علمی فناوری 07:33 - 08 بهمن 1400
دبیر هشتمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران جزئیات برگزاری این کنگره را تشریح کرد.

اعلام جزئیات برگزاری ششمین کنگره بین‌المللی و هشتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت

به گزارش ایسنا، دکتر سیدمهدی طبایی با بیان اینکه هشتمین کنگره ملی و ششمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت به مدت چهار روز از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ بهمن ماه برگزار خواهد گفت: در کنگره امسال که به صورت مجازی توسط پژوهشکده فناوری‌های زخم و ترمیم بافت (یارا) و همچنین مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود، حدود ۸۰ سخنران داخلی و خارجی در قالب ۱۳ نشست علمی با موضوعات مختلف کاربردی و نوین در عرصه زخم و ترمیم بافت به سخنرانی خواهند پرداخت؛ اساتید بین‌المللی کنگره نیز از کشورهای مختلفی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا و آلمان در کنگره حضور خواهند داشت.

به گفته این متخصص پوست، عناوین ۱۳ نشست علمی کنگره زخم و ترمیم بافت عبارتند از: «نقش فناوری اطلاعات در ترمیم و زخم »، «درمان‌های نوین و پیشرفته سلولی ومولکولی در زخم و ترمیم»، «پانسمان‌های جدید و آینده پانسمان‌های زخم در دنیا»، «زخم پای دیابتی، چالش‌ها و روش‌های مدیریت آن »، «نقش سبک زندگی در زخم‌های مزمن»، «مدیریت درد در زخم‌ها»، «نقش نانومتریال در درمان زخم‌های مزمن»، «ملانوما به عنوان یک زخم و سرطان مهاجم پوستی»، «جراحی و درمان‌های مداخله ای زخم»، «بیماری‌های پوست مرتبط با زخم»، «ماکروبیوم در زخمهای مزمن و پوست »، «روش‌های درمانی جدید اسکارهای ناشی از زخم » و «کاربرد نور، لیزر و ابزارهای فیزیکی در فرایند ترمیم زخم».

رئیس مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران افزود: در این کنگره بیش از ۵۰ پوستر از محققین ، دانشمندان و اساتید مرتبط نیز پذیرفته شده است که در روزهای برگزاری کنگره بصورت مجازی نمایش داده خواهد شد. همچنین ۱۱ کارگاه علمی با موضوعات مختلف در حوزه‌های علوم پایه و بالینی طراحی شده است.

دکتر طبایی با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت کنگره به نشانی https://wtrc.jdtums.ir در این کارگاه‌ها ثبت‌نام کنند گفت: «مراقبت از زخم فشاری»، «بیوفیزیکال‌تراپی»، «تکنولوژی‌های پیشرفته در درمان زخم» و «بررسی تجربیات موفق در درمان زخم» عناوین کارگاه‌های بالینی در حوزه مراقبت از زخم را تشکیل می‌دهند. همچنین کارگاه‌هایی با عناوین «نوشتن مرور سیستماتیک و Meta-Analysis (فراتحلیل)»، «بایوفیلم»، «ویرایش ژنوم با CRISPR»، «اصول کشت سلول»، «کاربرد لیزرهای کم توان در رده‌های مختلف سلولی در سطح آزمایشگاه»، «سلول‌درمانی و پانسمان‌های مرتبط با آن» و «فلوسایتومتری» از دیگر کارگاه‌هایی است که توسط اساتید مختلف در این کنگره برگزار خواهد شد.

دبیر ششمین کنگره بین المللی و هشتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در پایان از امکان دریافت امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان در این کنگره خبر داد و گفت: امکان اخذ امتیاز بازآموزی برای جمعیت مخاطب بالینی این کنگره در قالب نشست‌های مختلف علمی فراهم شده و در سایت بازآموزی قابل دسترس است که رشته‌های مختلفی نظیر پرستاری، پزشکان عمومی و متخصصین رشته‌های پوست، جراحی، عفونی، داخلی و طب سالمندان امکان دریافت این امتیازات را خواهند داشت.

انتهای پیام


11429793
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هواچوبه یک گیاه مفید برای انسان است، اما برای خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان، بر فراهم‌سازی بستری امن و توانمندساز برای فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه نخبگان کشور تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش، در جلسه شورای معاونان گفت: هدف ما ارتقای بهره‌وری و فراهم‌سازی مسیر توسعه و تحول در دستگاه تعلیم و تربیت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی نخبگان از طراحی دو طرح ویژه برای حمایت از جامعه هنری کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رییس جمهور از راه‌اندازی طرح ملی «افق سایبری امن» خبر داد و گفت: این طرح با مشارکت ۴۱ مرکز دانشگاهی و پژوهشی سراسر کشور، ظرف دو سال به تربیت ۱۰ هزار نیروی متخصص و حمایت از تولید و تجاری‌سازی ۵۰ محصول فناورانه در حوزه امنیت سایبر...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی نخبگان، بر اهمیت مسیر نخبگی، تلاش مستمر و اثرگذاری اجتماعی تأکید کرد و یادآور شد که مدال تنها نقطه آغاز راه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در آیینی با حضور سعید خدایگان، قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان، از ۱۷ نفر از مدال‌آوران المپیاد‌های علمی جهانی در رشته‌های مختلف تقدیر و تجلیل شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل سازمان بیمه سلامت برای سال آینده بودجه ۳۰ همتی برای صندوق بیماران صعب العلاج پیشنهاد شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان برجسته‌ترین دانشگاه‌های آمریکا در یک مطالعه بزرگ تأیید کردند که چت‌بات‌های هوش مصنوعی به شدت چاپلوس هستند و اقدامات کاربران را ۵۰ درصد بیشتر از انسان‌ها تأیید می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مستضعفان گفت: المپیک فناورانه کشور از پنجم تا هشتم آبان‌ماه ۱۴۰۴ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است