اقتصادی 14:18 - 27 شهریور 1402
رئیس کل بانک مرکزی گفت:طی روز گذشته از مقامات قطری نامه ای رسمی دریافت کرده ایم که 5 میلیارد و 573 میلیون و 492 هزار یورو به حساب 6 بانک ایرانی واریز شده است.

5.5 میلیارد یورو به حساب 6 بانک ایرانی در قطر واریز شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدرضا فرزین، در گفت وگو با بخش خبری ساعت 14 صداوسیما، درباره آزادسازی منابع بلوکه شده ایران در کره جنوبی اظهار کرد: طبق توافقات انجام شده، در تاریخ 19 مرداد سال جاری کلیه منابع ارزی غیرقابل دسترس کشور در 2 بانک کره‌ای و شعبه بانک ملت در سئول، به بانک مرکزی سوئیس منتقل شده است.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: 6 بانک ایرانی که شامل بانک های کشاورزی، سامان، پاسارگاد، گردشگری، کارآفرین و شهر در دو بانک الدخان و الاهلی قطر حساب بازکردند تا همه پرداخت‌های توسط کارگزاران بین المللی این دو بانک قطری و سیستم سوئیفت صورت بگیرد.

وی افزود: طی روز گذشته از مقامات قطری نامه ای رسمی دریافت کرده ایم که 5 میلیارد و 573 میلیون و 492 هزار یورو به حساب 6 بانک ایرانی واریز شده است.

فرزین تاکید کرد: این منابع از جمله منابع ارزی بانک مرکزی کشور است که جهت منافع ملی و تقویت پول ملی از آن استفاده خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: شکایت ایران از کره جنوبی بابت بلوکه کردن منابع ارزی ایران و کاهش ارزش آن به واسطه افت ارزش پول کره جنوبی پیگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: تلاش برای دسترسی ایران به سایر منابع ارزی غیرقابل دسترس نیز ادامه خواهد داشت و به زودی اخبار خوبی از آن اعلام خواهیم کرد.

پایان پیام/


11994725
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رشد ۱۲ درصدی حمل کالا و بار از طریق ریل تا پایان آبان ماه امسال، از توسعه صادرات به افغانستان با افزایش حمل ریلی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: ۵۶۶ دستگاه استخراج رمز ارز و ۱۰۷۷ عدد انواع بُرد کامپیوتری مربوط به آن در شهرستان کهریزک کشف و توقیف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه  ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل میدکو گفت: امسال بیش از ۳۰ میلیون تن جابه‌جایی بار از طریق میدکو انجام شده که از این میزان، حدود ۱۲ میلیون تن در مسیر‌هایی قرار داشته که امکان حمل ریلی وجود داشته است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: در بحث لوکوموتیو‌های بین شهری، آمار پوشش بیمه شخص ثالث به بیش از نود درصد رسیده‌اند، اما در حوزه واگن‌های مسافری و باری، این آمار هنوز رضایت‌بخش نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس آمار شیوع بیماری تب برفکی به ۹ هزار و ۸۰۰ راس دام خسارت وارد کرد که این امر‌منجر به تلف شدن ۹۳۰ راس دام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اطلاعات تابلو‌های معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران نرخ فروش در تالار دوم به ۱۳۲ هزار و ۵۰۷ تومان و این نرخ در تالار اول ۱۲۸ هزار و ۶۴۷ تومان معامله شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که اصلاح مصوبه الگوی کشت راه حلی مناسب برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی و تحقق خودکفایی محصولات اساسی در برنامه هفتم است که در صورت تحقق می‌تواند از خروج قابل توجه ارز از کشور جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد با اشاره به کنترل شیوع بیماری تب برفکی گفت:به‌زودی بیش از ۷۵ راس دام سبک و سنگین کشور به شکل رایگان واکسینه می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص حذف ارز ترجیحی و واکنش بازار سهام به آن نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است