سیاسی 16:42 - 07 تیر 1401
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح مدیریت یکپارچه‌سازی داده‌ها و اطلاعات در این کمیسیون خبر داد.

ایرادات شورای نگهبان به طرح «مدیریت یکپارچه سازی اطلاعات» رفع شد

روح الله عباسپور سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در مورد جزئیات جلسه این کمیسیون اظهار داشت: امروز مصوبه ای تحت عنوان مدیریت یکپارچه‌سازی داده‌ها و اطلاعات در کمیسیون صنایع و معادن در دستور کار بود.

وی افزود: در این رابطه مجلس این طرح را به تصویب رسانده بود اما شورای نگهبان ایراداتی را به آن داشت و این ایرادات در جلسه امروز کمیسیون مرتفع شد و ان شا الله می رود تا مسیر خودش را طی کند.

بر اساس این گزارش، مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه 16 فروردین در روند بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح مدیریت یکپارچه داده‌ها واطلاعات ملی با این طرح مواقت کرد.

پیش از رای گیری عباس پور درباره این طرح گفت: برای یکپارچه سازی داده‌ها و اطلاعات کشور و  افزایش قدرت حاکمیت این طرح بسیار مورد تاکید و نیاز است؛ امروز این قانون جزء ضرورت‌ها است، چرا که اجرای هر برنامه‌ای در کشور به یکپارچه سازی داده‌ها و اطلاعات نیاز دارد، در غیر این صورت به دلیل تعدد داده‌ها و اطلاعات نمی‌توانیم نسبت به انجام امور کشور و پیشرفت در بخش‌های مختلف موفق شویم.

انتهای پیام/


11608168
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران هیچ‌گاه مذاکره و گفت‌وگویی که بر مبنای احترام به حقوق قانونی و منافع مشروع ملت ایران باشد را رد نکرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کنستانوس کمبوس وزیر خارجه جمهوری قبرس امروز (جمعه) در یک تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول دولت سیزدهم به طرح تعابیر تند یکی از فعالان سیاسی خراسان جنوبی علیه دولت سیزدهم در نشست با رئیس‌جمهوری واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه‌های احداث مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور با هدف حل مشکل مسکن اساتید و نخبگان به امضاء رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: وزارت خارجه آمریکا کارزار ارعاب و تحریم کسانی که به دنبال پاسخگو کردن جنایتکاران جنگی هستند را تشدید می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران، یکی از دلایل گرانی در کشور را مصرف بالای سوخت عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد و امروز بیشتر از هر زمان نیاز به وحدت شیعه و سنی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت شب یلدا، این کهن یادگار سرزمین پرافتخارمان ایران، مراسمی در شامگاه چهارشنبه ۲۶ آذرماه۱۴۰۴ با حضور تعدادی زیادی از هموطنان مقیم فرانسه و اجرای گروه موسیقی سنتی ایرانی در مقر سازمان آموزشی، علمی، فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در پاریس بر...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است