بین‌الملل 23:00 - 28 اسفند 1403
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه این نهاد بین المللی از اهداف خود در غزه دست نمی‌کشد، گفت که فلسطینی‌های غزه در معرض رنج غیرقابل تحمل هستند، زیرا حملات بی‌امان اسرائیل ادامه دارد.

دبیرکل سازمان ملل: از اهداف خود در غزه دست نمی‌کشیم

 باشگاه خبرنگاران جوان - آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران در ژنو گفت که نقش سازمان ملل این است که جامعه بین‌المللی را برای دستیابی به سه هدف «ضروری» آگاهی دهد.

دبیرکل سازمان ملل درباره سه هدف این نهاد بین المللی در غزه توضیح داد: «اول اینکه آتش بس به طور کامل رعایت شود. دوم، دسترسی بلامانع به کمک‌های بشردوستانه به غزه فراهم شود و سوم آزادی بی قید و شرط گروگان‌ها (اسرا) است و ما از این اهداف دست نخواهیم کشید.»

منبع: ایرنا


12168626
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف پرواز‌های ترکیش ایرلاینز به ایران، مدیر روابط عمومی این شرکت این شایعات را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های فاش شده از دفتر دادستان کل لیبی نشان می‌دهد که دو جاسوس فرانسوی با استفاده از پوشش خبرنگار عملیات ترور فرزند معمر قذافی را هدایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نخست وزیر پاکستان افغانستان را به رعایت نکردن تعهدات خود ذیل توافق دوحه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اتمی از رصد فعالیت‌های منظم در سایت‌های هسته‌ای و بمباران‌شده ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از دیدار با معاون رئیس جمهور آمریکا خبر داد و نسبت به پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای تهران-واشنگتن ابراز امیدواری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید هنوز درباره ایران تصمیمی نگرفته و از رویکرد تهران راضی نیست، اما مذاکرات ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است