بین‌الملل 15:53 - 24 آذر 1404
گروسی ادعا کرد که اگرچه گفت‌و‌گو‌های منظمی با مقامات ایرانی، از جمله وزیر خارجه، برقرار است، اما سطح همکاری تهران با این نهاد همچنان محدود است.

ادعای گروسی: سطح همکاری ایران با آژانس محدود است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA)، ادعا کرد که آژانس به طور منظم با ایران گفت‌و‌گو می‌کند، اما سطح همکاری‌ها همچنان محدود است.

گروسی در مصاحبه با خبرگزاری روسی «نووستی» مدعی شد: «ما گفت‌و‌گو با ایران را آغاز کرده‌ایم و من در تماس بسیار منظمی با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و سایر مقامات هستم، با این حال، سطح همکاری محدود باقی مانده است؛ این وضعیت فعلی است.»

پیش از این هیئت حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ۲۰ نوامبر قطعنامه‌ای را تصویب کرد که از ایران می‌خواست بدون تاخیر، آژانس را در مورد وضعیت ذخایر اورانیوم غنی‌شده و سایت‌های هسته‌ای که هدف رژیم تروریستی اسرائیل و آمریکا قرار گرفته‌اند، مطلع کند. از سوی دیگر، رضا نجفی، نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین، قطعنامه جدید آژانس را غیرسازنده و سیاسی قلمداد کرد.

ایران رسما در ۲۰ نوامبر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاع داد که اجرای «توافقنامه قاهره» که در سپتامبر با آژانس منعقد شده بود، به پایان رسیده است. این توافق چارچوب تعامل بین ایران و سازمان بین‌المللی را با در نظر گرفتن حملاتی که تاسیسات هسته‌ای ایران را هدف قرار داده بودند، مشخص می‌کرد.

این تصمیم ایران با فعال‌سازی مجدد قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد تحریم‌های اعمال شده علیه ایران مرتبط است. در همین حال، تهران به آمادگی خود برای بررسی پیشنهاد‌هایی برای توافق جدید با آژانس اشاره کرده است، به شرطی که شورای عالی امنیت ملی ایران، فرمول تعامل با آژانس را مشخص کند.

منبع: آر تی


12249897
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ اسرائیل و مقامات شهرداری قدس اشغالی توافق‌نامه‌ای را برای تأسیس یک مقر جدید نظامی در ورودی این شهر امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه اتحادیه اروپا تحریم‌های هدفمند علیه ناوگان سایه روسیه را تصویب و تحریم‌ها علیه بلاروس را بیشتر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین وضعیت غیرناتویی کی‌یف را «سنگ بنای» مذاکرات برای پایان دادن به جنگ خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین تحت فشار مستقیم ترامپ مجبور به نمایش آمادگی برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای اتحادیه اروپا تصمیم خود را برای تمدید تحریم‌ها علیه ونزوئلا به مدت یک سال دیگر اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی ادعا کرد که اگرچه گفت‌و‌گو‌های منظمی با مقامات ایرانی، از جمله وزیر خارجه، برقرار است، اما سطح همکاری تهران با این نهاد همچنان محدود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حداقل ۳۷ نفر در سیل ناگهانی ناشی از باران‌های سیل‌آسا در ۳۳۰ کیلومتری جنوب رباط کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت امروز به دلیل نگرانی از اختلال در عرضه ناشی از تشدید تنش‌های آمریکا و ونزوئلا، با وجود نگرانی‌های قبلی از مازاد عرضه، افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهروند مسلمان استرالیایی، پس از خلع سلاح یک مهاجم با دستان خالی در جریان حمله سیدنی و نجات ده‌ها یهودی در مراسم حانوکا، به قهرمان ملی تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حالی که این اتحادیه در حال برگزاری جلسه‌ای برای تصمیم‌گیری در مورد استفاده از دارایی‌های دولتی مسدود شده روسیه برای اوکراین است، بر لزوم حمایت بلژیک تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است