اجتماعی 13:41 - 11 مرداد 1400

تمدید ثبت‌نام اینترنتی پایه اول دوره دوم متوسطه (دهم) مدارس شاهد

به گزارش خبرگزاری مهر، در این اطلاعیه آمده است: ثبت‌نام پایه اول دوره دوم متوسطه (دهم) تا ۲۰ مردادماه ادامه خواهد داشت و گروه‌های ایثارگری متقاضی ثبت‌نام در مدارس شاهد می‌توانند تا پایان زمان ذکرشده نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند. لذا به همه خانواده‌های دانش‌آموزان شاهد و سایر گروه‌های ایثارگری ورودی پایه دهم در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ توصیه می‌شود تا قبل از پایان مهلت زمان مذکور به سامانه ثبت‌نام مدارس شاهد به آدرس pada.medu.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

تمام دفاتر و مناطق بنیاد شهید و امور ایثارگران در سراسر کشور آماده ارائه راهنمایی‌های لازم به خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر در زمینه ثبت‌نام مدارس شاهد هستند.


11172116
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت:مرحله نخست طرح مقابله با سرقت‌های خرد، منجر به شناسایی و دستگیری هزاران سارق و کشف بیش از ۲۲۰۰ فقره سرقت خودرو شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند دو نفره‌ای که با بیهوش کردن خانم سالمند در بهشت‌زهرا (س)، اموالش را سرقت کردند، دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رحیمی می‌گوید آنچه درخصوص اصلاح قانون مهریه در طرح مجلس آمده، بحث حبس و استفاده از پابند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: علی‌رغم صدور مجوز از سوی استانداری، برخی دستگاه‌ها و نهاد‌ها مشکلاتی را برای ساخت آرامستان جدید ایجاد کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۳۲ یونیت پله برقی در پل‌های ۶ منطقه پایتخت در حال نصب است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از انسداد موقت محور چالوس در محدوده کمرزرد خبر داد و مسیر‌های جایگزین را برای رانندگان اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هلال‌احمر با اشاره به وقوع سیلاب در برخی از نقاط کشور اعلام کرد: تاکنون به بیش از ۲۹ هزار نفر خدمات در پی وقوع سیلاب ارائه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آمار‌ها نشان می‌دهد تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران در پایتخت طی هشت ماه گذشته سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است