اجتماعی 10:46 - 02 مرداد 1403
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در سه ماهه امسال، ۱۴۲۹ نفر به دلیل تخلفات مرتبط با پلاک وسیله نقلیه به دادسرا معرفی شدند.

تشکیل پرونده قضایی برای ۱۴۲۹ نفر به دلیل دستکاری پلاک وسایل نقلیه در تهران

سرهنگ مرتضی گنجی با اشاره به تخلفات مربوط به پلاک وسایل نقلیه گفت: برخی از تخلفات در رانندگی هستند که هم وصف تخلف و نقض مقررات راهنمایی و رانندگی دارند و هم اینکه مانند نداشتن گواهینامه رانندگی در هنگام رانندگی و مخدوش کردن پلاک، وصف مجرمانه در آنها وجود دارد و جرم تلقی می‌شوند. بر اساس ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی، تغییر در ارقام پلاک وسیله نقلیه، استفاده از پلاک تقلبی و نبودن پلاک در محل اصلی از جمله مواردی است که قانونگذار آن را جرم تلقی کرده و برای کسی که این اقدامات را انجام دهد مجازات شش ماه تا یکسال حبس را در نظر گرفته است.

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه مخدوشی پلاک هم جرم است و هم تخلف، ادامه داد: مخدوشی پلاک، ۷۰۰ هزار تومان جریمه در پی دارد. همچنین در نهایت قاضی دادسرا پرونده این جرم را بررسی و برای آن رای صادر می‌کند. سال گذشته ۴۷۰۰ پرونده دستکاری پلاک توسط پلیس به دادسرا ارسال شد و این افراد هم جریمه شدند و هم در مراجع قضایی مورد بررسی قرار گرفتند. 

وی با بیان اینکه هرگونه تغییر در پلاک خط قرمز پلیس است، گفت: تغییر در ارقام وسیله نقلیه یعنی تغییر در هویت آن و پلیس به هیچ عنوان با دیدن این تخلف کوتاه نمی‌آید و با آن برخورد قانونی لازم را انجام می‌دهد.

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در سه ماهه ابتدایی سال جاری نیز در شهر تهران ۱۴۲۹ پرونده قضایی مرتبط با پلاک تشکیل و به دادسرا ارسال شده است.


12075625
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت فاتب با اقدامات سریع، عامل اصلی در محله تهرانپارس را شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران اعلام کرد: خودرویی که مالک آن تنها دود مختصری از داشبورد دیده بود، دقایقی بعد در میدان آزادی به‌طور کامل شعله‌ور شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای یک باند حرفه‌ای که با سه شگرد مامورنمایی، سرقت به عنف و کف زنی اموال شهروندان را سرقت می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری ۲۱۰ میلیارد تومانی میان بنیاد علوی و سازمان منطقه آزاد قشم با هدف محرومیت‌زدایی، ارتقای شاخص‌های اجتماعی و توانمندسازی اقتصادی در جزیره قشم، صبح امروز با حضور مدیرعاملان دو مجموعه به امضا رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور اعلام کرد: از ابتدای مهرماه تاکنون حدود ۶۰ هزار وسیله نقلیه به‌دلیل دودزابودن در تهران اعمال قانون شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: تشکیل هیئت‌های ۳ یا ۵ نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از راهکار‌های کاهش پرونده‌های قضایی در حوزه استارتاپ‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مأموران پلیس‌راه تهران–کرج در جریان گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری موفق به کشف ده‌ها دستگاه کالای قاچاق از یک خودروی سواری پراید شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش کیفیت هوا از فردا شب (۲۸ آبان) تا اواسط هفته آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان به عنف خبر داد و گفت: سارقان هر ۲ دارای سابقه و تحت تعقیب بوده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: محصولاتی که در غرف میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود باید از استاندارد‌های لازم برخوردار باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است