بین‌الملل 22:01 - 04 تیر 1403
سفیر ایالات متحده در اسرائیل بار دیگر بر حمایت تسلیحاتی آمریکا از اسرائیل تاکید کرد.

هیچ تغییری در حمایت آمریکا از اسرائیل وجود ندارد

جیکوب لو، سفیر ایالات متحده در اسرائیل روز دوشنبه اطمینان داد که هیچ تغییری در حمایت آمریکا از این کشور خاورمیانه وجود ندارد.

نماینده آمریکا در کنفرانسی در دانشگاه رایشمن در هرتزلیا گفت که یک محموله بمب توسط واشنگتن متوقف شد، اما سلاح‌های دیگر به اسرائیل تحویل داده شد. 

وی افزود: «بی صبری خاصی وجود دارد، زیرا اسرائیل هنوز در حال جنگ است، تسلیحات ایالات متحده همچنان به سرعت در حال ارسال است، شاید نه با سرعت ۸ اکتبر، همه چیز با سرعت فوق العاده‌ای پیش می‌رود.»

اظهارات لو پس از آن مطرح شد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، دولت آمریکا را به تاخیر در ارسال تسلیحات برای اسرائیل و ممانعت از پایان دادن به جنگ علیه حماس توسط کشورش متهم کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی سه‌شنبه هفته گذشته نیز به طور علنی به انتقاد از آمریکا پرداخت و گفت: «غیرقابل تصور است که دولت بایدن سلاح و مهمات را از اسرائیل دریغ کرده باشد». این اظهارات واکنش کاخ سفید را در پی داشت. کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در این خصوص گفت: «تن‌ها یک محموله تسلیحات از زمان آغاز جنگ متوقف شده است، در حالی که میلیارد‌ها دلار سلاح بدون مانع به اسرائیل سرازیر شده است. ما واقعاً نمی‌دانیم که او در مورد چه چیزی صحبت می‌کند».

پس از واکنش‌های منفی مقامات دولت آمریکا، نتانیاهو در توجیه اظهارات خود اعلام کرد: «طی چند ماه سعی کردم مخفیانه مشکل تاخیر اسلحه را با واشنگتن حل کنم، اما تلاش‌ها بی‌نتیجه بود».

به نظر می‌رسد اصطکاک بین تل‌آویو و واشنگتن بر سر ارسال تسلیحات ادامه دارد. این موضوع تا اندازه‌ای جدی شده است که نشریه پولیتیکو در گزارش جدیدی به نقل از منابع مطلع اعلام کرده مقامات کاخ سفید نگران سخنرانی آتی نتانیاهو در کنگره آمریکا هستند و فکر می‌کنند او با انتقاد از بایدن در کنگره اوضاع را بدتر کند.

مترجم: اعظم پورکند


12066930
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود او و استارمر در مورد طیف گسترده‌ای از موضوعات، از جمله درگیری جاری در اوکراین، بحث کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع، برخی از عالی رتبه‌ترین دیپلمات‌های آمریکایی که بر رویداد‌های سوریه متمرکز بودند، در روز‌های اخیر به طور ناگهانی از سمت خود برکنار شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسپانیا اعلام کرد به منظور کمک به دیوان کیفری بین‌المللی، «تخلفات حقوق بشر در غزه» را بررسی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به ادعای فرماندار منطقه پولتاوا نیرو‌های روسیه زیرساخت‌های ریلی در مرکز اوکراین را مورد حمله قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل می‌گوید توسعه پرتو آهنی، لیزر طراحی شده برای رهگیری موشک‌ها، تکمیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جهانی بهداشت می‌گوید بیمارستان‌های غزه «در آستانه فروپاشی» هستند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خود را برای روز خشم و اختلال ناشی از اعتراضات علیه سیاست‌های بودجه‌ای آماده می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، و نخست‌وزیر انگلیس، کی یر استارمر، در چکرز امروز دیدار می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های آژانس پلیس ملی کره جنوبی کنشان داد که در مجموع ۳۱۹ مورد آدم‌ربایی و اقدام به آدم‌ربایی از ژانویه تا اوت گزارش شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ونس همزمان با تشدید انتقاد‌های او از چپ گرا‌ها می‌گوید کسانی که مرگ چارلی کرک را جشن می‌گیرند باید با پیامد‌هایی رو‌به‌رو شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است