اجتماعی 15:43 - 25 اسفند 1403
مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۶۸۲ هزار و ۹۰۵ فقره پرونده به شعب سازمان تعزیرات حکومتی وارد شده است که ۶۶۵ هزار مورد مختومه شد.

مختومه شدن ۶۶۵ هزار فقره پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی

باشگاه خبرنگاران جوان - سید یاسر رایگانی مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون ۶۶۴ هزار و ۵۰۰ فقره پرونده با تلاش شبانه روزی کارکنان در شعب این سازمان مختومه شده است که میزان جریمه محکومیت غیر قطعی این پرونده‌ها یک میلیون ۱۷۶ هزار میلیارد ریال بوده است.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه تخلفاتی از جمله احتکار، قاچاق سوخت، صادر نشدن قبض انبار و عرضه خارج از شبکه بیشترین پرونده‌ها را به خود اختصاص داده است افزود: استان فارس در تعداد پرونده‌های احتکار و عرضه خارج از شبکه در کشور جایگاه دوم را دارد.

منبع: مهر


12167139
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: ملت و دولت، امنیت و استقلال کشور را نخواهند فروخت/ نظام در دام شیطان بزرگ آمریکا نخواهد افتاد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تندیس ۶.۵ متری شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا، دانشمند نامدار ایرانی، به عنوان نماد فرهنگی منطقه ۱۳ تهران، در مراسمی ویژه در خیابان پیروزی رونمایی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سیصد و سی و پنجمین جلسه شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴ جامعه کارگری برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کمیته امداد گفت: امروز افراد تحت پوشش کمیته امداد در استان تهران از نظر بعد خانوار به ۷۸ هزار و ۴۶۰ خانوار رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زاکانی گفت: هر راننده تاکسی یک میلیارد و دویست میلیون وام صفر درصد می‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، خبر تعطیلی خانه اندیشمندان را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد برکت از رسیدگی به معیشت خانواده‌های کم‌درآمد و محروم در ایام ماه رمضان و در آستانه نوروز به ارزش نزدیک به ٢٠٠ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران از افتتاح سه ایستگاه شارژ برقی خبر داد که هر یک از آنها با روش‌های مختلف تأمین انرژی کار می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۶۸۲ هزار و ۹۰۵ فقره پرونده به شعب سازمان تعزیرات حکومتی وارد شده است که ۶۶۵ هزار مورد مختومه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با بیان اینکه مزیت اصلی استان تهران، درآمد‌های مالیاتی است که بیش از ۵۰ درصد مالیات‌های کشور از اینجا تأمین می‌شود،

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است