنه اراده را به شکلی بی‌سابقه تغییر داد. اکنون واشنگتن با واقعیتی روبه‌روست که خود رقم زده است: ایرانی که از هراس «جنگ تمام‌ع...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است