بین‌الملل 22:01 - 04 تیر 1403
سفیر ایالات متحده در اسرائیل بار دیگر بر حمایت تسلیحاتی آمریکا از اسرائیل تاکید کرد.

هیچ تغییری در حمایت آمریکا از اسرائیل وجود ندارد

جیکوب لو، سفیر ایالات متحده در اسرائیل روز دوشنبه اطمینان داد که هیچ تغییری در حمایت آمریکا از این کشور خاورمیانه وجود ندارد.

نماینده آمریکا در کنفرانسی در دانشگاه رایشمن در هرتزلیا گفت که یک محموله بمب توسط واشنگتن متوقف شد، اما سلاح‌های دیگر به اسرائیل تحویل داده شد. 

وی افزود: «بی صبری خاصی وجود دارد، زیرا اسرائیل هنوز در حال جنگ است، تسلیحات ایالات متحده همچنان به سرعت در حال ارسال است، شاید نه با سرعت ۸ اکتبر، همه چیز با سرعت فوق العاده‌ای پیش می‌رود.»

اظهارات لو پس از آن مطرح شد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، دولت آمریکا را به تاخیر در ارسال تسلیحات برای اسرائیل و ممانعت از پایان دادن به جنگ علیه حماس توسط کشورش متهم کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی سه‌شنبه هفته گذشته نیز به طور علنی به انتقاد از آمریکا پرداخت و گفت: «غیرقابل تصور است که دولت بایدن سلاح و مهمات را از اسرائیل دریغ کرده باشد». این اظهارات واکنش کاخ سفید را در پی داشت. کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در این خصوص گفت: «تن‌ها یک محموله تسلیحات از زمان آغاز جنگ متوقف شده است، در حالی که میلیارد‌ها دلار سلاح بدون مانع به اسرائیل سرازیر شده است. ما واقعاً نمی‌دانیم که او در مورد چه چیزی صحبت می‌کند».

پس از واکنش‌های منفی مقامات دولت آمریکا، نتانیاهو در توجیه اظهارات خود اعلام کرد: «طی چند ماه سعی کردم مخفیانه مشکل تاخیر اسلحه را با واشنگتن حل کنم، اما تلاش‌ها بی‌نتیجه بود».

به نظر می‌رسد اصطکاک بین تل‌آویو و واشنگتن بر سر ارسال تسلیحات ادامه دارد. این موضوع تا اندازه‌ای جدی شده است که نشریه پولیتیکو در گزارش جدیدی به نقل از منابع مطلع اعلام کرده مقامات کاخ سفید نگران سخنرانی آتی نتانیاهو در کنگره آمریکا هستند و فکر می‌کنند او با انتقاد از بایدن در کنگره اوضاع را بدتر کند.

مترجم: اعظم پورکند


12066930
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که دولت ترامپ همزمان با مذاکرات ژنو، چتر نظامی خود را بر فراز خاورمیانه می‌گسترد، نظرسنجی‌ها از مخالفت بی‌سابقه افکار عمومی با درگیری جدید خبر می‌دهد؛ حتی جمهوری‌خواهان نیز اشتیاقی به تکرار اشتباه عراق نشان نمی‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه سابق آمریکا ضمن حملات تند به ترامپ، او را به پنهان‌کاری در پرونده جنجالی اپستین متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ارشد روسیه و اوکراین از امروز در ژنو دور جدیدی از مذاکرات صلح را با میانجی‌گری آمریکا آغاز می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چندین منبع آگاه به شبکه سی‌ان‌ان گفته‌اند ایالات متحده در آستانه دور جدید مذاکرات با ایران در ژنو، تهدیدات خود علیه ایران را تشدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت پیش از آغاز مذاکرات هسته‌ای در ژنو به دلیل تغییرات ژئوپلیتیکی افزایش اندکی را نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی فشار‌های فزاینده‌ی آمریکا بر کوبا و تحریم سوخت، خیابان‌های این کشور به دلیل جیره‌بندی سوخت پر از زباله شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو اعلام کرد که به‌طور غیرمستقیم در این گفت‌و‌گو‌ها شرکت خواهد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است