اجتماعی 15:50 - 05 فروردین 1402

۱۹ میلیون نفر اقامت گردشگر نوروزی در کشور ثبت شد

به‌گزارش خبرنگار مهر، یحیی نقی زاده محجوب بعد از ظهر شنبه در حاشیه بازدید از تأسیسات گردشگری استان اصفهان، در جمع خبرنگاران با اشاره به ثبت ۱۹ میلیون نفر اقامت گردشگر در کشور تا چهارم فروردین ماه، اظهار داشت: با توجه به لزوم ایجاد سفری ایمن و بانشاط برای گردشگران تاکنون توسط عوامل ستاد اجرایی خدمات سفر استان‌ها نزدیک به ۱۸ هزار مورد نظارت بر تأسیسات گردشگری کشور انجام‌شده که از این تعداد ۱۴۱ مورد تشویق و ۱۳۰۰ مورد اخطار و تذکر شامل حال تأسیسات گردشگری در سطح کشور شده است.

مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور ادامه داد: گردشگران در طی ایام سفر می‌توانند با تماس با سامانه ۰۹۶۲۹ تمامی مشکلات خود را با ما در میان گذارند.

نقی زاده اضافه کرد: بدیهی است تمامی این موارد در اسرع وقت رسیدگی می‌شود و همکارانمان در ستادهای اجرای خدمات سفر، شبانه‌روزی از طریق این سامانه پاسخگوی نیازهای گردشگران هستند.


11847878
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی کشور، از ترافیک نیمه‌سنگین در پنج محور پرتردد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه سومین دوره جشنواره بین المللی هنرجویان عاماج در ساختمان بلدیه برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در استان‌های درگیر سامانه بارشی جدید از روز شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرار عاملان نزاع مرگبار در غرب تهران با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی پایان یافت و متهم اصلی پس از دستگیری به ارتکاب قتل با سلاح سرد اعتراف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از کشف یک پرونده اخاذی و گروگان‌گیری ساختگی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: این اپلیکیشن‌ها با جمع‌آوری اطلاعات مخاطبان، می‌توانند به ابزار جاسوسی و کلاهبرداری تبدیل شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از اجرای طرح تجهیز سگ‌های زنده‌یاب به سیستم‌های هوشمند موقعیت‌یاب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون بازنشستگان استان تهران، درباره زمان اعمال انصراف بازنشستگان از بیمه تکمیلی و بازگشت سهم پرداختی آنها به حقوق توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه تأکید کرد: وکیل سوگندخورده نمی‌تواند در صف قانون‌شکنان بایستد و برخورد با «وکیل‌نماها» ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» احداث خط ۹ و ۱۰ مترو تهران به همت نخبگان ایرانی آغاز شده و قرار است بزرگترین شبکه ریلی خاورمیانه تکمیل و دسترسی شهروندان به نقاط مختلف پایتخت هر چه بیشتر تسهیل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است