بین‌الملل 19:09 - 29 آبان 1402
وزیر دفاع آمریکا امروز دوشنبه در ملاقات با رئیس جمهور اوکراین بر تداوم حمایت آمریکا از اوکراین تأکید کرد.

آستین به زلنسکی: حمایت آمریکا از اوکراین ادامه خواهد یافت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزیر دفاع آمریکا غروب دوشنبه در دیدار با رئیس جمهور اوکراین بر حمایت طولانی مدت از این کشور در تقابل با روسیه تأکید کرد. 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «فرانس-۲۴» «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا (پنتاگون) در سفیر به «کی‌یف»  از سفارت ایالات متحده در این شهر بازدید کرد و سپس به «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اطمینان داد که حمایت آمریکا از اوکراین ادامه خواهد داشت.  

آستین به زلنسکی گفت:«پیامی که امروز برای شما آورده‌ام این است که ایالات متحده با شماست. ما برای مدت طولانی با شما خواهیم ماند.»

بر اساس این گزارش، آمریکا از زمان حمله روسیه به اوکراین بیش از ۴۰ میلیارد دلار کمک امنیتی به اوکراین ارائه کرده است.

وزیر دفاع آمریکا افزود:«آنچه اینجا در اوکراین اتفاق می افتد نه تنها برای اوکراین بلکه برای بقیه جهان و مطمئنا برای آمریکا نیز مهم است.»

سفر وزیر دفاع آمریکا به کی‌یف دومین سفر او از زمانی است که روسیه در فوریه ۲۰۲۲ به اوکراین  حمله کرد. آمریکا تاکنون بزرگ‌ترین تامین کننده نظامی به اوکراین است و قطع کمک‌های آمریکا ضربه بزرگی به اوکراین خواهد بود، زیرا اوکراین برای زمستان دوم جنگ آماده می‌شود.

زلنسکی گفت که دیدار آستین یک یاک مهم برای اوکراین بود. او از کنگره و همچنین مردم آمریکا به خاطر حمایت از اوکراین تشکر کرد. وی گفت: «ما روی حمایت شما حساب می‌کنیم.»

این در حالی است که به اذعان کارشناسان و مقام‌های غربی و حتی خود اوکراینی‌ها، کی‌یف نتوانسته در ضدحملات علیه ارتش روسیه به‌رغم در اختیار داشتن تسلیحات و تجهیزات پیشرفته غربی موفق عمل کند و تلفات و خسارات سنگینی را متحمل شده است.

یک مقام ارشد دولت اوکراین  اخیرا گفت که ارتش روسیه تنها در ۲ روز موفق شده ۳۰ درصد زیر ساخت‌های انرژی این کشور را تخریب کند.

پایان پیام/


12008865
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل متحد اعلام کرد که شهرک‌نشینان اسرائیلی در ماه اکتبر حداقل ۲۶۴ حمله علیه فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی انجام داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعداد قربانیان طوفان کالماگی در فیلیپین به ۲۰۴ کشته و ۱۰۹ مفقود رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به مجارستان برای استفاده از نفت و گاز روسیه، معافیت یک ساله از تحریم‌های آمریکا اعطا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع کره شمالی گفت که کشورش خصومت ایالات متحده را درک می‌کند و متعهد شد که علیه هرگونه تهدید دشمن اقدامات «تهاجمی» انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که نمایندگان کشورش در اجلاس آتی گروه بیست در ژوهانسبورگ که به ریاست آفریقای جنوبی برگزار می‌شود، شرکت نخواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ تابوت یک اسیر اسرائیلی دیگر را از گروه‌های فلسطینی در غزه دریافت کرد که طبق اعلام حماس، جسد او در خان یونس پیدا شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با ابراز نارضایتی از ادامه خرید نفت روسیه توسط کشور‌های اروپایی، تاکید کرد که اگرچه اروپا در ناتو همکاری می‌کند، اما این خرید‌ها خوب نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در دیدار با اوربان از احتمال معافیت مجارستان از تحریم‌های نفتی روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس صدور حکم بازداشت نتانیاهو و ۳۶ مقام اسرائیلی دیگر توسط دادستانی استانبول را ستود و آن را نشانه عدالت و انسانیت ترکیه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن با اعمال فشار بر شورای امنیت سازمان ملل خواستار تصویب قطعنامه‌ای است که به طرح ترامپ برای غزه رسمیت ببخشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است