بین‌الملل 22:34 - 20 بهمن 1403
۱۰ قانونگذار جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا از دولت این کشور خواستند تا چندین گروه مقاومت عراقی مرتبط با ایران را به عنوان سازمان‌های تروریستی معرفی و کمک‌های امنیتی به بغداد را به دلیل به رسمیت شناختن این گروه‌ها به عنوان بخشی از نیرو‌های امنیتی این کشور متوقف کند.

درخواست ۱۰ قانونگذار آمریکایی برای اقدام علیه گروه‌های مقاومت عراق

به نقل از نشنال، این درخواست در نامه‌ای به مارکو روبیو، وزیر امور خارجه و مارک والتز مشاور امنیت ملی آمریکا ۲۸ ژانویه (۹ بهمن) ارائه و توسط جو ویلسون نماینده مجلس نمایندگان و یکی از امضاکنندگان آن در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد.

این گروه در نامه خود خواستار تحریم چند گروه از نیرو‌های حشدالشعبی شده است که پس از کمک به شکست داعش و پایان دادن به اشغال شمال و غرب عراق توسط این گروه تروریستی بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ به شاخه‌ای از نیرو‌های امنیتی دولت عراق تبدیل شدند.

ویلسون رئیس سابق کمیته فرعی خاورمیانه همچنین به برایان ماست رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نامه نوشت و خواستار تحقیق درباره برت مک گورک مشاور سابق کاخ سفید در امور خاورمیانه به دلیل سیاست‌های «شکست‌خورده» در خاورمیانه و به خطر انداختن «امنیت ملی آمریکا» شد.

عبداللطیف رشید رئیس‌جمهوری عراق اوایل بهمن ماه گفت: گروه‌های مسلح مرتبط و وابسته به حشدالشعبی تحت نظارت دولت مرکزی بخشی از نیرو‌های امنیتی کشور هستند.

وی در مصاحبه‌ای با شبکه فرانس ۲۴ تأکید کرد که الحشدالشعبی بخشی از نیرو‌های امنیتی عراق است و دولت بر اوضاع کنترل کامل دارد و مدت‌هاست که مشکلی وجود ندارد.

منبع: ایرنا


12153187
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا و داماد دونالد ترامپ برای گفت‌و‌گو در مورد درگیری در اوکراین وارد برلین آلمان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر تازه‌کار جمهوری چک، اعلام کرد که این کشور تضمین وام یا ارسال بودجه مستقیم به اوکراین را انجام نخواهد داد و خواستار یافتن راه‌حل‌های جمعی در سطح اتحادیه اروپا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اظهارات مارک روته، دبیرکل ناتو در مورد آماده شدن برای جنگ با روسیه غیرمسئولانه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه از آزادسازی روستای وارواریکا در منطقه زاپوریژیای شرقی اوکراین خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس نسبت به تلاش‌ها برای «بازسازی» نوار غزه و آواره کردن فلسطینی‌ها از این منطقه محصور مطابق با برنامه‌های اسرائیل هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش رسانه‌های استرالیایی، یک تیراندازی در ساحل بوندی سیدنی در جریان جشن حنوکای یهودیان رخ داده که منجر به کشته شدن دست‌کم ۱۶ نفر از جمله فرد مهاجم شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهداشت جهانی گفت که حداقل ۱۰ نفر در نوار غزه در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر باران شدید جان خود را از دست داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های اوکراینی، پهپاد‌های این کشور چندین پالایشگاه نفت در روسیه از جمله در شهر‌های اوریوپینسک و یاروسلاول را هدف قرار داده و باعث آتش‌سوزی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه اردن با صدور بیانیه‌ای، تصویب دولت اشغالگر صهیونیستی برای تأسیس ۱۹ شهرک جدید در کرانه باختری را به شدت محکوم و آن را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و تضعیف راه‌حل دو دولتی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه دوستان منشور سازمان ملل با انتشار بیانیه‌ای، توقیف یک نفتکش توسط مقامات آمریکایی در سواحل ونزوئلا را به عنوان نقض آشکار قوانین بین‌المللی محکوم کرد و خواستار آزادی فوری کشتی و خدمه آن شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است