بین‌الملل 20:24 - 02 تیر 1403
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار تحقیق در مورد گلوله‌باران مرگباری شد که به دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در غزه آسیب رسانده است.

بورل حمله به دفتر صلیب سرخ در غزه را محکوم کرد

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به جنایت روز گذشته رژیم صهیونیستی در غرب رفح نوشت: «اتحادیه اروپا گلوله بارانی را که به دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در غزه آسیب رساند و منجر به تلفات ده‌ها نفر از مردم شد، محکوم می‌کند».

به گزارش خبرگزاری فرانسه، بورل در ادامه خواستار «تحقیقات مستقل» در خصوص این جنایت شد و تاکید کرد که «مسببین آن باید پاسخگو باشند». 

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ می‌گوید در پی گلوله‌بارانی که دفتر این سازمان و چادر‌های آوارگان در اطراف آن را هدف گرفته است دست کم ۲۲ نفر به شهادت رسیده‌اند. وزارت بهداشت غزه شمار شهدا را ۲۵ نفر و تعداد افراد مجروح را ۵۰ نفر اعلام کرد. گفته می‌شود این گلوله باران در خیمه‌های آوارگان در منطقه «المواسی» واقع در غرب رفح صورت گرفته است. 

شاهدان عینی می‌گویند برخی از مردم در حالی که پس از بمباران اولیه به کمک سایرین می‌شتافتند، به شهادت رسیدند. 

المواسی پیش‌تر توسط ارتش اشغالگر به عنوان «منطقه امن» اعلام شده بود و هزاران نفر پس از حمله به رفح در این ناحیه پناه گرفته بودند. 

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ این حادثه را محکوم کرده و اعلام کرد: «پرتابه‌های کالیبر سنگین عصر جمعه در چند متری دفتر و اقامتگاه‌های مردم فرود آمدند. گلوله‌باران بسیار خطرناک نزدیک به سازه‌های بشردوستانه که به وضوح با نشان صلیب سرخ مشخص شده است، جان غیرنظامیان و کارکنان ما را به خطر می‌اندازد».

مترجم: زهرا نجفی


12066250
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با زلنسکی اعلام کرد که هم ممکن است جنگ اوکراین به زودی پایان یابد و هم اینکه طولانی شود و تلفات بیشتری بر جای بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین که به فلوریدا سفر کرده، وارد ملک ترامپ شد تا در آستانه سال جدید میلادی با او پیرامون طرح صلح گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد روسیه و آمریکا معتقدند آتش‌بس موقت در اوکراین نه‌تنها صلح به همراه نمی‌آورد، بلکه جنگ را طولانی‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار ترامپ و زلنسکی، رئیس جمهور آمریکا با همتای روسی خود، تماس تلفنی برقرار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از صهیونیست‌هایی که در شرکت‌های فناوری چند ملیتی کار می‌کنند، طی دو سال گذشته درخواست نقل مکان به خارج را ارائه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح رئیس جمهور اوکراین که برخی موارد آن هنوز حل نشده، احتمالا محور گفت‌و‌گو‌های او با ترامپ در فلوریدا خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تداوم حملات متقابل روسیه و اوکراین به تاسیسات انرژی یکدیگر، یک نیروگاه گرمایشی کلیدی در خرسون آسیب جدید دید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تظاهرات گسترده علویان در لاذقیه و طرطوس، اعتراضات به خشونت کشیده شد و به گفته مقامات دست‌کم سه نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله خلع سلاح این جنبش را طرحی آمریکایی–اسرائیلی دانست که به گفته او با هدف پایان دادن به مقاومت و تضعیف لبنان دنبال می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سومالی به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط تل‌آویو را تجاوز به حاکمیت خود و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است