بین‌الملل 23:00 - 28 اسفند 1403
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه این نهاد بین المللی از اهداف خود در غزه دست نمی‌کشد، گفت که فلسطینی‌های غزه در معرض رنج غیرقابل تحمل هستند، زیرا حملات بی‌امان اسرائیل ادامه دارد.

دبیرکل سازمان ملل: از اهداف خود در غزه دست نمی‌کشیم

 باشگاه خبرنگاران جوان - آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران در ژنو گفت که نقش سازمان ملل این است که جامعه بین‌المللی را برای دستیابی به سه هدف «ضروری» آگاهی دهد.

دبیرکل سازمان ملل درباره سه هدف این نهاد بین المللی در غزه توضیح داد: «اول اینکه آتش بس به طور کامل رعایت شود. دوم، دسترسی بلامانع به کمک‌های بشردوستانه به غزه فراهم شود و سوم آزادی بی قید و شرط گروگان‌ها (اسرا) است و ما از این اهداف دست نخواهیم کشید.»

منبع: ایرنا


12168626
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ قصد دارد هفته آینده و در چارچوب مرحله دوم توافق آتش‌بس، هیئتی موسوم به «هیئت صلح غزه» را معرفی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیت هگست گفت که ارتش آمریکا به محاصره محموله‌های نفتی ونزوئلا ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد واشنگتن با کنترل دائمی فروش و درآمد نفت ونزوئلا، می‌خواهد تغییرات مدنظر خود را تحمیل کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی با مقامات ارشد آمریکایی در واشنگتن دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید واشنگتن با تحریم نفتی، نفوذ گسترده‌ای بر دولت موقت ونزوئلا به دست آورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید اعلام کرد که خدمه نفتکشی که امروز توقیف شد، «در صورت لزوم» برای پیگرد قانونی به آمریکا منتقل خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس می‌گوید در عملیات آمریکا برای توقیف نفتکش با پرچم روسیه در اقیانوس اطلس شمالی مشارکت داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو برای گفت‌و‌گو درباره گرینلند، هفته آینده با مقامات دانمارکی دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که صحبتی در مورد اعزام ارتش به گرینلند نشنیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است