اقتصادی 19:43 - 07 اردیبهشت 1404
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع بر آمادگی ایران برای همکاری‌های گسترده با کشور‌های آفریقایی تأکید کرد.

آغاز فصل جدید همکاری ایران و آفریقا در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته

باشگاه خبرنگاران جوان - معاون وزیر و رئیس هئیت عامل ایدرو در پنل صنعت، معدن و صنایع معدنی در حاشیه سومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به سابقه و تجربه ۵۸ ساله ایدرو به عنوان نخستین و قدیمی‌ترین سازمان توسعه کشور، زمینه‌های فعالیت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حوزه‌های حمل ونقل، ایجاد و توسعه بنگاه‌های صنعتی، نوسازی صنایع، صنایع پیشرفته، صنایع دریایی و توسعه منابع انسانی را برای حاضران این نشست تشریح و عنوان کرد: ایدرو آمادگی کامل برای همکاری در زمینه‌های مختلف صنعتی به ویژه در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته را کشور‌های آفریقایی دارد.

 

فرشاد مقیمی به ظرفیت همکاری‌های موجود ایران با کشور‌های آفریقایی اشاره کرد و گفت: ما می‌توانیم با کاهش زمان و هزینه‌های سرمایه‌گذاری، بهره‌وری پروژه‌ها را افزایش دهیم و ظرفیت‌های موجود صنعتی را با همکاری مشترک توسعه دهیم.

 

معاون وزیر صمت گفت: آمادگی کامل برای انتقال تجربه، دانش، فن آوری و تجهیزات صنعتی به کشور‌های آفریقایی وجود دارد و ایران خواهان همکاری‌های مشترک برای رشد و توسعه متقابل است.

 

سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، حسن محمد موالین وزیر مشاور امور صنعت اتیوپی، عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، محمد آقاجانلو معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو، محمد علی دهقانی دهنوی معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه و تجارت و ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت از دیگر سخنرانان پنل صنعت و معدن اجلاس ایران آفریقا بودند.

منبع: ایدرو


12184204
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۸ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد گفت: هیچ میدان گازی جدیدی در شمال شرق کشور کشف نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه شرکت بورس تهران اعلام کرد: بورس تهران از سال ۱۴۰۱ مطالعات ابزار‌های مبتنی بر رمزارز را آغاز کرده و اخیراً اساسنامه صندوق‌های رمزارز را برای تصویب به سازمان بورس ارائه داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: تأمین خوراک پتروشیمی‌ها از محل گاز‌های مشعل را یکی از راهکار‌های تأمین خوراک در این حوزه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: بحث‌هایی درباره قیمت حامل‌های انرژی مطرح می‌شود ولی مردم نگران نباشند؛ دولت قصد هیچ‌گونه غافلگیری ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: دیجیتالی‌سازی فرآیند‌ها و همچنین افزایش بهره وری از طریق صدور صورتحساب‌های الکترونیکی فراهم خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس ابلاغیه دولت، واردات خودرو‌های سنگین صرفا با ارائه گواهی اسقاط خودرو مشابه صورت می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: با بسته‌شدن واردات هیچ اقدام مشخصی برای تنوع و تأمین نیاز مردم انجام نشد و امروز کالا‌هایی با کد رسمی وارد کشور می‌شود که فاقد خدمات پس از فروش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای رمزارز‌ها که تراکنش‌ها تنها با یک کلیک انجام می‌شوند و هیچ امکانی برای بازگشت وجه وجود ندارد، امنیت بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک ایران اعلام کرد: از سال قبل کنترل سقف صادرات کارت‌های بازرگانی به درخواست سازمان توسعه تجارت و به صورت سیستمی از طریق این سازمان انجام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است