بین‌الملل 20:06 - 28 بهمن 1403
روسای جمهور آمریکا و روسیه در حال مذاکره هستند تا هفته آینده در آستانه ماه مبارک رمضان در عربستان سعودی دیدار کنند.

بلومبرگ: دیدار روسای جمهور روسیه و آمریکا در ماه آینده میلادی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی سیف تبریزی - بلومبرگ به نقل از مقامات ناشناس گزارش داد، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و همتای آمریکایی او، دونالد ترامپ، ممکن است تا پایان ماه جاری در عربستان سعودی دیدار کنند. پولیتیکو به طور مشابه مدعی شده است که تعدادی از مقامات ارشد آمریکایی برای آماده شدن این نشست عازم عربستان خواهند شد.

این گزارش‌ها تنها چند روز پس از گفتگوی تلفنی ترامپ و پوتین منتشر می‌شود که اولین تعامل مستقیم بین سران دولت آمریکا و روسیه از زمان شروع درگیری‌ها در اوکراین بوده است. دو رئیس جمهور توافق کردند که به گفت‌و‌گوهای خود ادامه و ملاقات‌های حضوری در کشور ثالث و همچنین دیدار‌های دولتی را ترتیب دهند.

 ترامپ ساعاتی پس از تماس تلفنی خود با پوتین در روز چهارشنبه، در گفت‌و‌گو با مطبوعات اظهار داشت که او و همتای روس خود «احتمالا» در عربستان سعودی دیدار خواهند کرد.

بلومبرگ در مقاله روز شنبه خود به نقل از منابع ناشناس مدعی شد که هیئت آمریکایی احتمالاً متشکل از مشاوران امنیت ملی این کشور است که احتمالاً وظیفه دارند تا تاریخ نشست را قبل از ماه مبارک رمضان که امسال از ۲۸ فوریه آغاز می‌شود، تعیین کنند.

در همان زمان، پولیتیکو گزارش مشابهی را منتشر کرد و مدعی شد که مایک والتز مشاور امنیت ملی، مارکو روبیو وزیر امور خارجه و استیو ویتکاف، فرستاده ترامپ در خاورمیانه در روز‌های آینده به عربستان سعودی خواهند رفت. با این حال، این نشریه خاطرنشان کرد که فرستاده ویژه ترامپ در مذاکرات اوکراین و روسیه، کیت کلوگ، در این نشست حضور نخواهد داشت.

پولیتیکو به نقل از مایکل مک کال، نماینده کنگره، ترکیب تیم ایالات متحده را تایید کرد. به گفته این رسانه، «هیچ برنامه‌ای برای پیوستن نمایندگان دیگر قدرت‌های بزرگ اروپایی به مذاکرات وجود ندارد» .

بلومبرگ مدعی شد که اگرچه «انتظار می‌رود» فرستادگانی از کی‌یف در عربستان سعودی حضور داشته باشند، «اما به نظر نمی‌رسد که آنها به طور کامل در جریان آماده‌سازی این ملاقات قثرار بگیرند».

در همین حال، نانا سجایا، خبرنگار فاکس نیوز، به نقل از یک مقام ارشد اوکراینی که نامش فاش نشد، در پستی در روز شنبه مدعی شد: «طرف اوکراینی نه دعوت شده است و نه از مذاکرات آتی آمریکا و روسیه در عربستان سعودی مطلع شده است».

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز پنجشنبه تایید کرد که رهبران روسیه و ایالات متحده توافق کرده‌اند که ابتدا در کشور ثالث با یکدیگر دیدار کنند و احتمالاً پس از آن دیدار‌های رسمی دولتی انجام خواهد شد.

منبع : راشاتودی


12156597
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ ادعا کرده بیش از ۹۰ درصد فرمان‌ها و اسناد دوره بایدن که با دستگاه امضا شده را باطل اعلام می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از درگیری‌های بیت جن، رسانه‌های اسرائیلی فاش کردند که ارتش رژیم در حال تغییر استراتژی در سوریه به سمت ترور‌های هدفمند هوایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله، ترور شهید الطباطبایی را جنایت موصوف خواند و تاکید کرد که حزب‌الله حق پاسخگویی در زمان مناسب را برای خود محفوظ می‌دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه به مالک پیام‌رسان واتس‌اپ هشدار داده در صورت عدم رعایت قوانین این کشور، به طور کامل مسدود خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ترکیه، حملات اخیر اسرائیل به شهرک بیت جن در حومه دمشق را به‌شدت محکوم کرد و آن را نقض حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استعفای رئیس دفتر زلنسکی در حالی اعلام شد که او قرار بود فردا برای یک سفر مهم کاری به آمریکا رفته و با فرستاده ویژه ترامپ گفتگو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال استعفای رئیس دفتر زلنسکی یک مقام روسیه گفت که زلنسکی ساده‌لوحانه معتقد است با تحویل دادن همکاران خود می‌تواند برای آینده‌اش زمان بخرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که واشنگتن حاضر است واگذاری بخش‌هایی از اوکراین به روسیه را به رسمیت بشناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان یک شهید برجای گذاشت و همزمان با گلوله‌باران توپخانه‌ای و پرواز‌های شدید جنگی تنش‌ها را تا حد زیادی بالا بردو
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل امروز جمعه اعلام کرد که در جریان حملات گسترده به شمال کرانه باختری، ۳ فلسطینی را به شهادت رسانده و صد‌ها ساختمان را بازرسی کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است