بین‌الملل 11:21 - 08 بهمن 1400

«هادی العامری» خواستار پایان اختلافات احزاب کُردی با یکدیگر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «هادی العامری» رهبر ائتلاف «فتح» عراق با هیأتی از اتحادیه میهنی کردستان دیدار و گفتگو کرد. در جریان این دیدار، دو طرف در خصوص تحولات سیاسی عراق رایزنی کردند.

بر اساس این گزارش، رهبر ائتلاف فتح عراق در جریان دیدار مذکور بر لزوم پایان اختلافات میان احزاب و جریان‌های کُردی با یکدیگر تأکید کرد. وی گفت: رسیدن به یک راه حل برای پایان دادن به اختلاف مهم است.

هادی العامری در ادامه اظهاراتش در این زمینه نیز افزود: قطع به یقین تداوم و تعمیق اختلافات بر روی وضعیت عراق تأثیر خواهد گذاشت، همانطور که این اختلاف میان سایر گروه‌ها نیز باقی خواهد ماند.

چندی پیش اتحادیه میهنی کردستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: اعضای اتحادیه میهنی عصر با برگزاری نشستی پیرامون معرفی نامزد ریاست جمهوری در نهایت به این نتیجه رسید که برهم صالح را بار دیگر به عنوان نامزد خود معرفی کنند.

در همین ارتباط بافل طالبانی با انتقاد از عملکرد حزب دموکرات تاکید کرده است که پست ریاست جمهوری حق اتحادیه میهنی است. وی اعلام کرد که حتی اگر اتحادیه میهنی از حمایت از صالح هم دست بکشد، حزب دموکرات باز هم هوشیار زیباری را به عنوان گزینه مد نظر خود معرفی می‌کند.

بافل طالبانی در ادامه سخنانش عنوان کرده است: اگر اتحادیه میهنی فرد دیگری را هم معرفی کند، حزب دموکرات همچنان به دنبال این است تا نامزد خود را معرفی کرده و پست ریاست جمهوری را به دست آورد.

پیشتر هم «ریزان الشیخ» عضو ارشد حزب اتحادیه میهنی کردستان سخنانی را در خصوص نامزد نهایی کُردها برای تصدی پست ریاست جمهوری مطرح کرد. این عضو ارشد اتحادیه میهنی کردستان اعلام کرد: کُردها درباره نامزد نهایی پست ریاست جمهوری به توافقی نرسیده‌اند.

وی گفت: اتحادیه میهنی کردستان عراق یک نامزد برای تصدی پست ریاست جمهوری دارد و آن هم «برهم صالح است». این درحالی است که حزب «دموکرات» کردستان بر روی گزینه «هوشیار زیباری» تأکید دارد. ریزان الشیخ افزود: برخی گروه‌ها و احزاب غیر کُرد نیز بر تجدید ریاست جمهوری برهم صالح تأکید دارند.


11430008
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفر در آتش‌سوزی بازار در سن پترزبورگ روسیه کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که ایالات متحده یک نفتکش را در سواحل ونزوئلا توقیف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایسلند به عنوان پنجمین کشور در اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن ۲۰۲۶، انصراف خود را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که در هفته جاری ممکن است خبر‌هایی درباره پایان جنگ منتشر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی موقت سازمان ملل در لبنان اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی دیروز به یک گشت یونیفیل در خط آبی شلیک کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای روز هفتم دی ماه در تفرجگاه مارالاگو برنامه‌ریزی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکرات بر سر حل و فصل اوکراین در مورد طرح آمریکا، ضمانت‌های امنیتی و بهبود اقتصادی به هیچ وجه تمام نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریزش دو ساختمان قدیمی در شمال مراکش که از مدت‌ها پیش ترک خورده بود، تا کنون جان ۲۲ نفر را گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد اغلب آمریکایی‌ها ترامپ را مقصر گرانی و دشواری پرداخت هزینه‌های خود می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد برای نخستین‌بار آشپزی ایتالیایی را از پاستا گرفته تا تیرامیسو، به‌عنوان میراث فرهنگی ناملموس ثبت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است