سیاسی 12:23 - 30 دی 1403
به گفته فرمانده سپاه پاسداران، رژیم صهیونیستی با انفجار پیجر‌ها قصد داشت جامعه لبنان را دچار فروپاشی روحی کند.

سرلشکر سلامی: صهیونیست‌ها با انفجار پیجر‌ها در لبنان به دنبال فروپاشی روانی جامعه بودند

سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در «آیین تقدیر از پزشکان و پرستاران فعال در درمان مجروحان لبنانی»، با اظهار کرد: طبابت یک تفویض الهی است. جنس طبابت احیاست، اعاده زندگی است و روشن‌ساختن مشعل امید در قلب‌ها، خانه‌ها و کشورهاست.

وی افزود: طبابت، درمان و احیا هیچ مرزی نمی‌شناسد، نه مرز‌های ملی، نه مرز‌های جنسیتی، مذهبی و قومی. انسان به دلیل انسان بودن شایسته احیاست و فرقی نمی‌کند. پزشکان و پرستاران و خادمان عرصه درمان ما در دوره سخت کرونا در قلب خطر ایستادند.

فرمانده کل سپاه پاسداران یادآور شد: آن بیماری مرموز جهان را تحت‌تاثیر خود قرار داد و ایران توانست در آن آزمون بزرگ یک افتخار بزرگ را ثبت کند و خود را یک نظام درمانی پیشرفته، وفادار و مومن نشان دهد، یک نشان افتخار بزرگ برای ملت عزیز ایران بود. ما به پزشکان و پرستاران خود افتخار می‌کنیم.

سرلشکر سلامی تاکید کرد: ما از جنگ آموخته‌ایم، شکست و پیروزی مربوط به قلب‌ها و اذهان هستند و هیچ ملتی خارج از مساحت ذهن و قلب شکست نمی‌خورد، یا پیروز نمی‌شود. پیروزی نیازمند ایمان قلبی است. این پیروزی درونی به واقعیت روی زمین بدل می‌شود، سامانه‌ها و سازوکار‌های دفاعی وقتی مطمئن عمل می‌کنند که دارای روحیه و نشاط و شادابی و طراوت و اطمینان به پیروزی داشته باشند. در افسردگی، حزن و پژمردگی نمی‌توان پیروز شد.

یکی از نشانه‌های برجسته افتخارات جامعه پزشکی ایران رسیدگی به مجروحان همین حادثه در لبنان است

سرلشکر سلامی در ادامه با اشاره به ماجرای انفجار پیجر‌ها در لبنان تصریح کرد: صهیونیست‌ها با این ترور که شبیه به استفاده از سلاح‌های کشتارجمعی بود و فرقی نمی‌کرد کودک، زن، کهنسال و جوان را تحت‌تاثیر خود قرار می‌داد، به دنبال همین فروپاشی روانی بودند تا جامعه لبنان را از هم گسیخته کنند و از اراده برای ایستادن منصرف سازند. این عمل تروریستی فراتر از همه قواعد جنگ و صلح است، نشان‌دهنده ماهیت حقیقی رژیمی است که اینگونه بر پیکر جهان اسلام همانند یک خنجر زهرآگین فرورفته است، رژیم صهیونیستی می‌خواست با این عمل، فرماندهی عملیاتی حزب‌الله را از میدان خارج و جامعه لبنان را دچار فروپاشی روحی کرده و سرانجام با اقدامات فیزیکی یک شکست همه‌جانبه را تحمیل کند.

فرمانده کل سپاه معتقد است  یکی از نشانه‌های برجسته افتخارات جامعه پزشکی ایران رسیدگی به مجروحان همین حادثه در لبنان است که ما را وادار می‌کند خاضعانه دست‌های همه عزیزان پزشک و جامعه شرافتمند پزشکی ایران را ببوسیم. شما از فروپاشی یک نظام در اثنای یک استقامت و مقاومت جلوگیری کردید و همه پزشکان و پرستاران جهان به نظرم تعهدی چنین دارند. در غزه خادمان عرصه درمان زیر بمباران بودند، اما می‌ایستادند. اینکه فلسطین می‌ماند به دلیل وجود آن کادر درمان است که ماند.


12142974
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر کالابرگ یک میلیونی برای همه و حمله غیرقانونی ترامپ به ونزوئلا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان می‌گوید با دستگاه‌های مرتبط که در حفر تونل در تهران همکاری و یا تساهل داشته‌اند برخورد لازم انجام خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: فراجا با کمک مردم آشوبگران را به جایشان خواهد نشاند و ایرانیان با رفتار انقلابی خود به کسانی که با این ملت مؤدبانه صحبت نکنند تودهنی خواهند زد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از تصویب پرداخت اعتبار ماهانه یک‌میلیون تومانی به همه دهک‌های جامعه خبر داد و گفت: این اعتبار به‌صورت اعتباری و برای خرید اقلام مشخص پرداخت می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه بر تداوم تعاملات دیپلماتیک و پیگیری حقوق و منافع کشورمان در سازمان‌های بین‌المللی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه ساخت مسکن همواره یکی از اولویت‌های دولت‌ها بوده است، گفت: با تامین منابع لازم باید سرعت بیشتری به تامین مسکن محرومین بدهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر لزوم ارتباط مستمر، شفاف و صادقانه مسئولان با مردم تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت وزیران با هدف تضمین امنیت غذایی، حمایت از معیشت خانوار‌ها و حفظ قدرت خرید مصرف‌کنندگان نهایی، آیین‌نامه‌ای جامع را تصویب کرد که بر پایه آن، سازوکار‌های پرداخت کالابرگ الکترونیکی، تأمین پایدار کالا‌های اساسی، حمایت از تولید و نظارت مستم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم اصلاح رویکرد‌های گذشته در اجرای طرح‌های عمرانی، گفت: پراکندگی منابع در پروژه‌های متعدد و کم‌اثر پایان یافته و دولت چهاردهم تمرکز خود را بر تکمیل پروژه‌های ریلی اولویت‌دار معطوف کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت حق انتقاد و اعتراض را به رسمیت می‌شناسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است