اجتماعی 13:51 - 24 مهر 1403
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری گفت: تسهیلات خرید اعتباری برای بازنشستگان کشوری تا سقف ۵۰ میلیون ریال از فردا برقرار می‌شود.

ارائه اعتبار خرید ۵ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری

جعفر امیرآبادی زاده روز سه شنبه اظهار داشت: بر اساس توافق صندوق بازنشستگی کشوری و فروشگاه رفاه بازنشستگان و وظیفه بگیران این صندوق از ۲۵ مهرماه جاری می‌توانند تا سقف ۵۰ میلیون ریال براساس اعتبار سنجی از ۱۴۰۰ فروشگاه‌‍‌های رفاه سراسر کشور به صورت اعتباری خرید کنند.

وی ادامه داد: این تسهیلات بدون بهره است و به هر میزان خرید کنند در اقساط ۵ ماهه از حقوق بازنشستگانی که از این طرح استفاده کنند، کسر خواهد شد.

معاون صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه مبلغ ۱۰ هزار تومان در هر خرید برای «تایید هویت شخص بازنشسته کشوری و فعال شدن طرح» از حساب حقوقی کسر می‌شود، ادامه داد: در صورتی که خرید فرد بازنشسته پیش از دهم هر ماه انجام شود، اقساط آن از حقوق همان ماه و در صورتی که خرید پس از دهم هر ماه صورت گیرد، از حقوق ماه بعدی فرد بازنشسته کسر خواهد شد.

امیرآبادی‌زاده خاطرنشان کرد: فروشگاه رفاه در دهه فجر سال جاری ۵ دستگاه خودرو به قید قرعه به بازنشستگانی که از این طرح استفاده کرده باشند، اهدا خواهد کرد؛ کد قرعه‌کشی مربوطه در ذیل فیش‌های خرید بالای ۳۰۰ هزار تومان درج خواهد شد.

وی افزود: البته یکی از شرکت‌های لبنی نیز اعلام کرده است که به مناسبت ۷۰ سالگی تاسیس شرکت پگاه ۱۷۰۰ بسته از محصولات این شرکت به ارزش یک میلیون تومان را به قید قرعه به بازنشستگانی که از این طرح استفاده کرده باشند، اهدا خواهد کرد.

صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان دومین صندوق بزرگ بیمه‌ای اکنون بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار بازنشسته را تحت پوشش دارد که بازنشستگان و از کارافتادگان ۵۲ درصد افراد تحت پوشش این صندوق را شامل می‌شوند.


12104790
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین مرکز تعویض پلاک سیار خودرو در ایران احداث و آماده بهره‌برداری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران با تأکید بر ضرورت صیانت از سلامت جسمی و روانی مردم، از دستگاه‌های متولی حوزه درمان و بهداشت خواست تا با همکاری قوه قضاییه، مانع گسترش اقدامات غیرمجاز در حوزه جراحی‌های زیبایی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوان که به همراه دو برادرش در یک قهوه‌خانه مردی را به قتل رسانده بود، در حالی دوباره پای میز محاکمه ایستاد که مدعی است مقتول مهدورالدم بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات و مهندسی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: تصادفات فوتی عابرین پیاده در پایتخت نسبت به سال گذشته ۴۸ درصد افزایش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از برخورد بدون اغماض با صنایع تهدید کننده سلامت مردم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ، تازه‌ترین گزارش ترافیکی پایتخت را اعلام کرد که از سنگینی بار عبور و مرور در محور‌های پرتردد حکایت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد بادبادک فروش که به پزشکی و جراحی علاقه داشت، با تأسیس دو کلینیک زیبایی، بیماران را جراحی می‌کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران از افتتاح ایستگاه مترو مریم مقدس(س) در هفته جاری خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که آمارها از سهم ۸۲ درصدی وسایل نقلیه در آلودگی تهران حکایت دارند، سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران برای ورود به طرح ترافیک تسهیلات در نظر گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است