بین‌الملل 11:21 - 08 بهمن 1400

«هادی العامری» خواستار پایان اختلافات احزاب کُردی با یکدیگر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «هادی العامری» رهبر ائتلاف «فتح» عراق با هیأتی از اتحادیه میهنی کردستان دیدار و گفتگو کرد. در جریان این دیدار، دو طرف در خصوص تحولات سیاسی عراق رایزنی کردند.

بر اساس این گزارش، رهبر ائتلاف فتح عراق در جریان دیدار مذکور بر لزوم پایان اختلافات میان احزاب و جریان‌های کُردی با یکدیگر تأکید کرد. وی گفت: رسیدن به یک راه حل برای پایان دادن به اختلاف مهم است.

هادی العامری در ادامه اظهاراتش در این زمینه نیز افزود: قطع به یقین تداوم و تعمیق اختلافات بر روی وضعیت عراق تأثیر خواهد گذاشت، همانطور که این اختلاف میان سایر گروه‌ها نیز باقی خواهد ماند.

چندی پیش اتحادیه میهنی کردستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: اعضای اتحادیه میهنی عصر با برگزاری نشستی پیرامون معرفی نامزد ریاست جمهوری در نهایت به این نتیجه رسید که برهم صالح را بار دیگر به عنوان نامزد خود معرفی کنند.

در همین ارتباط بافل طالبانی با انتقاد از عملکرد حزب دموکرات تاکید کرده است که پست ریاست جمهوری حق اتحادیه میهنی است. وی اعلام کرد که حتی اگر اتحادیه میهنی از حمایت از صالح هم دست بکشد، حزب دموکرات باز هم هوشیار زیباری را به عنوان گزینه مد نظر خود معرفی می‌کند.

بافل طالبانی در ادامه سخنانش عنوان کرده است: اگر اتحادیه میهنی فرد دیگری را هم معرفی کند، حزب دموکرات همچنان به دنبال این است تا نامزد خود را معرفی کرده و پست ریاست جمهوری را به دست آورد.

پیشتر هم «ریزان الشیخ» عضو ارشد حزب اتحادیه میهنی کردستان سخنانی را در خصوص نامزد نهایی کُردها برای تصدی پست ریاست جمهوری مطرح کرد. این عضو ارشد اتحادیه میهنی کردستان اعلام کرد: کُردها درباره نامزد نهایی پست ریاست جمهوری به توافقی نرسیده‌اند.

وی گفت: اتحادیه میهنی کردستان عراق یک نامزد برای تصدی پست ریاست جمهوری دارد و آن هم «برهم صالح است». این درحالی است که حزب «دموکرات» کردستان بر روی گزینه «هوشیار زیباری» تأکید دارد. ریزان الشیخ افزود: برخی گروه‌ها و احزاب غیر کُرد نیز بر تجدید ریاست جمهوری برهم صالح تأکید دارند.


11430008
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند در اوکراین این تصور وجود دارد که آمریکا و روسیه ممکن است بدون حضور و نظر زلنسکی در گفت‌و‌گو‌های صلح پیش بروند و توافق کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرودگاه ویلنیوس به دلیل مشاهده بالون‌های مشکوک که ادعا شده مواد مخدر را قاچاق می‌کنند، موقتاً تعطیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با هیئت اوکراینی گفت مذاکرات سازنده بوده و تلاش‌ها برای پایان جنگ اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم اعلام کرد که تشکیل کشور فلسطینی تنها راه حل پایدار برای وضعیت کنونی است، هرچند (رژیم) اسرائیل هنوز آن را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا و مقامات وقت را متهم کرد که با عدم نظارت کافی بر ورود مهاجران، کشور را دچار بحران کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا مذاکرات صلح را از ساعتی پیش آغاز کردند تا طرح اصلاح‌شده برای پایان دادن به جنگ را نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در اندونزی تا کنون بیش از ۴۰۰ کشته و ۴۰۰ مفقودی بر جای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرز تورخم ـ مهم‌ترین گذرگاه تجاری میان پاکستان و افغانستان ـ پس از ۵۰ روز مسدودی، به درخواست سازمان ملل و برای عبور کالاهای ضروری و انسانی فردا بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی درخواست رسمی نتانیاهو برای عفو از پرونده فساد را شدیدا محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک استاندار خراسان رضوی و روسای بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان در کابل،دو طرف بر توسعه همکاری‌های بانکی تأکید و ایجاد شعبات بانکی در منطقه مرزی دوغارون را بررسی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است