سیاسی 12:42 - 28 مرداد 1401

همکاری با رژیم صهیونیستی، امنیت منطقه را مختل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، سردارعلیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آئین اختتامیه بیست و دومین همایش سراسری فرماندهان و مسئولین این نیرو در مشهد مقدس با تأکید بر اینکه امنیت ایران اسلامی، امنیت کشورهای همسایه است و ما امنیت همسایگان را امنیت خود می‌دانیم، گفت: در عین حال به هر کشوری که زمینه مداخلات و حضور قدرت‌های استکباری را در منطقه فراهم می‌آورد و به آن‌ها پایگاه، فضا و خاک می‌دهد تا ائتلافی نظامی علیه ملت‌های منطقه شکل دهد، هشدار می‌دهیم در قدم اول، بیشترین هزینه برای رفتارهای غیردوستانه و تحریک آمیز را ابتدا خودشان و در قدم دوم، فضای با ثبات و امن منطقه پرداخت خواهد کرد.

وی بیان کرد: ما با کشورهای همسایه در منطقه خلیج فارس برادریم و تلاش می‌کنیم که با همه آنان با حفظ اصل مترقی وحدت اسلامی، روابط و تعامل برادرانه و حسنه داشته باشیم و ثبات امنیت همه کشورهای منطقه، هدف ما است و همه ما باید بدانیم هر جا رژیم کودک کش و پلید صهیونیستی حضور یافته است جز چپاول، فتنه انگیزی و تجاوز، اثر دیگری از او برجای نمانده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: حفظ موجودیت عزت‌مندانه ملت شریف ایران و تمامیت ارضی و استقلال کشور عزیزمان، خط قرمز فرماندهان و دلاوران از جان گذشته جمهوری اسلامی به ویژه "دریادلان نیروی دریایی سپاه" است و ما در برابر هر گونه تهدید و فتنه انگیزی دشمن بسیار حساس هستیم و برای پاسخگویی قاطع و پشیمان کننده لحظه‌ای درنگ نمی‌کنیم.



سردار تنگسیری در ادامه با تأکید بر نقش معنویت و روحیه جهادی و انقلابی در حفظ آمادگی رزم و توسعه دانش و آموزش‌های تخصصی در این نیرو، گفت: ما امروز تجهیزات کامل رزمی و ابزار مورد نیاز هر مأموریتی را در اختیار داریم و در عین حال در همه عملیات‌ها و مأموریت‌ها به قدرت لایزال الهی تکیه و توکل می‌کنیم و استمداد می‌جوییم و تمام موفقیت‌های اخیر نیروی دریایی سپاه را مرهون الطاف و امدادهای ویژه خداوند متعال می‌دانیم، زیرا به آیه شریفه «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم» باور و اعتقادداریم.

وی با اشاره به محورهای گام دوم انقلاب اسلامی و لزوم حضور آگاهی بخش در عرصه جهاد تبیین، تصریح کرد: وقتی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ما را یک نیروی در تراز انقلاب اسلامی می‌داند، وظیفه و مسئولیت ما سنگین‌تر می‌شود، بنابراین باید بیشتر مجاهدت و تلاش کنیم و خودمان را برای تحقق تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب مهیاتر کنیم.

دریادار تنگسیری با مثبت ارزیابی کردن سطح آمادگی رزم نیروی دریایی سپاه ابراز داشت: به حمد الله، امروزه سطح آمادگی‌های رزم نیروی دریایی سپاه به گونه‌ای است که برای انجام هر مأموریت و عملیاتی برای صیانت و حفاظت منابع و منافع جمهوری اسلامی و ملت قهرمان ایران، لحظه شماری می‌کند.

وی در ادامه، با برشمردن اهداف همایش بیست و دوم فرماندهان و مسئولین نیروی دریایی سپاه که به نام شهید والامقام سردار شهید حاج باقر رشیدی (ره) مزین شده است، گفت: بر همه ما واجب است با حفظ و تقویت وضعیت آمادگی رزم، لحظه‌ای درنگ نکنیم و با نصب العین قرار دادن فرامین، مطالبات و انتظارات فرمانده معزز کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز، ستاد کل نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای ارتقای عزت و اقتدار نظام اسلامی و تداوم افتخار آفرینی‌ها برای ملت ایران با تکوین و تکمیل قدرت در حوزه‌های مأموریتی، همواره در تلاش و مجاهدت روز افزون باشیم.

گفتنی است با توجه به همزمانی این همایش با سالروز ورود عزت‌مندانه آزادگان قهرمان به میهن اسلامی، از برادر آزاده «یحیی دادی نسب» از اسرای گروه «آن بیست و سه نفر» و خانواده شهید سردار شهید حاج باقر رشیدی (ره) با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجلیل و تقدیر شد.


11659468
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فواد شمس، نوشت: فؤاد از کنشگران دغدغه‌مند و منتقد مصلحی بود که همواره می‌کوشید صدای بی‌صدایان باشد و برای ساختن ایرانی بایستد که در آن کرامت و برابری برای هم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی، ادعا‌های مندرج در بیانیه پایانی نشست وزرای امور خارجه گروه ۷ در کانادا راجع به جمهوری اسلامی ایران را بی‌اساس، غیرمسئولانه و مردود دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امور بین‌الملل رهبر انقلاب ضمن تبریک برگزاری موفق انتخابات پارلمانی عراق، نوشت: آینده‌ای روشن و پرفروغ در انتظار همکاری‌های دو ملت برادر خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت ایران در ژاپن به بیانیه مشترک وزرای خارجه گروه هفت در «نیاگارا» واکنش نشان داد و اعلام کرد که این بیانیه مجددا حاوی ادعا‌های بی‌اساس علیه ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر تقویت همکاری‌های میان‌ نهادی برای ارتقای حضور زنان در عرصه های بین‌المللی، گفت: ظرفیت دیپلماسی می‌تواند در خدمت توانمندسازی زنان ایرانی قرار گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ضمن تمجید از مواضع سازنده بورکینافاسو در مجامع بین المللی، گفت: هیچ محدودیتی در توسعه روابط با کشور‌های آفریقایی نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر اینکه یارانه به اتباع خارجی تعلق ندارد، گفت: افراد فاقد شماره ملی ایران به هیچ عنوان یارانه دریافت نخواهند کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس، در پی سخنرانی خود دز صحن علنی مجلس شورای اسلامی نوشت: هزینه‌های بی‌خود و اضافی و بدون بهره‌وری را حذف کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: خودسوزی یک جوان یا خودکشی یک روزنامه‌نگار، یک مسأله شخصی نیست بلکه نشانه بحرانی اجتماعی است که باید ریشه‌های آن را شناسایی و درمان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی وزیر خارجه در تماس تلفنی با شیخ «محمد بن عبدالله آل ثانی» وزیر خارجه قطر، در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است