اقتصادی 19:33 - 14 تیر 1404
مدیرعامل شرکت توانیر از اجرای موفق ۳۶ بسته مدیریت مصرف در سطح کشور خبر داد.

کاهش مصرف برق با اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف

باشگاه خبرنگاران جوان - مصطفی رجبی مشهدی گفت: کاهش مصرف برق در روز‌های اخیر ناشی از مجموعه‌ای از اقدامات مختلف از جمله ساماندهی برق‌های غیرمجاز، کشفیات مربوط به مراکز استخراج رمزارز، استفاده از محدودکننده‌های هوشمند در بخش اداری و مدیریت مصرف در بخش‌های تجاری و خانگی بوده است.

وی تأکید کرد:در ۱۲ روز ابتدایی تیرماه که هم‌زمان با تعطیلات موسوم به دوره جنگ بود حدود ۵۰ درصد کاهش مصرف برق ناشی از مسافرت‌ها، دورکاری‌ها و کاهش فعالیت برخی از کسب‌وکار‌ها از سه شیفت به دو شیفت بوده است. باقی کاهش مصرف نیز حاصل اقدامات مدیریت مصرف بوده است.


12204561
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با استفاده از ۱۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی توانستیم تمامی گلوگاه‌ها و نقاط حادثه خیز مرز مهران را رفع و برای ایام اربعین آماده کنیم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: باتوجه به افزایش هزینه‌های ساخت مسکن و با توجه به عدم پرداخت آورده متقاضیان سازندگان درخواست افزایش وام ساخت به یک میلیارد تومان را دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی گفت: تاکنون مصوبه‌ای در خصوص افزایش قیمت لبنیات نداشتیم و همواره برنامه تعیین تکلیف قیمت به زمان دیگری موکول شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» توسعه بی‌رویه برج‌ها در کلان‌شهرهای ایران، اغلب با استدلال صرفه‌جویی در زمین در حال انجام است که بازنگری در این زمینه ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که آبادان امروز با ثبت دمای ۵۱.۶ درجه به عنوان گرمترین شهر جهان معرفی شد، رکورد اوج تقاضای شبکه برق خوزستان نیز با مصرف ۹ هزار و ۱۴ مگاوات شکسته شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت جهانی نفت در پی افت تولید میدان‌های نفتی اقلیم کردستان عراق به‌دلیل حمله‌های پهپادی و نگرانی‌ها درباره عرضه و ازسوی دیگر بالا رفتن تقاضای فصلی سفر، افزایش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: افزایش دمای هوا از امشب تا روز یکشنبه ۲۹ تیر ماه ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل صندوق توسعه بازار سرمایه گفت: از تاریخ ۷ تیر تاکنون معادل ۳۵.۲ هزار میلیارد تومان منابع جذب صندوق توسعه بازار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت آب و فاضلاب استان تهران با صدور اطلاعیه‌ای درباره افت فشار آب در این استان در روز‌های اخیر توضیح داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است