اجتماعی 14:12 - 22 خرداد 1403
دبیر ستاد ملی هفته ازدواج گفت: تا پایان سال نیز انتظار می‌رود بیش از ۵۰۰۰ خدمت در سامانه «هم‌راه» بارگذاری شود.

خدمات سامانه «هم‌راه» در حوزه ازدواج به بیش از ۵۰۰۰ مورد می‌رسد

حجت الاسلام مهدی متقی فر دبیر ستاد ملی هفته ازدواج درباره برنامه‌های هفته ازدواج گفت: علاوه بر این که جشن‌های هفته ازدواج امسال با هدف برگزاری در تمام شهرستان‌ها انجام شده؛ مناطق محروم نیز بیشتر از دیگر شهرستان‌ها مورد توجه واقع شدند.

وی بحث‌های نشاط اجتماعی، امید آفرینی و ترغیب و ترویج ازدواج آسان را از جمله اهداف هفته ازدواج امسال دانست و ادامه داد: امسال نیز برگزاری این جشن‌ها هم‌راه با برنامه‌های محوری در مراکز استان‌ها و در تمامی شهرستان‌ها در دستور کار است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان افزود: با توجه به این که در سال‌های گذشته برنامه ملی با حضور ریاست محترم جمهوری برگزاری می‌شد؛ طبیعی است که امسال به دلیل عدم حضور سیدالشهدای محرومان این برنامه برگزار نشود. با این حال دیگر برنامه‌های هفته ازدواج در سایر استان‌ها بدون وقفه برگزار خواهد شد.

متقی‌فر با اشاره به خدمات وصال شیرین تشریح کرد: علاوه بر این که سامانه «هم‌راه» تا این لحظه ارائه دهنده بیش از ۱۰۰۰ نوع خدمت بوده؛ تا پایان سال نیز انتظار می‌رود بیش از ۵۰۰۰ خدمت دیگر در این سامانه بارگذاری شود. همچنین این خدمات از طریق بخش خدمات ازدواج در سامانه «هم‌راه» برای جوانان در دسترس است.

وی با اشاره به ۱۴ نوع خدمت تصریح کرد: اگرچه در گام اول فقط مراکز استان‌ها پوشش داده شدند؛ در گام‌های بعدی نیز سایر شهرستان‌ها شامل این خدمات همچون تالار‌های عروسی، گل سراها، آرایشگاه‌ها و ... خواهند شد.

متقی فر هدف سامانه هم‌راه را معرفی نامه، تخفیفات و سایر خدمات ازدواج عنوان کرد که علاوه بر این که به صورت آنلاین انجام می‌شود؛ به مخاطب حق انتخاب بدون محدودیت را می‌دهد.

وی این سامانه را مختص تمام زوجین بدون هیچ شرایط و ویژگی خاصی معرفی کرد و اظهار داشت: همچنین این سامانه با پوشش تمام طبقات اقتصادی، بهترین کیفیت را در تمامی طبقات ارائه می‌کند. ستاد‌های استانی نیز به منظور شناسایی و ارزیابی کیفیت خدمات این سامانه تشکیل شدند. به عبارت دیگر خدمات این سامانه تا مورد تایید این ستاد‌ها واقع نشوند؛ در سامانه بارگذاری نخواهند شد.

متقی فر خاطرنشان شد: علاوه بر اینکه کیفیت خدمات این سامانه به طور دائمی رصد می‌شود؛ مخاطبین هم می‌توانند با امتیاز دادن به رتبه بندی خدمات کمک کنند.


12062199
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: جاده هراز که از ظهر امروز (جمعه، ۲۴ بهمن ماه) به صورت مقطعی یک‌طرفه شده بود، از دقایقی پیش دو طرفه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت فنی و سامانه‌های هوشمند شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: نسل جدید دوربین‌های ثبت تخلف سرعت متوسط در بزرگراه‌های پایتخت به تازگی رونمایی شده که البته نقش بسزایی در کاهش ترافیک خواهد داشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: پنج شنبه ۲۳ بهمن ماه، ۴ مرحله شارژ یکجا برای رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: معادن شن و ماسه تا زمان نشان ندادن حسن نیتشان در صیانت از سلامت شهروندان و محیط زیست، نمی‌توانند فعالیتی در محلات خلیج فارس داشته باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک، شامل ۲۱ پروژه بزرگ احداثی و ۲۵ پروژه عملکردی و نگهداشت، با ارزشی بالغ بر ۲.۴ هزار میلیارد تومان فردا افتتاح می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال احمر درپی و ورود سامانه بارشی جدید به کشور از بامداد شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه دفن سنتی پسماند در تهران پیامد‌های زیست‌محیطی گسترده‌ای ایجاد کرده است تاکید کرد: این پیامد‌ها به‌طور مستقیم بر پایداری شهری و سلامت شهروندان تأثیر می‌گذارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس بین المللی مهندسی ترافیک گامی موثر در رفع مشکلات پایتخت بیستمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک با حضور مدیران کشوری و شهری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روایت هولناک شاهدان عینی از شکنجه‌های مخوف ساواک جلسه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور در دوران پهلوی به‌طور رسمی در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه رسیدگی به دعاوی بین‌الملل تهران در استان خراسان رضوی برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دسترسی به اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای خانوار‌های دهک‌های ۸ تا ۱۰ از فردا ۲۵ بهمن آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است