بین‌الملل 00:37 - 06 تیر 1401
مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که رئیس جمهور آمریکا برای حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی به منطقه سفر می‌کند.

حماس: بایدن برای حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی به منطقه می‌آید

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «طاهر النونو» مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی و ادغام آن در منطقه علیه فلسطینیان به منطقه می‌آید.

وی در مصاحبه با شبکه «الجزیرة» گفت که دولت آمریکا تلاش جدی برای احیای روند سازش انجام نمی‌دهد.

النونو تصریح کرد که فلسطین با تمام مرزهای تاریخی آن حق ملت فلسطین است و رژیم اشغالگر هیچ حقی حتی در یک وجب از سرزمین فلسطین ندارد.

وی همچنین گفت که رژیم اشغالگر بایستی شروط مقاومت را برای آزادی اسرای خود که در نزد حماس است، بپذیرد.

مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین گفت که رژیم صهیونیستی برای منطقه چیزی جز دشمنی ندارد و گسترش نظامی آن در برخی کشورهای عربی به ضرر مسئله فلسطین است همچنانکه عادی‌سازی روابط با این رژیم به ضرر مسئله فلسطین و کشورهای سازشکار است.

وی افزود که هیچ اختلافی بین حماس و هیچ کشور عربی وجود ندارد و حماس برای جایگزینی سازمان آزادی بخش فلسطین تلاش نمی‌کند اما رهبری کنونی این سازمان نیز به شراکت با گروه‌های مقاومت باور ندارد.

انتهای پیام/م


11606081
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل متحد می‌گوید اسرائیل به «مذاکره جدی برای آتش‌بس» در غزه علاقه‌ای ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در جریان بازدید غیرمنتظره از رزمایش مشترک زاپاد با بلاروس گفت که ۱۰۰ هزار نیرو در آن شرکت دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی پس از حملات هوایی به الحدیده از حمله موشکی یمن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا ممنوعیت کامل ورود گردشگران روسی را در بسته تحریم‌های جدید بررسی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر بلژیک می‌گوید از تمام تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه اسرائیل حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی در ارتباط با ایران اعمال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی دوازده حمله هوایی علیه بندر الحدیده یمن انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا گفت که رئیس‌جمهور اوکراین «باید با روسیه به توافق برسد» تا به جنگ کرملین علیه کشورش پایان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لهستان می‌گوید که بیش از ۶۰ هزار نیرو در رزمایش نظامی «مدافع آهنین» شرکت می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در دانمارک به دلیل آنچه تجاوز پهپادی به لهستان خوانده شده به وزارت امور خارجه این کشور احضار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است