اجتماعی 22:18 - 12 آبان 1403
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری عوامل تخریب تعدادی خودرو پارک شده در محدوده سه راه ورامین، خبر داد و گفت: متهمان در کمتر از ۲ ساعت دستگیر شدند.

دستگیری عاملان تخریب خودرو شهروندان کمتر از دوساعت

سرهنگ محمدقاسم طرهانی اظهار داشت: در پی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ ساعت ۰۱۰۰ بامداد امروز مبنی بر تخریب خودرو هایشان توسط افرادی ناشناس در محدوده سه راه ورامین شهرستان ری، موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس اطلاعات این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران اداره عملیات پلیس اطلاعات این فرماندهی با حضور در محل ضمن اخذ گزارش و مستندات تخریب تعدادی خودرو از شهروندان و کرکره‌های مغازه ها، تحقیقات اولیه را جهت شناسائی عاملان این حرکت غیرقانونی آغاز و با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، سرنخ هائی از هویت این افراد بدست آوردند.

سرهنگ طرهانی تصریح کرد: با توجه به ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان و ضرورت دستگیری این باند، پرونده پس از تحقیقات گسترده، عاملان تخریب خودرو‌ها را در چند مخفیگاه در شهرستان "قرچک" شناسائی و پس از هماهنگی قضائی در سه عملیات غافلگیرانه ۳ نفر متهم دستگیر و خودرو بکارگیری شده متهمان در تخریب توقیف و متهمان به اداره پلیس اطلاعات شهرستان ری منتقل شدند.

این مقام انتظامی بیان داشت: متهمان دستگیر شده که از اراذل و اوباش نوظهور بودند به جرم خود اعتراف، که پرونده مقدماتی در این خصوص تشکیل و متهمان جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

سرهنگ طرهانی با اشاره به اینکه تمامی اعضای باند این اقدام جنون آمیز در کمتر از ۲ ساعت توسط پلیس دستگیر شده اند، خطاب به شهروندان خاطرنشان کرد: پلیس همواره حافظ جان و مال شهروندان بوده و با تمام توان و اقتدار کامل و در چهارچوب قانون اجازه جولان به مجرمان و قانون گریزان نخواهد داد تا این احساس امنیت در جامعه که حاصل خون شهدا بوده خدشه دار گردد و از شهروندان نیز انتظار است با گزارش سریع اقدامات غیر قانونی و موارد مشکوک، پلیس را در ارتقای احساس امنیت اجتماعی یاری رسانند.


12111822
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۲۳ آبان‌ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از چند روز بی‌خبری، زائر ۸۹ ساله ایرانی که در جریان مناسک عمره مفقود شده بود، با پیگیری‌های مستمر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران در عربستان، شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: عوامل متعددی برای بوی نامطبوع در مسیر اتوبان قم- تهران شناسایی شده است وبرای دستگاه‌ها وظایفی برای رفع آن مشخص شده که باید به آن عمل کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمعیت هلال احمر در دیدار با جمعی از دانش آموزان گفت: جمعیت هلال احمر بیش از هر چیزی، کانون پرورش انسان‌های فداکار و ایثارگری است که عشق به همنوع در وجودشان نهادینه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صادقی گفت: در برنامه زمان‌بندی ارائه شده تکمیل ایستگاه مترو میدان شهرری در ابتدای سال ۱۴۰۵ قرار داده شده، اما با تاکید شهردار و نیز شورای اسلامی شهر تهران بر آنیم تا این ایستگاه تا پایان سال به مردم شهرری تحویل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل انتظامی کشور به نقش مؤثر تعامل میان انتظامی، دستگاه قضائی و سایر نهاد‌ها در تأمین امنیت عمومی، بر بازنگری در مجازات جرائم و افزایش بازدارندگی قوانین تأکید کرد و از کاهش ۱۵ درصدی وقوع سرقت در استان گیلان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک خانم موفق به ایجاد شغل برای هزار نفر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران گفت: توسعه حمل و نقل عمومی در کنار بهره مندی مردم جنوب پایتخت از آن، اولویت‌های دوره ششم مدیریت شهری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا به شهروندان هشدار داد که پیشنهاد درآمد بالا در آگهی‌ها تحت عنوان «مدلینگ خانم» به طور معمول شگردی برای کلاهبرداری و اخاذی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از شناسایی و دستگیری دو اراذل و اوباش به اتهام درگیری و قمه کشی در شمال تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است