اجتماعی 20:46 - 23 شهریور 1400
جانشین فرمانده انتظامی غرب استان تهران از تزریق واکسن کرونا به کارکنان غرب استان تهران خبر داد.

واکسیناسیون تمام کارکنان پلیس غرب استان تهران/ تزریق ۶۰۰۰ دز واکسن به خانواده کارکنان

به گزارش ایسنا، سرهنگ مهدی کرمی درباره تزریق واکسن کرونا به کارکنان پلیس غرب استان تهران گفت: در پی همه گیری و اپیدمی ویروس کرونا اقدامات بهداشتی در دستور کار فرماندهی انتظامی غرب استان تهران قرار گرفت و در این خصوص ماسک و مقادیر زیادی الکل و مواد ضدعفونی تهیه شده و در میان کارکنان کادر و سربازان توزیع شد. همچنین به صورت مکرر و مستمر آسایشگاه سربازان و محل کار کارکنان ضدعفونی شد.

وی درباره تزریق واکسن کرونا به کارکنان پلیس نیز گفت: صد درصدکارکنان پلیس غرب استان تهران واکسینه شدند و تعداد اندکی از کارکنان که نتوانستند واکسن دریافت کنند به خاطر بیماری بوده که پس از طی بیماری آنها نیز واکسن دریافت خواهند کرد.

کرمی تصریح کرد : واکسینه کردن سربازان نیز به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته و ۶۰ درصد سربازان  وظیفه واکسینه شدند و اقدامات در این زمینه در حال اجراء است و در چند روزه آینده، تمامی سربازان نیز واکسینه خواهند شد.

جانشین فرمانده انتظامی غرب استان تهران در با اشاره به اینکه کارکنان کادر و وظیفه به صورت ویژه در کنار هم دیده شدند و هیچ فرقی بین کارکنان کادر و وظیفه نیست، خاطرنشان کرد: ۶ هزار واکسن آماده است تا پس از اتمام واکسینه سربازان، خانواده کارکنان کادر و وظیفه نیز واکسینه شوند تا ایمنی لازم را کسب کنند.

انتهای پیام


11228849
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک راهور تهران از اعمال قانون حدود ۱۹۰۰ فقره خودرو‌های دودزا  ودر پی آن کاهش ۳۰ درصدی ترافیک تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درگیری سرنشینان دو خودرو پس از تصادف خیابانی منجر به دخالت پلیس و افشای راز باند سرقت مسلحانه از خانه‌ها شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلا گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار پرونده در سامانه مسیر ثبت شده است که از این میان، بیش از ۲۸ درصد پرونده‌ها به صلح و سازش منتهی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه معابر متعلق به مردم است، گفت: با هرگونه اجاره معابر شهری با پیگیری قضایی و نظارت شهرداری برخورد می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه معابر متعلق به مردم است، گفت: با هرگونه اجاره معابر شهری با پیگیری قضایی و نظارت شهرداری برخورد می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تهران از ابتدای سال جاری ۶ روز هوای پاک، ۱۲۳ روز هوای قابل قبول، ۱۰۶ روز هوای آلوده برای گروه‌های حساس و ۱۱ روز هوای آلوده برای همه افراد داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: آینده ایران اسلامی در گرو رفع موانع ازدواج و حمایت همه‌جانبه از نهاد خانواده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران گفت: در شرایطی هستیم که لایه ارتفاعی و عمق اختلاط هوا بسیار پایین آمده و حتی یک عامل تشدیدکننده مانند پسماندسوزی می‌تواند در آلودگی تاثیر زیادی داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت گفت: اعزام‌های عمره مفرده برای متقاضیان به خوبی در حال انجام است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که تاکنون ۳۶۰ هزار تردد غیرمجاز خودرو در پایتخت ثبت شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است