سیاسی 16:42 - 07 تیر 1401
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح مدیریت یکپارچه‌سازی داده‌ها و اطلاعات در این کمیسیون خبر داد.

ایرادات شورای نگهبان به طرح «مدیریت یکپارچه سازی اطلاعات» رفع شد

روح الله عباسپور سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در مورد جزئیات جلسه این کمیسیون اظهار داشت: امروز مصوبه ای تحت عنوان مدیریت یکپارچه‌سازی داده‌ها و اطلاعات در کمیسیون صنایع و معادن در دستور کار بود.

وی افزود: در این رابطه مجلس این طرح را به تصویب رسانده بود اما شورای نگهبان ایراداتی را به آن داشت و این ایرادات در جلسه امروز کمیسیون مرتفع شد و ان شا الله می رود تا مسیر خودش را طی کند.

بر اساس این گزارش، مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه 16 فروردین در روند بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح مدیریت یکپارچه داده‌ها واطلاعات ملی با این طرح مواقت کرد.

پیش از رای گیری عباس پور درباره این طرح گفت: برای یکپارچه سازی داده‌ها و اطلاعات کشور و  افزایش قدرت حاکمیت این طرح بسیار مورد تاکید و نیاز است؛ امروز این قانون جزء ضرورت‌ها است، چرا که اجرای هر برنامه‌ای در کشور به یکپارچه سازی داده‌ها و اطلاعات نیاز دارد، در غیر این صورت به دلیل تعدد داده‌ها و اطلاعات نمی‌توانیم نسبت به انجام امور کشور و پیشرفت در بخش‌های مختلف موفق شویم.

انتهای پیام/


11608168
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به رایزنی‌های انجام شده با مجلس شورای اسلامی درخصوص امکان اعتراض داوطلبان رد صلاحیت‌شده به هیئت نظارت مرکزی اظهار کرد: در حال حاضر هیئت نظارت استان تصمیم‌گیرنده است و فرصت اعتراض داوطلبان به هیئت نظارت مرکزی وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما مسئولان باید شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم تا مردم به زندگی عادی خود برسند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: تا امروز حدود ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی وارد مدار شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات خدمات دستگاه‌های اجرایی، ارتقای امنیت سایبری و پیش‌بینی زیرساخت‌های جایگزین و پشتیبان، از الزامات اساسی اجرای موفق این طرح ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت در زمینه فناوری‌های نوظهور، تحدید تشکیلاتی ندارد بلکه دنبال نگهداشت و جذب نیرو و حل مشکلات آنها است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر حاتمی با بیان اینکه ارتش گفت: تمام تحرکات دشمن را به دقت رصد می‌کنیم و به هر شرارتی، با قاطعیت پاسخ خواهیم داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهوری مصوبه هیئت وزیران در زمینه اصلاح نحوه شکایت دولت از رسانه‌ها را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران بر اجرای درست طرح محله محور بسیج در سطح کشور تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی گفت: امروز بیشتر از هر روز به درس‌های یوم الله حماسه ۹ دی نیاز داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به تبلیغات رسانه‌ای رژیم صهیونیستی گفت: برنامه موشکی ایران برای دفاع از کیان ایران توسعه داده شده است نه برای مذاکره.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است