اقتصادی 19:43 - 07 اردیبهشت 1404
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع بر آمادگی ایران برای همکاری‌های گسترده با کشور‌های آفریقایی تأکید کرد.

آغاز فصل جدید همکاری ایران و آفریقا در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته

باشگاه خبرنگاران جوان - معاون وزیر و رئیس هئیت عامل ایدرو در پنل صنعت، معدن و صنایع معدنی در حاشیه سومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به سابقه و تجربه ۵۸ ساله ایدرو به عنوان نخستین و قدیمی‌ترین سازمان توسعه کشور، زمینه‌های فعالیت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حوزه‌های حمل ونقل، ایجاد و توسعه بنگاه‌های صنعتی، نوسازی صنایع، صنایع پیشرفته، صنایع دریایی و توسعه منابع انسانی را برای حاضران این نشست تشریح و عنوان کرد: ایدرو آمادگی کامل برای همکاری در زمینه‌های مختلف صنعتی به ویژه در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته را کشور‌های آفریقایی دارد.

 

فرشاد مقیمی به ظرفیت همکاری‌های موجود ایران با کشور‌های آفریقایی اشاره کرد و گفت: ما می‌توانیم با کاهش زمان و هزینه‌های سرمایه‌گذاری، بهره‌وری پروژه‌ها را افزایش دهیم و ظرفیت‌های موجود صنعتی را با همکاری مشترک توسعه دهیم.

 

معاون وزیر صمت گفت: آمادگی کامل برای انتقال تجربه، دانش، فن آوری و تجهیزات صنعتی به کشور‌های آفریقایی وجود دارد و ایران خواهان همکاری‌های مشترک برای رشد و توسعه متقابل است.

 

سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، حسن محمد موالین وزیر مشاور امور صنعت اتیوپی، عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، محمد آقاجانلو معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو، محمد علی دهقانی دهنوی معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه و تجارت و ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت از دیگر سخنرانان پنل صنعت و معدن اجلاس ایران آفریقا بودند.

منبع: ایدرو


12184204
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه به انتهای زنجیره در کنار اتخاذ سیاست‌های حمایتی از تولیدکنندگان منجر به افزایش بهره وری و در نتیجه تنظیم بازار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:کالابرگ یک میلیون تومانی بخش مهمی از هزینه‌های خوراکی پنج دهک پایین جامعه را تامین خواهد کرد و از سوی دیگر ایجاد ثبات در بازار ارز کشور با حرکت به سمت نظام تک‌نرخی ارز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس گفت: معمولا اعلام می‌شود که ارز کافی برای واردات خودرو وجود ندارد، اما در مقابل می‌بینیم که ارز قابل توجهی برای واردات بنزین اختصاص داده می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید کالابرگ الکترونیک با هدف پرداخت مستقیم یارانه به مصرف‌کننده واقعی، کنترل نوسانات قیمت کالا‌های اساسی و حفظ قدرت خرید خانوار‌ه اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه بازار بورس انرژی گفت: سقف گواهی‌های صرفه‌جویی برق از بیست میلیارد کیلووات‌ساعت به پنجاه میلیارد کیلووات‌ساعت تغییر یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نقش پر رنگ اصناف در برقراری آرامش و ثبات اقتصادی در طی روز‌های اخیر حاکی از آن است که با وجود مشکلات بسیار زیاد اصناف و تولیدکنندگان به در جریانات اخیر به اغتشاشگران پشت پا زدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی وضعیت بازار طی روز‌های اخیر حاکی از آن است که با وجود مشکلات بسیار زیاد، اصناف و تولیدکنندگان در جریانات اخیر به اغتشاشگران پشت پا زدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تعهد دولت به حمایت از معیشت خانوارها گفت: اعتبار تعیین‌شده برای کالابرگ به‌گونه‌ای است که می‌تواند افزایش قیمت کالاهای اساسی را به‌طور کامل جبران کند و در صورت هرگونه تغییر قیمت، مابه‌التفاوت آن پرداخت خواهد شد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ارز ترجیحی ضد تولید بود، گفت: با اصلاح روش، یارانه ۷۰۰ همتی به دست مردم می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته جوی آرام در غالب مناطق کشور حاکم بوده و در شهر‌های صنعتی و پر جمعیت با افزایش غلظت آلاینده‌های جوی مواجه خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است