ورزشی 19:18 - 02 اردیبهشت 1404
ستاره تیم ملی والیبال فرانسه جدیدترین بازیکنی است که راهی لیگ والیبال ژاپن خواهد شد.

یک ستاره فرانسوی دیگر هم سامورایی شد

باشگاه خبرنگاران جوان - آنتوان بریزارد قهرمان دو دوره المپیک با تیم ملی والیبال فرانسه، قرار است به تیم اوزاکا بلوتون بپیوندد. لیگ ژاپن در چند سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است و فصل آینده یکی از پرستاره‌ترین لیگ‌های والیبال جهان خواهد بود. تیم‌های این کشور در آستانه جذب بهترین‌های دنیای والیبال هستند. 

آنتوان بریزارد 

در هفته‌های اخیر خیلی از ستاره‌های دنیای والیبال از جمله لوکارلی، دی‌فالکو، بویر و کورک موافقتشان را برای حضور در این لیگ اعلام کردند و نفر بعدی آنتوان بریزارد خواهد بود. این بازیکن فرانسوی قرار است راهی اوزاکا بلوتون شود. 

این بازیکن ۳۱ ساله دو بار با فرانسه قهرمان المپیک توکیو و پاریس شده است. او در دوران حرفه‌ای خود در لیگ‌های فرانسه، لهستان، روسیه و ایتالیا بازی کرده است. در پلاس‌لیگا، او در اونیو کورشو بود و در ادامه یک فصل را در زنیت سنت پترزبورگ گذراند و از سال ۲۰۲۱ در تیم ایتالیایی پیاچنزا بود. او به جای ایرو موتاکا به این تیم ژاپنی ملحق خواهد شد. 

پیش از این نیز اعلام شد که استفان بویر ستاره رسووریا و هموطن بریزارد بعد از سال‌ها حضور در لیگ والیبال لهستان راهی ژاپن خواهد شد تا در تیم جیتکت استینگ بازی کند.


12182162
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان از ۱۶ تا ۲۳ آذر ماه به میزبانی دبی برگزار می‌شود و نمایندگان کشورمان برای حضوری قدرتمند در این رویداد آماده می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیگ قهرمانان اروپا شب گذشته با اتفاقات جالبی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین دیدار تیم فوتبال نوجوانان ایران در مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۱۷سال آسیا با تساوی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال زنان ایران به اولین برد خود در نخستین دوره جام جهانی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان ۲۰۲۵ از فردا پنج شنبه به میزبانی قاهره مصر برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیته داوران از انتخاب داور دربی سرخابی‌ها بعد از پایان مسابقات هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال برگزار شد و تیم استقلال به مصاف تیم دسته دومی فولاد هرمزگان می رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: روادید تیم ملی فوتبال برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از سوی وزارت امور خارجه و شخص سیدعباس عراقچی دنبال می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم کشتی آزاد استقلال با استخدام حسن یزدانی قهرمان نامدار کشتی جهان، به دنبال فتح لیگ برتر در فصل جاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات بین‌المللی وزنه‌برداری جام فجر بعد از حدود هفت سال بار دیگر در ایران برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است