بین‌الملل 14:51 - 16 مرداد 1399
استاد دانشگاه آمریکا که به پیشگویی درست نتایج انتخابات ریاست جمهوری شهرت دارد، گفت که بایدن در انتخابات نوامبر ترامپ را شکست خواهد داد.

پیشگوی مطرح آمریکا: ترامپ در انتخابات شکست می خورد

به گزارش ایسنا به نوشته روزنامه یو اس ای تودی، آلن لیچمن، تاریخ نگاری که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را از سال ۱۹۸۴ به درستی پیش بینی کرده یکی از افرادی است که سال ۲۰۱۶ اعلام کرد ترامپ چهل و پنجمین رییس جمهور آمریکا خواهد بود. او همچنین پیش بینی کرده بود که ترامپ به عنوان رئیس جمهور هدف استیضاح قرار خواهد گرفت.

او از یک سیستم ۱۳ فاکتوری برای پیش بینی پیروز انتخابات بهره می گیرد. عواملی نظیر دوران تصدی، شاخصه های اقتصادی کوتاه و دراز مدت، رسوایی ها و نا آرامی های اجتماعی. 

وی به نیویورک تایمز گفته است: پیش بینی کلیدی این است که ترامپ کاخ سفید را از دست خواهد داد.

او معتقد است که انتخابات یک رقابت بسیار نزدیک خواهد بود و  بایدن در هفت مولفه از مجموع ۱۳ مولفه کلیدی مدل لیچمن، بر ترامپ برتری دارد و این به معنای برتری او در نتیجه نهایی انتخابات است.

به گفته لیچمن ترامپ این امتیاز را دارد که با رقیب اصلی و یک کاندیدای جدی درون حزبی روبرو نیست همان چیزی که شکست کلینتون در ۲۰۱۶ را موجب شد.

او گفته است همان دلایلی که باعث شد جمهوری خواهان مجلس نمایندگان را در ۲۰۱۸ از دست بدهند باعث شکست ترامپ خواهد شد. و از دست دادن مجلس نمایندگان برای ترامپ یک امتیاز صفر بوده و منجر به از دست دادن میدان نبرد با رسوایی نیز شد که در نهایت زمزمه های استیضاح را بوجود آورد.

وی با اشاره به ناآرامی های گسترده اجتماعی در سراسر آمریکا علیه نابرابری نژادی می گوید: این ناآرامی ها به اندازه ای است که نظم اجتماعی را تهدید کند.

انتهای پیام


10655639
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با بی‌اعتنایی ترامپ به متحدان اروپایی خود، سایه تردید بر تعهدات امنیتی واشنگتن بر این قاره سنگین‌تر از همیشه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق در یک جلسه از همه‌ی مقامات و مسئولان ذیربط خواست تیم‌های دفاع مدنی را در سطح آمادگی برای شرایط اضطراری نگه دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس لندن برای جلوگیری از انتشار اسناد مربوط به ارتباط سفیر سابق انگلیس در آمریکا با اپستین توسط دولت مداخله کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی تائید کرد که رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل اقدامات خود با دوره‌ای سخت در مقابل شکل‌گیری اتحاد‌های ضد خود روبروست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت در آستانه مذاکرات میان ایران و آمریکا با اندک کاهشی، روند با ثباتی را طی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پولیتیکو گزارش داد که در کنفرانس مونیخ آشکار شد که پیوند‌هایی که اروپا و آمریکا را متصل می‌کرد، اکنون فروپاشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانادا قصد دارد طی ۱۰ سال آینده ۳۶۹ میلیارد دلار در صنعت نظامی خود جذب و سرمایه‌گذاری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موزه انگلیس در پی شکایت رژیم جعلی اسرائیل، کلمه «فلسطین» را از برخی تابلو‌ها و علائم نمایشگاه خاورمیانه حذف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری‌خواهان آمریکا نگرانند فاش شدن روابط وزیر بازرگانی ترامپ با اپستین بر روی نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای تاثیر بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کابینه رژیم صهیونیستی تصویب کرد که فرودگاه‌هایی در نزدیکی مرز لبنان و غزه ساخته شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است