اجتماعی 09:50 - 04 فروردین 1402

امدادرسانی به ۳۰ هزار هموطن در طرح نوروزی/اسکان اضطراری ۲۱۶۴ نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید سلیمی گفت: امدادگران جمعیت هلال‌احمر از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا سوم فروردین ۱۴۰۲، در ۱۷۶۳ عملیات پوشش حوادث شرکت کردند که از این تعداد ۸۹۶ مورد حوادث جاده‌ای، ۸۱ مورد پوشش حوادث جوی، ۴۹ مورد عملیات کوهستان و ۱۴ مورد نیز عملیات در محیط‌های آبی بوده است.

سخنگوی طرح‌های نوروزی هلال‌احمر ادامه داد: در این مدت به ۳۰ هزار و ۵۷ نفر امدادرسانی شده است. از این تعداد، ۲۱۶۴ نفر خدمات اسکان اضطراری، ۷۲۶ نفر انتقال به مراکز درمانی، ۱۱ هزار و ۵۹۴ نفر درمان در محل و ۱۰۶ نفر نیز، خدمات انتقال به مناطق امن را دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه امدادگران هلال احمر در این مدت ۱۶۴ مورد عملیات نجات فنی انجام داده و ۲۰۶ مصدوم سوانح جاده‌ای را رهاسازی کرده اند، از انجام تست قند و فشارخون برای ۱۱ هزار و ۴۲۱ نفر خبر داد.

سلیمی در مورد آمار انجام عملیات امداد و نجات در استان‌های مختلف، بیان کرد: استان‌های مازندران با ۱۰۹ مورد، اصفهان با ۱۰۲ مورد و فارس با ۸۳ مورد از جمله استان‌هایی هستند که بیشتری عملیات امداد و نجات در آنها انجام شده است.


11846908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک جوان ۱۸ ساله در میدان گل‌ها مارلیک حین سنگ‌پرانی به سمت خودروی پلیس شناسایی و توسط مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ملارد دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هشت‌ماهه نخست امسال ۶۰۲ نفر جان خود را در سوانح رانندگی از دست داده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: متروباس تفاوت چندانی با تراموا ندارد و مخالفت با واردات آن به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت سیاسی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از یک میلیون و ۶۰۰ هزار اعمال قانون از ابتدای امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا همزمان با اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک و واریز اعتبار ۴ میلیونی، از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرد شیادی که به بهانه پیش‌فروش آپارتمان ۵۵۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از انسداد مقطعی آزادراه تهران–کرج به‌دلیل نصب پل عابر پیاده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اقتصادی استانداری تهران گفت: هر گونه افزایش قیمت از سوی واحد‌های تولیدی لبنی تخلف است؛ با این حال با توجه به بیماری آنفلوآنزا حدود ۳۰ درصد از تولید شیر استان تهران کاهش پیدا کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به ساخت و ساز غیرمجاز در حریم پایتخت گفت: مراجع نظارتی در حال بررسی وضعیت مدیریت حریم تهران هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تهران بزرگ از دستگیری فردی منتسب به موساد در میان اغتشاشگران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است