علمی فناوری 18:10 - 21 مهر 1400
وزیر علوم با تاکید بر اینکه حسد مشکل اصلی جامعه دانشگاهی در ایران است، گفت: ما باید در دانشگاه‌ها روحیه کار تیمی را تقویت کنیم و تلاش کنیم از موفقیت‌ها و پتانسیل‌های یکدیگر برای توسعه و رسیدن به هدف بهره بگیریم.

وزیرعلوم : باید حسد را ازجامعه دانشگاهی دور بریزیم

به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفی گل در مراسم تودیع رئیس و معارفه سرپرست جدید دانشگاه علامه طباطبایی که عصر امروز در دانشکده مدیریت این دانشگاه برگزار شد، ضمن بیان این مطلب خاطرنشان کرد: همیشه تغییر و تحول در راستای بهبود شرایط و ایجاد انرژی جدید صورت می‌گیرد و این تغییر و تحولات در دانشگاه‌ها نیز با این هدف اتفاق می‌افتد.

وی در ادامه تصریح کرد: جابجایی مدیریت‌ها همانند یک مشعل است که فردی با آن مسافتی را طی می‌کند و تحویل نفر بعدی می‌دهد. طبیعی است که پتانسیل‌ها و توانمندی‌های افراد مانند هم نباشد و برخی با سرعت و مسافت بیشتری این مسیر را طی می‌کنند و مشعل را تحویل نفر بعدی می‌دهد.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: خدا را باید هزاران بار شکر کنیم که شاهد بروز و ظهور دانشگاه‌هایی در کشور هستیم که هم از حیث کالبدی و هم از حیث منابع انسانی  پیشرفت‌های شایان توجهی داشتند. من چندین سال پیش این توفیق را داشتم که از دانشگاه علامه طباطبایی بازدید کنم اما امروز وقتی وارد شدم فضای دانشگاه آنقدر زیبا و غیر قابل باور بود که دانشگاهی در طی چند سال این اندازه از نظر کالبدی زیبا شده باشد که این تغییرات در تمامی فضاها اعم از مسجد، ساختمان‌ها و کتابخانه مشهود است.

دکتر زلفی گل، اظهار کرد: ما نباید همواره نگاه منفی داشته باشیم و اینگونه تصور کنیم که اتفاقی در دانشگاه ها نیفتاده است. واقعا اتفاقات بزرگی در این مراکز افتاده و تغییرات جدیدی روی داده است. خوشابحال پدر و مادر دکتر سلیمی رئیس سابق این دانشگاه که فرزندی تربیت کردند که نتیجه عمر و جوانی آن فرزند منشأ خدمات برای بندگان خدا شده است.

وی همچنین اظهار کرد: چقدر لذت بخش است که انسان تلاش کند خوابگاهی را تاسیس کند که فرزندان مردم در آن خوابگاه آرامش داشته باشند و از نظر علمی رشد کنند و خداوند به هر کسی این توفیق را نمی‌دهد. هر کسی که مسئولیتی را می‌پذیرد باید ظرفیت آن را نیز قبول کند.دکتر عبدالله معتمدی رئیس جدید دانشگاه علامه طباطبایی نیز انسانی بسیار با اخلاف و متین است و فکر می‌کنم جایگزین مناسبی برای دکتر سلیمی باشند و هر دو متخلص به اخلاق حسنه هستند و آنها سرمایه‌های نمادین کشور هستند و باید قدر آنها را بدانیم و تاکید کردم تا جایی که امکان دارد قدر مدیران قبلی را بدانند.

دکتر زلفی گل تاکید کرد: در جامعه دانشگاهی مشکلی که بلای جانها است حسد می‌باشد. باید حسد را از جامعه دانشگاهی دور بریزیم و وقتی می‌بینیم همکارمان رشد می‌کند لذت ببریم و مسیر توفیقات یک مدیر موفق را طی کنیم و قدر همدیگر را بدانیم و دست نیاز به سوی همدیگر دراز کنیم تا با یک کار تیمی توفیقاتی به دست بیاوریم و همه در آرامش قرار بگیرند.

وزیر علوم تاکید کرد: باید تلاش کنیم همه دانشکده‌ها امکانات بالایی داشته باشد و امکان رشد برای تمامی مراکز دانشگاهی وجود داشته باشد و دانشگاه علامه طباطبایی این پتانسیل را دارد که دست گروه‌ها و دانشکده‌های دیگر را بگیرد. چرا که مرجعیتی پیدا کرده است که می‌تواند موثر باشد.

وزیر علوم در پایان خاطرنشان کرد: تلاش خواهم کرد شرایطی را ایجاد کنم تا طرح‌های بین دانشگاهی دوباره رونق بگیرد و دانشگاه‌های مرجع و بزرگ ما اساتید و همکاران دانشگاه‌های کم برخوردار را هم کمک کنند و کار تیمی انجام بدهند. همچنانکه دانشگاه علامه در بحث علوم انسانی مرجعیت دارد باید این مرجعیت حفظ شده و ارتقاء داده شود و شرایط کالبدی دانشگاه می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

انتهای پیام


11270479
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با اشاره به جزئیاتی از حمله سایبری به زیرساخت‌های ارتباطی کشور، درباره علت کندی اینترنت نیز توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت از افزایش سه‌برابری انجام تست‌های تشخیص اچ‌آی‌وی در پویش «من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست بازرسی فنی و نظارت اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، به اظهارات مطرح‌شده درباره بی‌اهمیت بودن تاریخ انقضای دارو، واکنش نشان داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت با اشاره به نقش مددکاران، گفت: مهم‌ترین عنصر در مددکاری، تسهیل‌گری همبستگی اجتماعی در کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: کارگروه‌های حمایت از کودکان در تمامی بیمارستان‌های دولتی کشور تشکیل شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی اعلام کردند که کلاس‌های آموزشی آنها تا پایان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ غیر حضوری خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: به مناسبت سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، از ۸ دی‌ماه سال جاری ۲۸ مدرسه آماده پذیرش زائران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تلاش ما بر این است که دارو‌های مشمول بیمه و ضروری افزایش قیمت نداشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است