بین‌الملل 09:06 - 04 آذر 1401
قدرت هوایی و موشکی روسیه در بحبوحه جنگ این کشور با اوکراین، ناتو را به انجام رزمایش هوایی و ضد موشکی واداشت.

رزمایش شبیه‌سازی حمله هوایی، موشکی ناتو در  رومانی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ناتو در تلاش برای ادامه تقویت نیروهای دفاعی در شرق اروپا و از بیم قدرت هوایی و موشکی روسیه ، تمرین شبیه‌سازی حمله موشکی و هوایی در رومانی انجام داد.

وبگاه «ارو تایمز» روز جمعه گزارش داد در حین این تمرین، سامانه دفاع هوایی «مامبا» ساخت فرانسه ی حمله شبیه سازی شده جنگنده‌های دشمن فرضی را دفع کرد.

 در این تمرین ترکیب جنگنده‌های دشمن فرضی، از جمله «اف-۱۶» ترکیه و یوروفایترهای اسپانیا و همچنین هواپیماهای جنگ الکترونیک «گرولر» آمریکا و جنگنده‌های «رافال» فرانسه حضور داشتند.  

«اوآنا لانژسکو» سخنگوی ناتو گفت: «در پاسخ به جنگ روسیه علیه اوکراین، به تقویت بازدارندگی و دفاع خود در بخش شرقی ائتلاف ادامه می‌دهیم. این شامل افزایش قابل توجه دفاع هوایی  با جنگنده‌ها و هواپیماهای تجسسی، دفاع هوایی و کشتی‌ها با قابلیت دفاع هوایی در دریا است. رزمایش‌هایی مانند این تضمین می‌کند که نیروهای ناتو می توانند باهم عمل کنند و به هر تهدیدی از هر جهت پاسخ دهند».

کشورهای غربی از زمان شروع عملیات ویژه ارتش روسیه در اوکراین در ماه فوریه که در واکنش به نادیده گرفته شدن منافع امنیتی مسکو توسط ناتو و ادامه سیاست تحریک آمیز گسترش این ائتلاف نظامی به اجرا در آمد، به ارائه انواع کمک‌ها به اوکراین  و متحدان اروپایی ناتو با هدف مقابله با روسیه پرداختند.

در این بین، آمریکا مدت‌هاست با بهانه مقابله با روسیه و کمک به ناتو به رومانی،کشور واقع در شرق اروپا کمک نظامی می‌کند. نیروی هوایی آمریکا چندی قبل در بحبوحه درگیری روسیه و اوکراین، بمب افکن راهبردی خود را بر فراز حریم هوایی رومانی به پرواز درآورد. ارتش آمریکا سپس اعلام کرد که جنگنده‌های اف-۱۶ خود را با هدف تقویت امنیت منطقه‌ای در بحبوحه تنش‌های روسیه با اوکراین، از آلمان به رومانی منتقل می‌کند(جزئیات بیشتر).

پایان پیام/


11747437
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که ترامپ به یکی از کشور‌های منطقه اعلام کرده که حمله علیه ایران ممکن است از روز یکشنبه مجاز اعلام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سابق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تهدیدات آمریکا را نقض قوانین بین‌المللی دانست که برای او رخداد‌های تاریخی پیشین را تداعی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تاس از دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با رئیس جمهور روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که تهران از ضرب‌الاجل تعیین شده آگاه است و اینکه به عقیده او، قصد دارد با واشنگتن به توافق برسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بغداد از کشور‌های غربی خواسته اتباع خود را که عضو داعش بودند بپذیرد، روند ورود اعضای این گروه تروریستی به عراق کند شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه‌داری آمریکا در جدیدترین اقدام ضدایرانی خود، چند مقام و یک نهاد کشورمان را تحت تحریم قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل به سران کشور‌ها هشدار داد که بودجه این سازمان رو به اتمام بوده و با بحران مالی شدید مواجه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان می‌گوید اتحادیه اروپا قصد دارد تا سال دیگر عضویت اوکراین را بپذیرد، اما این امر عواقبی برای بلوک خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمور آمریکا به انگلیس درباره تعمیق روابط با چین هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه از تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای کشاندن منطقه به آشوب و بی‌ثباتی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است