بین‌الملل 22:05 - 25 اردیبهشت 1401

انتخابات ریاست جمهوری در سومالی به دور دوم کشیده شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، انتخابات ریاست جمهوری در سومالی در حالی به دُور دوم کشیده شد که هیچ نامزدی موفق به دریافت دو سوم آرا نشده است.

مجلس نمایندگان سومالی با ۲۷۵ نماینده و مجلس سنا با ۵۴ عضو، رئیس‌جمهور جدید سومالی را انتخاب می‌کنند.

در دور اول انتخابات که ۳۲۹ نماینده رأی دادند، سعید عبدالله دانی، رئیس ایالت پانتلند ۶۵ رأی، محمد عبدالله فوماکو، رئیس جمهور فعلی این کشور ۶۱ رأی، حسن شیخ محمود، رئیس جمهور سابق سومالی ۵۲ رای و حسنعلی خیری، نخست وزیر پیشین این کشور ۴۸ رای کسب کردند.

در صورتی که هیچکدام از آنها از رقابت انصراف ندهند، ۴ نامزدی که بیشترین آراء را به دست آورده‌اند، دوباره در دور دوم رقابت خواهند کرد.

انتخابات ریاست جمهوری در سومالی که طی یک سال و نیم امکان برگزاری نداشت، به اختلافات و درگیری‌های سیاسی در این کشور دامن زده است.


11562350
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم روز جهانی عصای سفید با حضور روشندلان افغانستانی در مشهد برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه جهانی غذا هشدار داد بحران گرسنگی در افغانستان به طور روزافزون در حال وخامت است و کمبود مواد مغذی،سلامت کودکان را به شدت تهدید می‌کند. این نهاد از جامعه جهانی خواست تا پیش از فرارسیدن زمستان، کمک‌های فوری خود را ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس حکم وزارت دادگستری طالبان، مالکیت دولتی بیش از ۱۸ هزار جریب از اراضی شهرک آریا در کابل تأیید شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین سامانه‌ پاتریوت را «ضمانت امنیتی درازمدت» برای این کشور توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر عراق در دیدار با خبرنگاران با تأکید بر لزوم گفت‌و‌گو با ایران در چارچوب احترام متقابل، سیاست فشار را بی‌ثمر خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان با اجرای چارچوب جدید تجارت پایاپای با ایران، روسیه و افغانستان، محدودیت‌های پیشین را برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از تخریب بیش از ۱۲۰۰ خانه پناهجویان افغانستانی در اردوگاه سوهراب گوت در کراچی خبر داده اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بخش کشاورزی غزه بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی متحمل ۲.۸ میلیارد دلار خسارت شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران»  گردان‌های شهید ابو علی مصطفی جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر را که نظامی بود را تحویل صلیب سرخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال افغانستان با ۱۶ بازیکن عازم رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است