اقتصادی 13:13 - 06 اسفند 1404
رئیس سازمان اداری استخدامی با تاکید بر اجرای ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم  افزود: «بر اساس این ماده، تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف به بازنگری و اصلاح ساختار خود هستند و این فرآیند با جدیت در حال پیگیری است.»

ماده ۱۰۵ را کامل در تمامی دستگاه‌ها اجرایی خواهیم کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، با اشاره به روند اجرای تکالیف تعیین‌شده در قانون برنامه هفتم ، از پیشرفت فرآیند ساماندهی ساختار دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

وی با بیان اینکه در جریان تدوین برنامه سال ۱۴۰۴ برخی ردیف‌ها حذف شده است، گفت: «این اصلاحات در چارچوب سیاست‌های کلان دولت و با هماهنگی سازمان اداری و استخدامی کشور انجام شده و در راستای چابک‌سازی و ارتقای بهره‌وری نظام اداری است.»

رفیع‌زاده با تأکید بر اجرای ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم  افزود: «بر اساس این ماده، تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف به بازنگری و اصلاح ساختار خود هستند و این فرآیند با جدیت در حال پیگیری است.»

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: «جلسات شورای عالی اداری به‌صورت مستمر برگزار می‌شود و هفته آینده نیز این شورا تشکیل جلسه خواهد داد. در این نشست، بررسی و صدور دستور اجرای اصلاح ساختاری برای دو دستگاه دیگر در دستور کار قرار دارد.»

وی خاطرنشان کرد: «به‌طور میانگین ماهانه ساختار یک تا دو دستگاه اجرایی نهایی می‌شود. ساختار وزارت امور اقتصادی و دارایی نهایی شده و ابلاغ آن امروز انجام می‌شود. همچنین پیش‌بینی می‌شود در جلسه چهارشنبه هفته آینده شورای عالی اداری، موضوع اصلاح ساختار وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز سازمان‌های تابعه از جمله سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.»

رفیع‌زاده در پایان تأکید کرد: «هدف از این اقدامات، اجرای کامل تکالیف قانونی، ارتقای کارآمدی دستگاه‌ها و حرکت به سمت نظام اداری چابک و پاسخگو است و این مسیر تا پوشش کامل همه دستگاه‌های اجرایی ادامه خواهد داشت.»


12261815
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۶ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از اصلاح ۶۴۴ نقاط پرحادثه در سطح راه‌های کشور از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن‌ماه خبر داد و گفت: هدفگذاری سالانه در این حوزه به میزان ۱۲۵ درصد محقق ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف تهران بر ضرورت اجرای واقعی و قانونی تخفیف‌ها در نمایشگاه‌های عرضه کالا تأکید کردند و اعلام کردند تمامی تخفیف‌های ارائه‌شده باید مورد تأیید اتحادیه مربوطه و اتاق اصناف قرار داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام مقامات اصناف اجرای سیاست‌های ارزی علاوه بر بهبود وضعیت توزیع کالا زمینه ساز کاهش وابستگی کشور به حوزه واردات خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: میوه شب عید با کیفیت بالا به میزان ۳ برابر سال گذشته تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی با تاکید بر اجرای ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم  افزود: «بر اساس این ماده، تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف به بازنگری و اصلاح ساختار خود هستند و این فرآیند با جدیت در حال پیگیری است.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۶۱ هزار و ۶۶۰ واحد در سطح ۳ میلیون و ۷۱۳ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف تهران گفت: در نمایشگاه‌های بهاره خرما با قیمت هر کیلوگرم ۳۱۰ هزار تومان و هر شانه تخم‌مرغ با نرخ ۲۴۰ هزار تومان عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس ابلاغ مصوبه شورای عالی انرژی، متقاضیان جدید اتصال به شبکه برق با قدرت قراردادی یک مگاوات و بیشتر، ملزم به خرید اوراق گواهی ظرفیت از بورس انرژی ایران خواهند بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف تهران گفت:اخیراً استفاده از عناوین خیرخواهانه برای برپایی نمایشگاه‌های غیرمجاز باب شده است که این اقدام نه توجیه اقتصادی دارد و نه قانونی که‌ در صورت مشاهده با آنها برخورد خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است